|
|
|
|
|
|
|
III_Kisrajczy_III Captain
|
Posted: Tue Aug 02, 2011 12:01 pm
Itt bejelentkezhettek a szobákhoz, az árról majd külön beszélünk, addig is köszöntsétek bennem a Recepcióst. wink Szóval, ha kell szoba, ide jöjjetek, az árról beszélünk. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 02, 2011 12:10 pm
III_Kisrajczy_III Itt bejelentkezhettek a szobákhoz, az árról majd külön beszélünk, addig is köszöntsétek bennem a Recepcióst. wink Szóval, ha kell szoba, ide jöjjetek, az árról beszélünk. wink Akkor én megyek, és igénybe veszek egy alagsori hálószobát és alszok egyet biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 02, 2011 12:11 pm
Laweliet III_Kisrajczy_III Itt bejelentkezhettek a szobákhoz, az árról majd külön beszélünk, addig is köszöntsétek bennem a Recepcióst. wink Szóval, ha kell szoba, ide jöjjetek, az árról beszélünk. wink Akkor én megyek, és igénybe veszek egy alagsori hálószobát és alszok egyet biggrin 1. emelet és 2. emelet van ... válassz. A dolgozóknak ingyen van a szoba, vagy majd fizuból-levonósdi lesz. Nem tudni még. Majd az árakat addigra kiagyalom. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 02, 2011 12:15 pm
III_Kisrajczy_III Laweliet III_Kisrajczy_III Itt bejelentkezhettek a szobákhoz, az árról majd külön beszélünk, addig is köszöntsétek bennem a Recepcióst. wink Szóval, ha kell szoba, ide jöjjetek, az árról beszélünk. wink Akkor én megyek, és igénybe veszek egy alagsori hálószobát és alszok egyet biggrin 1. emelet és 2. emelet van ... válassz. A dolgozóknak ingyen van a szoba, vagy majd fizuból-levonósdi lesz. Nem tudni még. Majd az árakat addigra kiagyalom. wink akkor egy sötét Északi szobát kérek, az első emelet tökély puff elájul a fáradságtól.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 02, 2011 12:34 pm
Én kérhetnék egy kulcsot, ami mindegyik szobát nyitja?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 02, 2011 12:36 pm
Laweliet III_Kisrajczy_III Laweliet III_Kisrajczy_III Itt bejelentkezhettek a szobákhoz, az árról majd külön beszélünk, addig is köszöntsétek bennem a Recepcióst. wink Szóval, ha kell szoba, ide jöjjetek, az árról beszélünk. wink Akkor én megyek, és igénybe veszek egy alagsori hálószobát és alszok egyet biggrin 1. emelet és 2. emelet van ... válassz. A dolgozóknak ingyen van a szoba, vagy majd fizuból-levonósdi lesz. Nem tudni még. Majd az árakat addigra kiagyalom. wink akkor egy sötét Északi szobát kérek, az első emelet tökély puff elájul a fáradságtól. Valaki! Helpeljen! Senki? Akkor én viszem.- miközben mondta, közben viszi fel a lépcsőkön az első emelet 1. szobájába, ami most már Laweliet szobája ... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 02, 2011 1:56 pm
Hm..Én majd kérek szobát,csak előbb legyen pénzem rá >-<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 03, 2011 3:03 am
Megamester Én kérhetnék egy kulcsot, ami mindegyik szobát nyitja? Jó vicc. Egy szobát kérsz? Hányadik emeleten? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 03, 2011 3:05 am
2. Emeleten kellene egy nagyon sötét szoba.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 03, 2011 3:06 am
Megamester 2. Emeleten kellene egy nagyon sötét szoba. Akkor az 1-es szoba jöhet? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 03, 2011 3:06 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 03, 2011 3:10 am
- Rendben. 200 gold lesz, 2 hétre. A szobalányt is kell fizetni + az alkalmazottakat, szóval ezért lenne ennyi. Megfelel? Ha igen, akkor a szoba már várja, de viszem melletted a csomagokat. Kellene egy hordár, de nincs, még ... - ezzel elindult Megamester és Kisrajczy Megamester szobájába.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 03, 2011 6:27 am
-oda megy Megamesterhez, majd meg kérdezi* melyik napon jöjjek fel takarítani ? vagy minden nap ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 03, 2011 11:30 am
Naomi Hayate -oda megy Megamesterhez, majd meg kérdezi* melyik napon jöjjek fel takarítani ? vagy minden nap ? - Naomi! Megamestert a szobájában érheted el, már felment. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 03, 2011 11:32 am
III_Kisrajczy_III Naomi Hayate -oda megy Megamesterhez, majd meg kérdezi* melyik napon jöjjek fel takarítani ? vagy minden nap ? - Naomi! Megamestert a szobájában érheted el, már felment. smile ok nagyjából rá jöttem razz még elég hülye vagyok a gaiahoz ! ömm rajczy meghívlak valami italra smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |