|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 25, 2007 2:48 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 25, 2007 2:51 am
cia galima diskutuoti apie viska kas susije su menais.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 25, 2007 11:06 am
Kokios jūsu mėgstamiausios meno šakos? Kodėl?
Mano tai dailė, nes man aptinka ir aš ten stosiu biggrin Muzika, nes dainuoju ir groju XD bei kovos menai, turbut nereik aiškinti, nes me elgias kaip bachuras tai ir traukia tokie dalykai XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 25, 2007 9:10 pm
Na ka cia pasakius menai man visi patinka nes kiekviena meno rusi.turi savo svarba pasauly..na man labiausiai patinka daile, ir sokis...ir dar teatras
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 26, 2007 5:59 am
man fotografija ir daile, nors siuose dalykuose esu megejas. patinka ir muzika, bet sugebu tik kriokt biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 9:21 am
AngelVeggie Kokios jūsu mėgstamiausios meno šakos? Kodėl? Mano tai dailė, nes man aptinka ir aš ten stosiu biggrin Muzika, nes dainuoju ir groju XD bei kovos menai, turbut nereik aiškinti, nes me elgias kaip bachuras tai ir traukia tokie dalykai XDDD Man lygiai tas pats! Daile, muzika, ir kovos menai x)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 08, 2007 10:11 am
Na o man labiausiai patinka Teatras..... Tiesiog dievinu mrgreen heart Bet dar labai patinka sokis..... kadangi pati lankau sokius tik ne pramoginius o istorinius..... Tai del to ir patinka ten kur soku reikia ir sokio talento ir Teatro gabumu blaugh redface mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 31, 2007 11:54 am
Muzika. Megstu klausyti ir po truputi mokinuosi grot gitara. Gal siek tiek piesimas. Sokis man nebutinai patinka, bet soku jau astuonis su virsum metu ir dar nera planu sustoti
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 23, 2008 1:31 pm
Man tai labiausiai patinka : Muzika-kiekvienas rytas prasideda su ja Sokis-kai niekas nemato tai ryte pagal musika ir pasoku sweatdrop Teatras, Kinas - Kai turiu progu nubegu. Fotografija-kartais ir pati megstu fotografuoti gamta. zmones, gyvenima. Daile- Megstu tik ziureti pati piesiu baisiai xp Kovos menai-Plastika. Grozis Jega... Ir t.t.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 23, 2008 5:07 am
Lankau dramos bureli tai aisku man patinka vaidinti !!! exclaim Man dar patinka Muzika.... hmmm kas dar net nzn smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 19, 2008 4:55 am
,,Na aš lankau dramos burely todėl aišku, kad mėgstu vaidinti,,, ,,,dar lankau dainavimo burely,,,patinka dainuoti,, lol biggrin smile ,,,na o namie labiausiai mėgstu piešti,,, 4laugh biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 28, 2008 2:32 am
Mėgstu piešti, rašau eiles ir rašinius, kuriu pasakojimus, fotografuoju, dainuoju... ;DD dievinu menus...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 19, 2008 3:03 am
as labai patinka gitaros su tokia kaip ir groti mokinuosi biggrin nu dar ir kovos menai patinka nes pats tokius lankau smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 31, 2008 2:24 am
megstu muzika, teatra, soki, daile, fotografija... lots of stuff whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 30, 2009 6:04 am
Ziauriai patinka muzika pati groju smuiku ir dar jau planuojame kurti grupe truksta tik dar vienos gitaros ir vocalo nes as bugnininke busiu o sese gitariste ^^ seip dar ir piesti labai patinka tik nevisada gaunas sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |