|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 20, 2012 11:38 pm
Ok Sper ca va plac cadourile biggrin , deci ca sa incepem acest event in primul rand am nevoie de cel putin 5-10 persoane active smile .
Ce trebuie sa faceti? : Fiecare dintre voi trebuie sa faca o poza in viata reala cu o foaie/carton ceva improvizat unde sa scrieti o urare de craciun :3 . Cel care are cea mai mare inspiratie castiga surprised ~ coming soon
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 21, 2012 12:09 am
Particip! Am o intrebare, insa. E okay daca ne costumam doar in perioada sarbatorilor? rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 21, 2012 2:42 am
ChartreuseRose Particip! Am o intrebare, insa. E okay daca ne costumam doar in perioada sarbatorilor? rofl Poi dap dupa 1 decembrie smile insa mai trebuie participanti biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 21, 2012 2:46 am
Oh damn, nu cred ca rezist o luna intreaga in costum. rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 21, 2012 5:17 am
pot sa incerc si eu sa particip dar daca uit si ma schimb ma descalifici?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 22, 2012 11:09 am
anaide pot sa incerc si eu sa particip dar daca uit si ma schimb ma descalifici? Nu nu, de pe 1 pe 24 puteti posta arta biggrin si in ultima saptamana vreau ca concurentii sa fie imbracati corespunzator ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 22, 2012 11:10 am
ChartreuseRose Oh damn, nu cred ca rezist o luna intreaga in costum. rofl whee in saptamana in care este craciunul trebuie sa fii costumata biggrin whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2012 1:29 pm
Lil Mortal anaide pot sa incerc si eu sa particip dar daca uit si ma schimb ma descalifici? Nu nu, de pe 1 pe 24 puteti posta arta biggrin si in ultima saptamana vreau ca concurentii sa fie imbracati corespunzator ^^ supeeeer!!! atunci ma bag si eu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2012 4:10 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 08, 2012 9:00 am
in ghetute colorate a bagat mosul de toate bombonele, jucarii , cadouri pentru copii ... dar mai baga si nuiele pentru cei ce fac belele!!!
asta e pentru mos nicolae
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 10, 2012 12:52 am
Hohoho ~Iata pe cine vad smile )) . O trecut ceva vreme de cand te-am vazut ultima oara online . Ce mai faci : D . Hei pentru eventul de craciun , as putea sa fac free art ca premiu >u> ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2012 7:54 am
DoctorDona Hohoho ~Iata pe cine vad smile )) . O trecut ceva vreme de cand te-am vazut ultima oara online . Ce mai faci : D . Hei pentru eventul de craciun , as putea sa fac free art ca premiu >u> ?
Intradevar nu prea sunt online~ intru doar sa raspund la PM's cate o data ... desigur daca doresti tu ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 25, 2012 5:42 am
errr, până îmi cumpăr eu un aparat ca să fac poze... mai bine scriu o poezie:
moş crăciune, moş crăciune, pe la noi, să nu mai vii, că te bag în ***** mă-tii, şi mă p*ş pe jucării. moş crăciune moş crăciune, băgaţi-aş un pai în c*r.
mai am una:
moş crăciun cu plete albastre a sosit, de prin boscheţi şi aduce daruri multe la fantome şi scheleţi
unde vedeţi *** sunt de fapt fulgi de zăpadă gaia_angelright
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 27, 2012 11:25 am
Lil Mortal DoctorDona Hohoho ~Iata pe cine vad smile )) . O trecut ceva vreme de cand te-am vazut ultima oara online . Ce mai faci : D . Hei pentru eventul de craciun , as putea sa fac free art ca premiu >u> ?
Intradevar nu prea sunt online~ intru doar sa raspund la PM's cate o data ... desigur daca doresti tu ^^
I see biggrin . ;;u;; Cam putini concurenti >o<" sper sa mai apara
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|