|
|
|
|
|
|
|
III_Kisrajczy_III Captain
|
Posted: Wed Aug 03, 2011 3:08 am
- És íme, itt vagyunk. A csomagot hoztam fel és már csak pár fontos dolog van vissza. Ha lejön és ideig elhagyod a szobát, a kulcsot leadhatod nálam a recepciónál. Szobalány reggelente érkezik és ... lényegében ennyi. Érezd jól magad a szállóban! - ezzel a csomagot lerakta és lement a recepcióra. Megamester "nagyonsötét" szobája
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 03, 2011 3:19 am
*Kötélkészítés paplanokból* -Na én megyek kukkolni az itt lakókat. *Lejjebb csúszik* -Na eddig semmi nagy dolgot nem láttam, majd máskor is lecsúszok. *Felmászik és visszateszi a helyére a paplanokat* -Na jó én alszok egyet. *Elalszik*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 03, 2011 11:39 am
*a takarító megy felfelé a lépcsőn mikor észre vesz valakit az ablakban,sikítozva fut le , mikor rá jött hogy megamester volt az ! vissza megy majd kopog* *megamester ajtót nyit* -jó estét a szobalány vagyok ! elnézést hogy későn jövök de most értem rá sweatdrop sajnálom ! -semmi baj kerülj beljebb ! *szerényen belép majd észre veszi a kupit... magában szidja megamestert de ez az arcán nem mutatkozik* -ó nagy a rendetlenség de rögtön el tüntetem ! *egy kis sikálás,seprés,porszívózás és csillog a szoba* -nagyon köszönöm ! *mondta mega* -nagyon szívesen máskor is ! további jó éjszakát smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 04, 2011 4:29 am
2.odik szoba ! -kop,kop szobalány ! kop kop ! *mi ez nem nyit senki se ajtót ?* *majd szépen be sétál, egy kicsit illetlen dolog de takarítani kell ! * -megamester alszik! -hork ! hork ! hork ! *azért fel söprök és egy picit rendet teszek ! -halk seprés , egy tárgy el dől ! Naomi jó reflex-e miatt nincs semmi baj ! haa megkönnyebbült ! majd kész lett minden !* *Naomi lassan ki sétál !*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 05, 2011 3:22 am
-kop,kop szobalány ! * nem nyit senki se ajtót ? na megint egy alvó,vagy egy nem itt tartozkódo emberhez van szerencsém,gondolta Naomi* *majd szépen be megy az ajtón* -megamester sehol ! hm fura ! *egy kis seprés ! beágyazás, a paplan szét szedése mert megint össze volt fonva ! és kész minden ! * -na én végeztem -azzal Naomi kisétált és el ment Rajczy keresésére !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 06, 2011 11:58 am
Kopogás hallatszik az ajtón, Megamester ajtót nyit, szemében látszik h. furcsálja h. Laweliet Kér bebocsájtást.: -Minek köszönhetem a látogatást? -Néhány napig én helyettesítem a szobalányt amíg távol van. Ahogy látom idefent nem csinál olyan rendetlenséget mint odalent biggrin Laweliet söpör, porol porszivóz felmos szépen közben körüljáratja a szemét a szobában, és pillantása megakad egy egy tárgyon. Majd az ablakhoz lépve figyelmét nem kerüli el hogy az üvegek meglehetősen homályosak gyorsan letisztítja és már indul is tovább. De előtte még megköszöni Megamesternek hogy őket választotta, és hogy szívesen látná ha lent elfogyasztana valamit.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 12, 2011 4:58 am
kop-kop! szobalány ! *egy cetli az ajtón ?! :leléptem kukkolni, Naomi ne legyen nag rend mert nem fogom meg találni a telefonom ! -hm fura egy alak ez a mega ! *majd be megy az ajtón ! -mit kell rendet rakni ,csak be kell ágyazni! *beágyazás és még egy kis ablak pucolás és minden kész ! * -a szőnyeg rendben ez jó ! *majd el megy Laweliet szobájába !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 03, 2011 3:34 pm
*Felmegy a szobába.* -Basszus, hol a telefonom? -Na jó asszem én lefekszek. *Eltöri a telefont.* -Aucs, szóval az ágyban volt a telefon, asszem ki kéne szedni a telefon darabjait a hátamból, aztán lefertőtleníteni, de előbb alszok. *Másnap felkel.* *Kinéz az ablakon.* -De unalmas kinézni, asszem kiugrok.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 12, 2011 7:33 am
*Feljön.* -Asszem kiteszek egy táblát, és ráírom, hogy elmentem csajozni, de inkább ráírom, hogy nem kell most semmi segítség, és semmi mást. *Kiteszi a táblát, és elmegy.*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 25, 2011 3:08 am
*Visszajön.* -Úgy látom minden úgy van, ahogy volt, csak 1 dolgot nem látok. Hol van a láncfűrészem vajon? *Lefekszik.* -Asszem meg van a láncfűrész. Asszem ki kéne ugrani az ablakon. *Kiugrik.*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2011 2:41 am
*kop-kop* -jöttem takarítnai ! - szia Naomi -szia Megs Happy Haloween ! -nekedi Naomi ! -kerülj beljebb ! *porszívózás,ágynem cserélés ,portörlés ,ablakpucolás és kész ! - na pá Mega ! -szia Naomi ! *el ér Naomi a lépcsőhöz* PUFFANÁS !! - ó valószínűleg Mega volt ,várjunk nem ott volt Hugh Hefner sportkocsija!!?? hm ki tudja !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 17, 2011 7:31 am
*Kinéz az ablakon.* -Azta, egy mindjárt felrobbanó bomba. *Kiesik az ablakon.* -Na ba... *Felrobban a bomba.*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2011 8:58 am
Megamester *Kinéz az ablakon.* -Azta, egy mindjárt felrobbanó bomba. *Kiesik az ablakon.* -Na ba... *Felrobban a bomba.* *Fut-szalad-rohan* - Honnan ez a robbanás? Vagy csak megtaláltad a taposóaknákat? - kérdi Rajczy Megától.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 05, 2011 8:26 am
*Felkiált* -Ja, megtaláltam! *Felvánszorog* -Asszem eltört az egyik kezem és kicsit megpörkölődött a gyomrom. És veled történt valami?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 05, 2011 9:57 am
Megamester *Felkiált* -Ja, megtaláltam! *Felvánszorog* -Asszem eltört az egyik kezem és kicsit megpörkölődött a gyomrom. És veled történt valami? -telefonos beszélgetés következik- - Jelenleg itt vagyok Naomival a szüleinél... Tengeri herkentyűket meg minden tengeri cuccot fogyasztok. Ott mi a helyzet jelenleg?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |