|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 22, 2012 8:09 am
Sunt tare curios :3 , eu unul am ceva timp de cand lucrez in muzica , mai am insa de invatat si de cumparat "scule" xD , vreau sa devin Music producer wink . Voi? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 26, 2012 1:52 pm
eu vreau să devin...................................... fericită viața înseamnă mai mult decât banii.
lăsând filozofia deoparte, aș vrea să lucrez într-un domeniu care să-mi solicite emisfera draptă, și anume, creativitatea, imaginația, înțelegerea nonverbală, a recunoașterea formelor, percepțiila spațială. Mă ajută cineva să mă hotărăsc?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 27, 2012 3:03 am
Avaritie eu vreau să devin...................................... fericită viața înseamnă mai mult decât banii. lăsând filozofia deoparte, aș vrea să lucrez într-un domeniu care să-mi solicite emisfera draptă, și anume, creativitatea, imaginația, înțelegerea nonverbală, a recunoașterea formelor, percepțiila spațială. Mă ajută cineva să mă hotărăsc? emotion_zzz Urmeaza'ti visele wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 21, 2012 12:20 am
Eu ma fac psiholog. O sa fie amuzant sa ii manipulez pe toti sa faca ce vreau eu. Si sa le mai iau si bani pt. asta pe deasupra. rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 21, 2012 2:41 am
ChartreuseRose Eu ma fac psiholog. O sa fie amuzant sa ii manipulez pe toti sa faca ce vreau eu. Si sa le mai iau si bani pt. asta pe deasupra. rofl Haha interesand smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 05, 2012 12:22 pm
eu.... sunt asistenta medicala deci ce imi mai pot dori?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 06, 2012 8:27 am
anaide eu.... sunt asistenta medicala deci ce imi mai pot dori?
Pactienti biggrin si un salariu mai mare >w>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2012 2:10 am
pacienti sunt prea multi in romania sad cu salariul e mai greu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2012 4:54 am
Vreau sa ajung la statutul de designer industrial.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 03, 2013 11:09 pm
Vreau sa fiu un bucatar cunoscut in tara si in afara si poate sa am cateva restaurante de succes cheese_whine
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 07, 2013 11:51 pm
Nu stiu sunt atatea chesti la care ma pricep...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 14, 2013 4:04 am
gamer? se bagă careva? cică sunt căutaţi la noi în ţară, acum.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 14, 2013 4:24 am
Avaritie gamer? se bagă careva? cică sunt căutaţi la noi în ţară, acum. stare nu mi se pare un job. sa joci jocuri : probabil primesti ceva bani pentru review-uri dar nu poti trai din asa cv : Keep dreaming,daca iesea banuti din asa ceva, fi sigur ca toata lumea se juca. O alta metoda e sa te apuci de un joc online. Muncesti acolo si vinzi ce ai pe bani reali . Dar nici in felul asta nu produci cash .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 14, 2013 4:26 am
Lil Mortal Avaritie gamer? se bagă careva? cică sunt căutaţi la noi în ţară, acum. stare nu mi se pare un job. sa joci jocuri : probabil primesti ceva bani pentru review-uri dar nu poti trai din asa cv : Keep dreaming,daca iesea banuti din asa ceva, fi sigur ca toata lumea se juca. O alta metoda e sa te apuci de un joc online. Muncesti acolo si vinzi ce ai pe bani reali . Dar nici in felul asta nu produci cash .true zic că e o slujbă bună dacă ai prea mult timp liber, sau dacă ai nevoie de a doua, sau dacă vrei să te relaxezi şi să fii plătit pentru asta biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 14, 2013 4:30 am
Avaritie Lil Mortal Avaritie gamer? se bagă careva? cică sunt căutaţi la noi în ţară, acum. stare nu mi se pare un job. sa joci jocuri : probabil primesti ceva bani pentru review-uri dar nu poti trai din asa cv : Keep dreaming,daca iesea banuti din asa ceva, fi sigur ca toata lumea se juca. O alta metoda e sa te apuci de un joc online. Muncesti acolo si vinzi ce ai pe bani reali . Dar nici in felul asta nu produci cash .true zic că e o slujbă bună dacă ai prea mult timp liber, sau dacă ai nevoie de a doua, sau dacă vrei să te relaxezi şi să fii plătit pentru asta biggrin Eu unu m'as face popa stare straie de aur , fac rost si eu de un staff de priest de lvl 9000+ ca patriarhul romaniei, bani si mancare si bautura moca in fiecare zi, ce'ti mai trebuie mai mult? smile ) + maicute tinerele si dornice whee [/b]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |