|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 08, 2012 2:19 pm
abea astept sa vedem in ce ne imbracam xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 20, 2012 1:57 am
eu mă îmbrac în costumul evei și o să alerg prin pădure ca ileana cosânzeana
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 28, 2012 12:15 pm
Avaritie eu mă îmbrac în costumul evei și o să alerg prin pădure ca ileana cosânzeana gaia_angelleft yum_puddi gaia_angelright
Nui asa ca ma pot alatura si eu 8 D .
gaia_angelleft yum_puddi gaia_angelright
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 28, 2012 1:15 pm
Voi fi cu prietenul meu, cuddaling cu el în timp ce ne uitam la filme si apoi du-te în sus și rochie de mână din bomboane. Nu stiu ce m-as imbraca ca, deși ... poate o pisică.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 28, 2012 1:18 pm
Doamna de noapte- Voi fi cu prietenul meu, cuddaling cu el în timp ce ne uitam la filme si apoi du-te în sus și rochie de mână din bomboane. Nu stiu ce m-as imbraca ca, deși ... poate o pisică. "Part Time-Lord ,Part human. Oh yes. That was a two-way biological metacrisis. ..."
Aww , ce adorabil : D . Lucky you~ Al meu o sa fie plecat de halloween din cauza slujbei >o<"
"......Half-Doctor Half-Donna.The Doctor Donna~ "

|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 28, 2012 1:20 pm
DoctorDona Doamna de noapte- Voi fi cu prietenul meu, cuddaling cu el în timp ce ne uitam la filme si apoi du-te în sus și rochie de mână din bomboane. Nu stiu ce m-as imbraca ca, deși ... poate o pisică. "Part Time-Lord ,Part human. Oh yes. That was a two-way biological metacrisis. ..."
Aww , ce adorabil : D . Lucky you~ Al meu o sa fie plecat de halloween din cauza slujbei >o<"
 Awwww, asta e de rahat.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 28, 2012 1:24 pm
DoctorDona Doamna de noapte- Voi fi cu prietenul meu, cuddaling cu el în timp ce ne uitam la filme si apoi du-te în sus și rochie de mână din bomboane. Nu stiu ce m-as imbraca ca, deși ... poate o pisică. "Part Time-Lord ,Part human. Oh yes. That was a two-way biological metacrisis. ..."
 Da stiu ;;u;; . Dar lasa ca e bine , macar castiga un ban cinstit , e asistent de fotagraf .,
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 29, 2012 3:55 am
DoctorDona Avaritie eu mă îmbrac în costumul evei și o să alerg prin pădure ca ileana cosânzeana gaia_angelleft yum_puddi gaia_angelright
da! da! cu frunză sau fără frunză? aceasta-i întrebarea
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 29, 2012 10:46 am
Avaritie DoctorDona Avaritie eu mă îmbrac în costumul evei și o să alerg prin pădure ca ileana cosânzeana gaia_angelleft yum_puddi gaia_angelright
da! da! cu frunză sau fără frunză? aceasta-i întrebarea EEEE- da c** da . Sigur ca da biggrin Cu frunza cu tot . =u=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 29, 2012 11:07 pm
DoctorDona Avaritie DoctorDona Avaritie eu mă îmbrac în costumul evei și o să alerg prin pădure ca ileana cosânzeana gaia_angelleft yum_puddi gaia_angelright
da! da! cu frunză sau fără frunză? aceasta-i întrebarea EEEE- da c** da . Sigur ca da biggrin Cu frunza cu tot . =u= e, eu vin fără smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 31, 2012 1:29 pm
Avaritie DoctorDona Avaritie DoctorDona Avaritie eu mă îmbrac în costumul evei și o să alerg prin pădure ca ileana cosânzeana gaia_angelleft yum_puddi gaia_angelright
da! da! cu frunză sau fără frunză? aceasta-i întrebarea EEEE- da c** da . Sigur ca da biggrin Cu frunza cu tot . =u= e, eu vin fără smile rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|