Tak když tu máme tohle subfórko, tak sem o sobě taky něco hodim ^^
Jmenuju se Lukáš a většinou jsem na netu k dispozici stejně jako tady pod nickem Shinori (ShinoriCZ pokud už je zabráno)
Je mi 20 a bydlím v Praze, kde je se mnou většinu času i moje miláška AkiyaCZ heart
A záliby? Ok, jdeme na to ^^
DeviantART - a "umělecká činnost" vůbec, rád fotim, sem tam se pokusim něco nakreslit... kdyžtak muj DA profil je tady
Hudba:
Future-pop, synth-rock etc.: VNV Nation, Apoptygma Berzerk, Zeromancer
Alternative: System of a Down, Muse (ok, oboje jiný, ale řadí se sem XD)
Punk-rock: Fall Out Boy, Blink 182, Green Day, 3 Doors Down
Hry:
MMORPG - Ted se momentalne jen tesim a až vyjde (a bude free server) Ragnarok Online 2
JRPG - Final Fantasy 7, 8 a 10, to prostě nejde nemít rád ^^
RPG - Fallout 1 i 2 (post-apo mám hodně rád) a už se moc těšim na trojku ^^
Akce - Devil May Cry 3, jinak 3D jen sem tam jako oddech
Závody - Need for Speed (ty novější, k těm mě tak nějak dostala moje slečna (vim, že to bývá naopak XD).
A vážně, ale vážně nejsem závislák XD
Filmy a seriály:
Anime - Final Fantasy 7 - Advent Children, Ghost in the Shell, Naruto, Akira, Spirited Away, Mononoke Hime, Devil May Cry, Full Metal Alchemist, Bleach
Sci-fi a post-apo - 12 Monkeys, Equilibrium, Pitch Black a klasika Alien (asi všechny díly XD)
Horory - Saw (všechny díly) a pak spíš pro pobavení Resident Evil
Z ostatního: Crow, Butterfly Effect a hlavně Red Dwarf ^^
um... okay, zatim to radši utnu, protože se nám to začíná hooodně prodlužovat, ale později zase něco doplnim... a tim se dostávám k...
Novinky nebudu psát do nových příspěvků, ale do editu tohohle, to jen pro info ^^
Takže zatim enjoy ^^
Czechoslovak official guild
This guild is a place for Czech and Slovak speaking people only. Tahle guilda je pro Čechy a Slováky. No more English.
![]() |
|
|||||
|
||||||
|
//
//
//
//
//
Have an account? Login Now!