|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 22, 2012 8:03 am
Avand in vedere ca e vara, multa lume nu prea mai intra pe gaia, inclusiv eu, biggrin stau pe gaia doar pentru ca e prea cald afara xD . am pus guildul in pauza, lumea poate sa posteze in continuare oricum. PS. Caut membri activi pe guild pentru a selecta un nou vice capitan.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 22, 2012 12:28 pm
Sorry ..Gosh k doar eu intru creca in fiecare zi pe Gaia rofl dwa...da nu postez....nu k nam timp, da imi e rusine whee xp Baka faza,Ha? 4laugh ....Okay ...da ce sa mai postez ? rolleyes wink whee
Vara abia a inceput .....gata scoala yupiii si eu tot studioasa raman..cu romanele in mana ^O^ numai romane de dragoste whee Nu imi vine a crede cat de cald poa' sa fie x_x ....mereu ma ud cu prietenii biggrin Odata am purtat cv alb si cand mam udat si o devenit transparent e.e ce jenanta a fost ziua aceea. sweatdrop Baka rofl .Lectiile de canto is suuuuper smile la chitara cant de ceva timp...si nu pot sa ma despart nici macar o zi de chitara mea neagra ^O^ nu ma pot desparti nici de romanele de dragoste......Eu vara nu dorm,Nu am somn smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 22, 2012 12:34 pm
TeoDoraDorothy Sorry ..Gosh k doar eu intru creca in fiecare zi pe Gaia rofl dwa...da nu postez....nu k nam timp, da imi e rusine whee xp Baka faza,Ha? 4laugh ....Okay ...da ce sa mai postez ? rolleyes wink whee Vara abia a inceput .....gata scoala yupiii si eu tot studioasa raman..cu romanele in mana ^O^ numai romane de dragoste whee Nu imi vine a crede cat de cald poa' sa fie x_x ....mereu ma ud cu prietenii biggrin Odata am purtat cv alb si cand mam udat si o devenit transparent e.e ce jenanta a fost ziua aceea. sweatdrop Baka rofl .Lectiile de canto is suuuuper smile la chitara cant de ceva timp...si nu pot sa ma despart nici macar o zi de chitara mea neagra ^O^ nu ma pot desparti nici de romanele de dragoste......Eu vara nu dorm,Nu am somn smile 0w0 pacat ca nu eram si eu pe acolo te udam mai tare ! >:3 , cica ieri la stiri , nu mai stiu exact cat % dintre femeile britanice prefera sa citeasca romane de dragoste/erotice in loc sa faca dragoste smile ) , oricum , dece tie rusine sa postezi? biggrin . si da e foarte cald, de asta stau si eu pe gaia si pe fb. Interesanta faza cu chitara , ma intereseaza daca ai si o voce dinaia sclipitoare poate colaboram ^^ eu fac muzica pe pc :> deci vreau o inregistrare de ata ! :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 23, 2012 5:45 am
pai eu eu am fost ocupat cu examenele la facultate si nu prea miam facut timp pt gaia D: oricum astept sa termine si dupa imi fac timp in vacanta biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 23, 2012 7:03 am
Necroionutwiz pai eu eu am fost ocupat cu examenele la facultate si nu prea miam facut timp pt gaia D: oricum astept sa termine si dupa imi fac timp in vacanta biggrin Foarte bine, smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 23, 2012 7:08 am
Hei.scuze k nu am mai intrat,a trebuit sa stau sa invat pt capacitate(aka examen de evaluare nationala). De miercuri revin!!
|
 |
 |
|
|
|
jackdanielsismypatronus Crew
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 23, 2012 10:01 am
Eu ,Vreau sa fiu..vice capitan~?? Da, vreau. ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 24, 2012 3:31 am
La Mousquetaire Hei.scuze k nu am mai intrat,a trebuit sa stau sa invat pt capacitate(aka examen de evaluare nationala). De miercuri revin!! Mult noroc!, te asteptam cu mare drag.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 24, 2012 3:32 am
Robot Cherries Eu ,Vreau sa fiu..vice capitan~?? Da, vreau. ninja Foarte bine, o sa vedem mai incolo pe cine fac vice capitan, ma gandesc sa fac 2 vice capitani si un crew de 5-10 persoane , care sa fie active smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 24, 2012 3:56 am
Lil Mortal Robot Cherries Eu ,Vreau sa fiu..vice capitan~?? Da, vreau. ninja Foarte bine, o sa vedem mai incolo pe cine fac vice capitan, ma gandesc sa fac 2 vice capitani si un crew de 5-10 persoane , care sa fie active smile surprised kay:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 24, 2012 3:59 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 24, 2012 4:02 am
Lil Mortal La Mousquetaire Hei.scuze k nu am mai intrat,a trebuit sa stau sa invat pt capacitate(aka examen de evaluare nationala). De miercuri revin!! Mult noroc!, te asteptam cu mare drag. hei mersi mult emotion_awesome
|
 |
 |
|
|
|
jackdanielsismypatronus Crew
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 24, 2012 4:07 am
La Mousquetaire Lil Mortal La Mousquetaire Hei.scuze k nu am mai intrat,a trebuit sa stau sa invat pt capacitate(aka examen de evaluare nationala). De miercuri revin!! Mult noroc!, te asteptam cu mare drag. hei mersi mult emotion_awesome whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 24, 2012 12:07 pm
Vineri am terminat scoala, slava cerului. Vreau sa fiu vice-capitan.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 25, 2012 3:30 am
Julieen Vineri am terminat scoala, slava cerului. Vreau sa fiu vice-capitan. Foarte bine, tu mai ajutat la guild deci o sa ma gandesc la propunerea ta wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |