|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 14, 2013 9:33 am
Salutari la toata lumea, ma aflu scriind aces post pentru a afla care sunt membrii activi al acestui guild. Sunt in cautare the membri pentru un nou grup de tineri romani care isi petrec impul liber pe gaia. Intrucat zvonurile au ajuns la urechea mea c** ca liderul acestui guild ar fi plecat. Insa as spera sa nu fie adevarat.
Oricum vreau sa vad cati dintre voi mai trageti cate-o ocheada la guild, pentru a stii daca munca mea va avea un rost.
Salutari.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 03, 2013 11:54 pm
sunt nou aici si nu cred ca pot sa intru in fiecare zi dar incerc sa fiu cat de activ pot
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 14, 2013 3:58 am
Nu-mi aduc aminte cu care dintre account-uri m-am logat pentru guild-ul ăsta, dar eu oricum sunt destul de activă. Inactivitatea mea se datorează momentan, școlii, apoi și alte probleme, dar mai mărunte. Naiba știe ce o să mai am pe cap după ce se termină anul școlar...
Pe scurt: sunt activă.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 21, 2013 8:54 am
Tenebris Caedere Salutari la toata lumea, ma aflu scriind aces post pentru a afla care sunt membrii activi al acestui guild. Sunt in cautare the membri pentru un nou grup de tineri romani care isi petrec impul liber pe gaia. Intrucat zvonurile au ajuns la urechea mea c** ca liderul acestui guild ar fi plecat. Insa as spera sa nu fie adevarat.
Oricum vreau sa vad cati dintre voi mai trageti cate-o ocheada la guild, pentru a stii daca munca mea va avea un rost.
Salutari. Lideru' nu e plecat, ai auzit tu prost wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 23, 2013 8:56 am
Sunt încă plutesc în jurul valorii de aici, pe undeva ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 04, 2013 5:55 am
eu pot intra in fiecare zi pe gaia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 01, 2013 3:46 am
Sunt aproape activa; cam 1/6 din timp intru. Iau des pauze mari (foarte mari) ptr ca se ivesc probleme sau ca intru cand imi vrea muschiul.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 03, 2013 2:52 pm
My name is L Lawliet Sunt aproape activa; cam 1/6 din timp intru. Iau des pauze mari (foarte mari) ptr ca se ivesc probleme sau ca intru cand imi vrea muschiul. emotion_c8 Interestant, insa nu prea te vad on pe gaia >_>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 04, 2014 10:26 am
xd Intru zilnic și îmi petrec ceva timp pe aici...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 04, 2014 1:11 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 06, 2014 2:01 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 20, 2014 1:12 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 13, 2014 2:01 am
classified_omnomcoco classified_omnomkiki classified_omnomgrunny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 24, 2014 6:28 am
Ann3t classified_omnomcoco classified_omnomkiki classified_omnomgrunny buna :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 30, 2014 11:04 am
Salutare tuturor! Cei care inca mai jucati, rog sa ma adaugati! Daca suntem destui doresc sa refac guildul emotion_yatta .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |