|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 16, 2007 2:11 pm
galim pasneket ir apie tai ka megstam smile pvz., as renku juru kriaukles. turiu apie 50 skirtingu rusiu. esu truputi ir numizmatas (renku monetas) + remku visokiu senoviskus banknotus. siaip man visi duoda monetu biggrin as ju pats specialiai neieskau smile rengu ir game boy advance (GBA) zaidimus. juos paleidziu per emuliatoriu ir zaidziu ant savo personalinio kompo. as labai megstu iamzinti visokius vaizdus, tai daug fotkinu. fotikas - mano draugas xd tik jis lievas, todel ir foto ne kokios kokybes. jei jums idomu galit jas paziuret http://public.fotki.com/Romanovas/dalsi foto daryta su mano mobiliu (siemens cx65). ir visai idomiai daunasi. ypac del to, jog delsimo laikas namazas (bet dazniau norisi, kad fotikas iamzintu butent ta akimirka)..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 16, 2007 2:34 pm
As domiuosi labai daug skirtingu dalyku (laikausi principo, kad isigilinus viskas idomu)
Megstu fantasy knygas ir mena (pradedant Ziedu valdovu, Hariu Poteriu, baigiant deviantart saitu), klausausi labai ivairos muzikos (pradedant Mamontovu, baigiant David Usher bei Marilyn Manson), dar daznai mane galima aptikti zaidziant Lineage2 (vargu ar tai geras pomegis, bet kolkas toki turiu) na ir tiek siuo metu. Siaip laikas nuo laiko domiuosi sunimis (nes pati turiu), knygomis (oj kaip kazkada skaitydavau, dabar skaitau, bet maziau) paprastomis ir elektroninemis, angliskomis ir lietuviskomis, filmais (visokiais visokiais, tik skerdyniu nemegstu, o ir anatomijos mano kurse nera). Va tai tiek trumpai apie mano pomegius mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 16, 2007 11:35 pm
Rasa, o koks pas tave suo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 17, 2007 2:43 am
na As tai renku kalendoriukus, bet dabar truputi entuziazmas..aprimes..tai..kazkaip...dar problem turiu nezinaukur det tuos kalendoriukus..tai pa kolkas staklciuj laikau.. biggrin biggrin biggrin seip dar megstu dometis yoga ,uzsiimti yoga..ir skaityti ivairias knygas..ypac labai patinka detektyvai, apie burtus, paslaptis, ir panasiai...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 17, 2007 4:21 am
"Kolekcionuoju" knygas turiu ju pilna.... beveik visas pasaulines literaturos ir siaip... Taip pat renku ivairias moneas... Butas prikimstas paveikslu.... Tad ir juos ziauriai megstu ir perku... Megstu keliauti... Auginu maza [miniatiurine] japoniska pelyte.... o toliau.... pati nezinau... suns neturiu, bet man jie labai patinka... taigi.... dar man labai patinka vesti is kantrybes tevus.... na, turbut ir viskas...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 17, 2007 5:46 am
as joga lankiau 2 menesius (uzbaigiau viena penkiadieni), ir daugiau nebeejau. visai idomu ir atpalaiduoja, padeda susikaupt ir isigilint. bet nebetrauke manes. gavau nemazai informacijos. ejau su mama kartu. jai liko vienas penkiadienis ir uzbaigs bazini kursa, tik ji nesusiruosia nueit.
paveikslus megstu ir as, bet ju dayg neturiu. Kaune nei vieno paveikslo neturiu. bet reikia pagyvint kambary, tai kazka teks galvot..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 17, 2007 1:08 pm
xDD ai, tarp kitko as irgi megstu fotkint. ypac gamta. zmoniu gali ir nebut. ju ir neturi but...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 18, 2007 12:22 am
Mhm, hobių milijonas pas mane. Mėgstu piešt, klausyt muzikos, fotkinti... Dar domiuosi astralinės kelionėm ir pan... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 18, 2007 9:16 am
didziausias mano hobis yra dainavimas. jau nuo mazu dienu dainuoju tai vienam tai kitam ansamby. esu dainavusi grupeje, bet jai teko issiskirstyti. dabar priklausau VGTU chorui "Gabija". labai geras kolektyvas, todel esu labai patenkinta, kad galiu dainuoti vienam is geriausiu choru Lietuvoje. dar labai megstu skaityti knygas. bandau ir pati rasyti, kai tik turiu laiko ir apima ikvėpimas.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|