|
|
|
|
|
|
|
III_Kisrajczy_III Captain
|
Posted: Tue Aug 02, 2011 12:35 pm
- Tessék Laweliet, egy kifejezetten neked berendezett szoba!... Oh, te alszol, akkor lefektetlek az ágyra! - így Kisrajczy felemelte és szépen, óvatosan berakta az ágyra, betakarta őt, egy "puszit" adott az arcára -amitől Laweliet elmosolyodott álmában-, majd az ajtót behajtotta és lement Kisrajczy a recepcióra, csendesen. wink - Na, én ezt hogy fogom neki megmagyarázni? -gondolta magában Rajczy. ---->Laweliet szobája<----
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 03, 2011 12:03 pm
III_Kisrajczy_III - Tessék Laweliet, egy kifejezetten neked berendezett szoba!... Oh, te alszol, akkor lefektetlek az ágyra! - így Kisrajczy felemelte és szépen, óvatosan berakta az ágyra, betakarta őt, egy "puszit" adott az arcára -amitől Laweliet elmosolyodott álmában-, majd az ajtót behajtotta és lement Kisrajczy a recepcióra, csendesen. wink - Na, én ezt hogy fogom neki megmagyarázni? -gondolta magában Rajczy. ---->Laweliet szobája<---- Laweliet kinyitja a szemeit és ijedten veszi észre h. egy szobában van o.o De hamar megnyugszik miután felismeri a helyet és felidézi magában hogy mi történt.Látja maga körül a rajz cuccait, rajzol egy kicsit miután megunta mindent rádobott az ágyára és otthagyta. Becsukta az ajtót és csak a zár kattanását továbbá távolodó lépteit lehet hallani ahogy lerohan a lépcsőn.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 03, 2011 12:17 pm
III_Kisrajczy_III - Tessék Laweliet, egy kifejezetten neked berendezett szoba!... Oh, te alszol, akkor lefektetlek az ágyra! - így Kisrajczy felemelte és szépen, óvatosan berakta az ágyra, betakarta őt, egy "puszit" adott az arcára -amitől Laweliet elmosolyodott álmában-, majd az ajtót behajtotta és lement Kisrajczy a recepcióra, csendesen. wink - Na, én ezt hogy fogom neki megmagyarázni? -gondolta magában Rajczy. ---->Laweliet szobája<---- *mega-tól megy el egy másik szobába* -kop!kop!*ajtót nyitnak* -szia -heló jöttem takarítnani -oh gyere be*szépen csendben be sétál, mm ítt nagyobb rend van mint az előző szobába..gondolja magában* -akkor neki is látok*söprés,portörlés,beágyazás,rendrakás* -kész ! -köszönöm! -nagyon szívesen!*majd lassan el indul az ajtó felé* -jó ét Lawewliwt! -nagyon köszönöm smile *majd kilép az ajtón és megy lefelé*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 04, 2011 4:24 am
*fáradtan megy be a munka helyére* -Laweliet-tel kezdek ! *lépcsőn nagy nehezen fel megy* -kop,kop! *ajtót nyitnak* -szia Laweliet ! -szia Naomi, gondolom takarítani jöttél ! -igen! *belép az ajtón, nagy rend ! * -mm látom rendben van minden , ez jó ! de azért nekem is kell valamit csinálnom ! *porszívózás, seprés, * -kész is ! -nagyon köszsönöm! -nincs mit Laweliet ! -további jó munkát -az meg lesz ! *majd lassan ki sétál és megy a következő szobába *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 05, 2011 3:18 am
-kop,kop szobalány ! *nem nyit senki se ajtót ? * -hát be megyek !*belép Laweliet szobájába és csak a festő/rajz cuccokat látja !seprés, portörölgetés ,beágyazás, és kész minden! * -hát kész minden, ITT ! *majd szépen lassan le sétál , és már csak a cipő kopogását lehet hallani *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 05, 2011 7:54 am
Naomi Hayate -kop,kop szobalány ! *nem nyit senki se ajtót ? * -hát be megyek !*belép Laweliet szobájába és csak a festő/rajz cuccokat látja !seprés, portörölgetés ,beágyazás, és kész minden! * -hát kész minden, ITT ! *majd szépen lassan le sétál , és már csak a cipő kopogását lehet hallani * Belépve a szobájába meglepődött micsoda rend van. -Naomi nagyon jól végzi a munkáját! gondolta magában. Gyorsan lezuhanyzott átöltözött és gondolta magában: Meg kellene látogatni Rin-t. Indulok most azonnal hátha a szobájában van.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 12, 2011 5:10 am
kop-kop! szobalány *Laweliet amint meg hallotta a kopogást rohan az ajtóhoz és ki nyitja ! -szai Naomi , jól végztem a munkám ? -Laweliet, hogy kérdezhetsz ilyet ! naná ! smile köszönöm hogy el vállaltad -ugyan Naom,ó kerülj beljebbb! -Laweliet mintha egy tornádó tört volna be ! -oh rajzoltam meg volt egy kis party , azóta nem raktam rendet,igaz nem itt razz -Semmi baj -porszívózás,könyvek rendberakása,söprés,ablakpucolás,beágyazás* -minden kész nem nagy szám smile -köszönöm Naomi! -szór sem érdemes ,ó meg hívom egyik nap a gulidot egy italra ! híreszteld el ! vagy könnybe ha egy plakátot csinálsz ! és mindenki jelmezbe jöjjön razz biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 14, 2011 10:55 pm
kop-kop Lweliet ! a szobalány vagyok ! -hm hát be megyek ! ó Laweliet még alszik ! nekem ez a munkám takarítanom kell ! *porszívózás,könyvek rendberakása,söprés,ablakpucolás,portörlés* -kész van minden ! *halkan mondja az alvó lánynak, további szép álmokat smile és el megy *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 16, 2011 3:49 am
Ó micsoda rend van biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 21, 2011 6:24 am
-kop!kop!*ajtót nyitnak* -szia -heló jöttem takarítnani -oh gyere be -akkor neki is látok*söprés,portörlés,beágyazás,rendrakás* -kész ! -köszönöm! -nagyon szívesen!*majd lassan el indul az ajtó felé* -jó ét Lawewliwt! -nagyon köszönöm majd kilép az ajtón és megy lefelé*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2011 2:38 am
*kop-kop* -jöttem takarítnai ! - szia Naomi -szia Laweliet Happy Haloween ! -nekedi Naomi ! -kerülj beljebb ! *porszívózás,ágynem cserélés ,portörlés ,ablakpucolás és kész ! - na pá Laweliet ! emotion_yatta -szia Naomi !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |