Drze bych použila už to co jsem o sobě napsala biggrin To se právě v mém koutku bude skvěle vyjímat si myslim. biggrin
Všude na netu si řikam Kate Chibi (Kate jméno, Chibi příjmení biggrin kdybyste to někde viděli, sem to já, jinou KateChibi zatim neznam. XD )
Během 14 dní mi bude 18 razz (Asi to pak přepíšu XDD lol)
Jsem z Kladna. Nooo a co mam ráda? biggrin Tak především a to hlavně, japonštinu jako takovou, a pak hlavně anime a mangu, jak jinak. XD Až dodělám střední školu (pokud udělám zkoušky, du příští rok do 4. ) tak když se nedostanu na vysokou, chci si našetřit na kurzy japonštiny. biggrin Poslední dobou mam ráda i japonskou módu (Gothic Lolita a spol.)
Jinak ještě asi taky nesmim zapomenout na fantasy jako takový. Čarodějnice, elfové draci. To fakt mam ráda ^^
Pak samozřejmě hry na kompu biggrin Hraju všecko možný kde se mi líbí grafika a co mi padne do oka nebo tak něco. XD Je mi f** co je to za hru, když mě to baví. biggrin rofl
To byl úvod ^^ A co by se u mě mělo rozebírat? biggrin Tak možná témata z mých oblíbených věcí jsou
1) Japonská móda - Gothic Lolita
2) Anime ^^
3) Počítačové hry (RPG nejlépe)
4) Povídky biggrin (ráda píšu fan-fikce biggrin )
5) Fantasy ^^
Tak jsem se představila, kdyby jste měli dotaz třeba ke Gothic Lolita módě, protože nevíte co to je, klidně se ptejte. ^^
Pokud by si někdo chtěl přečíst nějakou mojí fan-fikci, taky se ptejte biggrin Třeba jí sem pak budu dávat po kapitolách na přečtení. ^^
Ještě dodatek, tady je to tak nějak jak jsem si to představovala biggrin