|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 19, 2007 11:49 am
prasau cia tik prisistatyti, kad kiti zinotu kas jus. butu malonu, kad sitame forume nesilabintumete ir neissnekuciuotumet. tam yra kiti forumai (kuriuos ir patys gali sukurti gildijoje)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 19, 2007 11:50 am
As esu šios gildijos vice kapitonas - Adomas. man 20 metų. ir gyvenu Alytuje, studijuoju veterinarijos medicina Kaune smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 19, 2007 2:08 pm
Mano vardas Ilona, gyvenu Pabradėje. Mokausi, labai mėgstu piešti, groti gitara, kažka organizuoti n.n
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 19, 2007 11:58 pm
Aiste.... Gi sakau Aiste as! Man 12 metu, gimiau 1995-01-04, vardadienis balandzio 19 diena. Mokausi Vilniaus Gabijos gimnazijoje. Esu (fyfiska xD) gote [esu gote klausausi metalo, gothik metalo ir kita, bet tiesiog sergu pirkimo manija....] Ateityje svajoju pasiekti aukstumas, o siaip klaseje mane vadina Aiste, Durne, Blogiu arba Japaniza ar Apra....Tarpkitko gyvenu Vilniuj ir parasiau labai grazu rasineli apie Zemes diena xD
Tarp kito mano emailai: apra@one.lt [dazniausiai naudojamas] dead_angel@dtiltas.lt [naudojamas tik informatikai xD] o googles ir yahoo pamirsau xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 20, 2007 6:53 am
Sveikuciai jau seniau susipazinom bet nieko dar karta prisistatysiu biggrin As Egle is Anyksciu man 10 metuku blaugh 4laugh 3nodding Man labai patinka vaidinti vaidinimus ir piesti regis jau susipazinom mrgreen rofl pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 20, 2007 7:07 am
Taigi, as esu Gaudre is Utenos miesto. Man yra 18 metu, man patinka. ivairus dalykai: sokiai, daile, muzika(J- Rock), literatura, ir zinoma Japonija.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 20, 2007 10:34 am
Jo mes jau pazystami ,bet antras prisistatymas nepakenks wink Mano vardas Migle!!!Gyvenu Anyksciuose.Man 11 metuku.Namuose auginu labai grazia katyte!!!As ja labai myliu.O seip tai viska zinot mrgreen biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 21, 2007 8:33 am
Labutis- as Jovile is Utenos, man 18 metu... Myliu anglu kalba, ezoterika, simbologija, istorija, matematika.... Dievinu Nirvana, Bitlus ir Bethovena....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 22, 2007 8:48 am
Mano vardas Anželika. 3nodding Esu iš Pabradės. Man 18 metų. Turiu seserį AngelVeggie (jus ją jau pažįstate). Mėgstu J-Rock, groti gitara, rašyti pasakojimus, eileraščius, dainas... Auginu degu. Pavadinom jį Yuki (Gravitation charo garbei xDDDD) rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 22, 2007 10:00 am
Swk visi! Aš LaimA, man 13 (JAU??? sweatdrop ), iš Gargždų. biggrin Dainuoju "Svirplyje", koncertuojam užsienyje, nu ir Lietuvoj aišku, imam pirmas vietas (nu aš ir pamaiva, a ne? stare )... Labai mėgstu piešti, modeliuoju rūbus ir t.t. blaugh Tai turbūt nė pusė apie mane. sweatdrop Malonu su visais susipažint! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 08, 2007 1:13 pm
sweiki
as esu Rasa 20 metu is Kauno, studijuoju ktu ekonomika
megstu: keistus zmones, ziureti gerus filmus, vartytis ant silto smelio prie juros, ziurineti senas nuotraukas, gyvates, vaziuoti keleiviniu autobusu ir ziureti pro langa, juoktis iki asaru, sokti kaip pakvaisus kai niekas nemato, sedeti kine ir laukti kol prasides filmas, klaidzioti ruke, kramtyti puciama guma ir grauzti ciulpinukus, nardyti baseine, keliauti po svetimas salis sava masina, jaustis laisvai, piesti, dresuoti savo suni, grybauti, buti crazy ir kraupinti visus "normalius" zmones, silta vasaros veja ir stiprius lietus, ramybe ir dar visko labai daug, kas gyvena mano galvoje
nemegstu: manu koses, tvarkytis savo stalo, dvieju makroekonomikos paskaitu, kai kas nors i skanias salotas prideda salieru, erkiu, kai is kolio gauni dvigubai maziau nei tikejaisi, sniego uz kaklo, nemandagiu zmoniu bei dar visokio briedo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 16, 2007 9:41 am
Sweiki...As Mantas,man 14 metu,gyvenu Vilniuje,bet pries tai gyvenau Alytuje ir dar turiu ten giminiu...Mokausi 7B klasej Abraomo Kulviecio mokykloje,Fabuose...
Megstu spardyt kamuoli,esu protingas...pazymiu vidurkis 9,16 lol Turiu geru klasioku,vienas is ju zaidzia Gaia,jo nikas Phxx...Tikrai kietas chiuvas,mes kaip broliai... Labai megstu zaist kompu...dabar losiu Tibia,nu dar gruzinu tewo CS:S,nes mano tewas labai protingas ir yra kompo adminas,todel as truputi kenciu del apribojimu su kompu,bet issigruzint zaidimus nesunku...na kaip visi laukiu vasaros,nes mokslai jau pilnai scream ...na megstu naujas pazintis...su amerikieciais sunku kalbet,bet pastebejau,kad tarp ju tikrai yra padoriu ir ydomiu zmoniu... Na mazdaug aprasiau sawe rofl
|
 |
 |
|
|
|
Gendalfinis-Yellow Flash-
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 16, 2007 10:02 am
nu o ce zjbal...visur tu lietuviu atsiranda.. 13 metuku,vardas Emilis neutral kashis,fule,anime,muzika rulz...ir dar kates mrgreen esu vienas is rpg narkomanu,paskui saudausi counter strike source... tada dar truputy groju gitara,nekenciu piesimo neutral taip pat nekenciu pazinciu su amerikieciais,su jais per daug lengva susikalbeti >.< nebezinau ka dar pridet tai manu is ce ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 18, 2007 12:43 pm
Sveiki, esu Živilė iš Kauno, man 21, studijuoju buhalterinę apskaitą. Man patinka beveik viskas. Tai lyg ir tiek sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 23, 2007 5:53 am
sweiki esu Mindaugas mokaus wilniui seip esu is pakruojo rajono jei kas toki zinot xD apie sawe mhm nieko daug ir nera ce ko pasakot man 19 metuku mokaus wilniaus kolegijoi kompiuterine technika turiu sukures toky Alliance klana nemanau kad yra teke kam apie jy girdet nu ten gan mazai zmoniu wisi susirinkom losdami mu o dabar jau kas kur susibendraujam forume arba skypei siuo metu pagrindiniai Alliance klano zaidimai wow - priwatus serwas todel free warrock - 1 asmens shaudykle online zweris ne geimas xD retai bet retkarceis cs (as asmeniskai cs einu tik ant mesos wr lost isena geriau) smile ieskom geru protingu draugisku nepasikelusiu zmoniu jei ka sudominau rasykit smile sry jei pasirode kad spaminu bet praset papasakot apie sawe o tas klanas man kaip seima xD beje nesame pamise del geimu turim ir gywenima wink o jei kasnors yra tai ju nepuolam smerkti o tiesiog bandom parodyt kad yra ir kaskas daugiau nei tik monitoriaus ekranas xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |