Welcome to Gaia! ::

Czechoslovak official guild

Back to Guilds

This guild is a place for Czech and Slovak speaking people only. Tahle guilda je pro Čechy a Slováky. No more English. 

Tags: czech, slovak, čeština, slovenčina, no english, Czech Republic, Slovak Republic 

Reply Váš osobní prostor, o vás s vámi
Chibíkův koutek ^^

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Kate_Chibi

PostPosted: Mon Jul 30, 2007 3:23 am

Tak sem si to vymyslela, a načnu to. ^^

Drze bych použila už to co jsem o sobě napsala biggrin To se právě v mém koutku bude skvěle vyjímat si myslim. biggrin

Všude na netu si řikam Kate Chibi (Kate jméno, Chibi příjmení biggrin kdybyste to někde viděli, sem to já, jinou KateChibi zatim neznam. XD )
Během 14 dní mi bude 18 razz (Asi to pak přepíšu XDD lol)
Jsem z Kladna. Nooo a co mam ráda? biggrin Tak především a to hlavně, japonštinu jako takovou, a pak hlavně anime a mangu, jak jinak. XD Až dodělám střední školu (pokud udělám zkoušky, du příští rok do 4. ) tak když se nedostanu na vysokou, chci si našetřit na kurzy japonštiny. biggrin Poslední dobou mam ráda i japonskou módu (Gothic Lolita a spol.)

Jinak ještě asi taky nesmim zapomenout na fantasy jako takový. Čarodějnice, elfové draci. To fakt mam ráda ^^
Pak samozřejmě hry na kompu biggrin Hraju všecko možný kde se mi líbí grafika a co mi padne do oka nebo tak něco. XD Je mi f** co je to za hru, když mě to baví. biggrin rofl

To byl úvod ^^ A co by se u mě mělo rozebírat? biggrin Tak možná témata z mých oblíbených věcí jsou
1) Japonská móda - Gothic Lolita
2) Anime ^^
3) Počítačové hry (RPG nejlépe)
4) Povídky biggrin (ráda píšu fan-fikce biggrin )
5) Fantasy ^^

Tak jsem se představila, kdyby jste měli dotaz třeba ke Gothic Lolita módě, protože nevíte co to je, klidně se ptejte. ^^
Pokud by si někdo chtěl přečíst nějakou mojí fan-fikci, taky se ptejte biggrin Třeba jí sem pak budu dávat po kapitolách na přečtení. ^^

Ještě dodatek, tady je to tak nějak jak jsem si to představovala biggrin
PostPosted: Mon Jul 30, 2007 4:53 am

Osmělím se k historicky prvnímu dotazu razz
Jaké fanficy píšeš? Myslím téma. A kde je uveřejňuješ? LiveJournal nebo normálně na FanFiction? Díky wink

Verudellita
Captain

Kate_Chibi

PostPosted: Mon Jul 30, 2007 6:34 am

Verudellita
Osmělím se k historicky prvnímu dotazu razz
Jaké fanficy píšeš? Myslím téma. A kde je uveřejňuješ? LiveJournal nebo normálně na FanFiction? Díky wink

Normálně jenom Fan-Fikce k nějakýmu anime nebo tak. ^^ Jenže můj problém je, že většinou nic nedopíšu. XD A tak jich mam hodně rozdělanejch, ale důležitý je, že mě to baví. biggrin
Sem tam teda napíšu i něco svýho vlastního. smile ale je to ten stejnej případ. biggrin Nic nemam dopsanýho. XD Ale teď zrovna mam rozepsanou jednu Fan Fikci a tam to vypadá nadějně, že to i dopíšu biggrin
PostPosted: Mon Jul 30, 2007 8:14 am

Hm, a o čem, smím li se ptát? mrgreen

Verudellita
Captain

Kate_Chibi

PostPosted: Mon Jul 30, 2007 11:56 am

No, sme tu samy tak nebudu quotovat. biggrin

To co mam skoro dopsaný je fan-fikce na anime Yu Yu Hakusho. XD Ale je to převážně romantika. XD (Shuichi je prostě boží ^^) Jinak tak nějak se držim povahovejch rysů postav biggrin Nemam ráda fikce, kde postavam jejich povahy překroutěj a nemyslej to jako vtip. XD

edit: Udělala jsem si blog s povídkami. ^^""

www.katechibi.blog.cz
Reply
Váš osobní prostor, o vás s vámi

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas