Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Archívum
Easter 2012: Grunnygeddon! Goto Page: 1 2 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Fri Apr 06, 2012 7:26 am

User Image

Üdvözlök mindenkit!

A Gurnnygeddon egy nagyon egyszerű játék. Pusztán annyi a dolgotok, hogy színes kis Gunny-kat gyűjtögettek. Ezt három módon tehetitek meg, de erről később ejtek szót.

Mindenkinek jó játékot, kellemes tavaszi szünetet és boldog(?) Húsvétot kívánok! Elvégre, most támadt fel a Jesszus, vagy ki...
PostPosted: Fri Apr 06, 2012 7:28 am

User Image

Pár szó a Grunny-król:

Köszönhetően Diedrich és a Grunny-k autoszexualitásának ezek a kis jószágok hihetetlen mértékben elszaporodtak. A ti dolgotok elkapni és belátásotok szerint vagy homogenizálni, vagy örökbe adni őket. A döntés a ti kezetekben van!

Mint már említettem, a kis Diedrich klónokat három módon vadászhatjátok le.

Az első és legegyszerűbb módja, hogy szörfölsz az oldalon és a felbukkanó kis színes fejekre kattintasz. A következő színeket szerezheted meg így:

User Image User Image User Image User Image User Image User Image

A második módja, hogy quote-olod az Easter Bunny válaszát és ő megajándékoz egy színnel. Hogy, milyen színt kapsz, az attól függ, hogy éppen abban a topic-ban melyik szín az aktív. Ez sűrűn változik, ezért érdemes olyan topic-ot keresni, amely a címében mindig kiírja, hogy melyik szín szerezhető meg éppen. Ily módon a kvötkező színű Grunny-k szerezhetőek meg:

A harmadik és talán legfifikásabb módja a színes Grunny-k megszerzésének a húsvéti játék. Diedrich körbe-körbe vonszolja magát a pályán és néha-néha elpottyant egy-egy kis Diedrich klónt. Ezeket kell hálóval elkapni oly módon, hogy rájuk kattintasz. Tipp: folyamatosan kattintgass, mert elégé rossz az érzékelése a játéknak. Ehhez jönnek még a pályán található akadályok, melyek az utadban állhatnak, vagy akár fel is lökhetnek, vagy eleshetsz bennük! E mellé még meg kell említenem, hogy a kis dögök marha gyorsan futnak... A játékban ezeket a színeket szerezheted meg:

Az albino, chocolate és rainbow Diedrich-ek mindhárom módon megszerezhetőek, mivel nagyon ritkák!

Összesen ennyi különböző színű Diedrich klónra van szükséged az összes tárgy megszerzéséhez!

User Image 82
User Image 80
User Image 82
User Image 82
User Image 80
User Image 92
User Image 80
User Image 92
User Image 92
User Image 33
User Image 33
User Image 32

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Fri Apr 06, 2012 7:29 am

User Image

Item-ek:

Két módon válthatod be a megszerzett Diedrich klónokat. Vagy örökbe vagy homogenizálod, vagy örökbe adod őket.

Amennyiben homogenizálod őket, ezeket a tárgyakat szerezheted meg:

User Image Easter 2k12 Diedrich Trap

A tárgyhoz szükséges: 10 blue, 10 lavender, 10 pink, 2 red, 1 yellow, 1 chocolate

User Image Easter 2k12 Sack of Diedrichs

A tárgyhoz szükséges: 1 blue, 1 lavender, 1 pink, 5 red, 5 yellow, 5 green, 10 teal, 5 purple, 1 chocolate, 1 rainbow, 1 albino

User Image Easter 2k12 Diedrich Skin Slippers

A tárgyhoz szükséges: 10 red, 10 yellow, 10 green, 10 blue, 10 lavender, 10 pink, 10 teal, 10 purple, 10 orange, 5 chocolate, 5 rainbow, 5 albino

User Image Easter 2k12 Diedrich Fur Coat

A tárgyhoz szükséges: 25 red, 25 yellow, 25 green, 25 blue, 25 lavender, 25 pink, 25 teal, 25 purple, 25 orange, 10 chocolate, 10 rainbow, 10 albino

Amennyiben örökbe adod őket, ezeket a tárgyakat szerezheted meg:

User Image Easter 2k12 Carrot Gift

A tárgyhoz szükséges: 10 blue, 10 lavender, 10 pink, 2 green, 1 yellow, 1 albino

User Image Easter 2k12 Basket of Diedrichs

A tárgyhoz szükséges: 1 blue, 1 lavender, 1 pink, 5 red, 5 yellow, 5 green, 10 orange, 5 purple, 1 chocolate, 1 rainbow, 1 albino

User Image Easter 2k12 Diedrich Plush Slippers

A tárgyhoz szükséges: 10 red, 10 yellow, 10 green, 10 blue, 10 lavender, 10 pink, 10 teal, 10 purple, 10 orange, 5 chocolate, 5 rainbow, 5 albino

User Image Easter 2k12 Flock of Diedrichs

A tárgyhoz szükséges: 25 red, 25 yellow, 25 green, 25 blue, 25 lavender, 25 pink, 25 teal, 25 purple, 25 orange, 10 chocolate, 10 rainbow, 10 albino

Bónusz:

User Image Diedrich's Cone of Shame

Treehouse:

User Image Easter 2k12 Diedrich Mascot Head

10 Wing sticker

User Image Easter 2k12 Diedrich Mascot Suit

5 Wing sticker
PostPosted: Fri Apr 06, 2012 7:30 am

User Image

Achievement-ek:

User Image
Grunny Grabber
Az kapja meg, aki elkap legalább egy Grunny-t!

User Image
Grunny Rainbow
Az kapja meg, aki összeszed minden színes Grunny-ból legalább egyet!

User Image
Grunny Harvester
Az kapja meg, aki összeszed legalább 1000 Grunny-t!

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Fri Apr 06, 2012 7:32 am

User Image

Amennyiben bármilyen új információ látna napvilágot, vagy felbukkanna valami új, megszerezhető tárgy, azonnal közzéteszem! Addig is, jó vadászatot!

Ha valamilyen kérdésetek lenne, ne habozzatok feltenni azt!

Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek a Guild vezetősége nevében!
PostPosted: Fri Apr 06, 2012 11:24 am

na akkor lesz majd itt munka! cat_3nodding

Nem tudom a flash részen kinek hogy jött le, de szerintem ahogy kijönnek csak azért nem engedi elkapni őket mert a grunny-k inkább kiugranak vagy repülnek és csak miután földet értek akkor lehet őket elkapni.
Szóval érdemesebb a leszállóhelyet kiszemelni, minthogy kattintasz ide-oda cat_smile

Az Timmy

Kind Miko

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Sat Apr 07, 2012 9:41 am

Ma mintha picit lassabbak lennének a nyulak.... (flash space)
PostPosted: Sun Apr 08, 2012 7:39 am

Köszi az infókat, igaz nagy részüket már majdnem az event kezdetétől tudom. Az [NPC] Easter Bunny idézése ügyében voltak néha kételyeim bizonyos részeiről, így már azok is eltűntek. Bár ahogy azt már az offolós fórumon mondtam, valahogy egy ideje már mégse köt le annyira ez a színes Diedrich nyuszitalálós, kapós event. Főleg mivel más is érdekel, de egyébként is. Kicsit nehezebb, mint gondoltam (főleg az albínó és a szivárvány nyuszik miatt, pedig többször próbálkoztam itt-ott) és a beváltható cuccok közül a legtöbb nem tetszik. Kivétel a Diedrich-es bunda, meg a papucs. Tudom, ha megszereztem őket, el is adhatnám, de úgy érzem, hogy mégse éri meg annyira, mint amennyire először hittem. Szóval lehet, hogy ritkábban és kevesebbet fogok felszedni, még meglátom. Ettől még jó az event. Szerencsére azóta nemrég egy fórumon végre egy szivárvány színűt találtam, korábban előtte meg egy albínót is! Azért néha még próbálkozom (főleg fórumokon), de szerintem nem lesz meg nekem akkora mennyiség, hogy beválthassak és azt eladhassam. Közbe a Diedrich-es bundát inkább megvettem. Itt van a legfrissebb eredményem azóta:
010Red
010Orange
009Yellow
009Green
010Teal
019Blue
011Purple
017Lavender
008Pink
001Albino
008Chocolate
001Rainbow

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

Akai-Inari

21,025 Points
  • Tycoon 200
  • Gender Swap 100
  • Beta Gaian 0
PostPosted: Sun Apr 08, 2012 8:50 am

egyszerűen nincs sehol albino és rainbow ritka mint a fehér-holló gonk
PostPosted: Sun Apr 08, 2012 9:56 am

Akai-Inari
egyszerűen nincs sehol albino és rainbow ritka mint a fehér-holló gonk
Albinot még én sem szereztem, de szivárvány nyuszit kaptam többször flash-en, meg már oldalon is találtam, miközben a fórumon barangoltam :3

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Sun Apr 08, 2012 1:14 pm

Na mégis van zOMG-n húsvéti event (Dev. Alert-ben írták)! Malreni kicsit tévedett. Persze lehet, hogy csak múltbelit hozták vissza, így különösebb szakértői módosítást, meg újdonságot nem csináltak, de nem baj. Szóval zOMG-n inkább vadászok, amikor tudok és ha kedvem van. wink
PostPosted: Sun Apr 08, 2012 1:23 pm

Higgyétek el, nem olyan nehéz albino, chockolat vagy akár rainbow Grunny-kat szerezni. Jó magam már elkaptam mindből, több, mint százat! Néhány hasznos tipp:

-Keressétek azokat a topic-okat, amik címe frissül! Ha azt látjátok kiírva, hogy albino, chockolat vagy rainbow now, akkor azonnal menjetek be oda és posztoljatok, mint az őrület!

-Ha a játékban vadásztok, menjetek be olyan helyre, ahol többen vannak. Ha sok játékös követi a dagadt Diedrich-et, az szinte megállás nélkül szarja a ritka színeket.

-Ha Firefox-ot használtok, akkor nyissátok meg az egéren görgőtökkel a Grunnygeddon fórum első oldalát legalább 30-50szer és nézzétek őket át! Így is gyakran és gyorsan tudtok ritka színeket szerezni.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Sun Apr 08, 2012 10:39 pm

Köszi a tippeket. Csoki színűt szerintem se nehéz találni, az nem is olyan ritka. Na de az albínó és a szivárvány az. Hmm, hát pedig volt róla szó, hogy a Flash-es mászkálós helyen vagyunk, akkor jobban akad, minél többen vagyunk. Úgy néz ki, ezek szerint akkor előnyös is, mert Diedrich akkor több kis Diedrich nyuszit dob ki. Szóval akkor talán ott is próbálkozok még így.
PostPosted: Mon Apr 09, 2012 12:41 am

5 percen belül 2 csokinyuszit is kaptam fórumon biggrin Olyat ami csak úgy random előbukkan a fórumon :3

Edit: Kaptam albínót is *.*

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
Reply
Archívum

Goto Page: 1 2 [>] [»|]

Manage Your Items