|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 31, 2012 12:25 pm
Imaginea spune tot. Nu o sa incep sa intru in polemici, dar ma deranjeaza faptul ca atat Ungaria cat si Rusia isi doresc in tara noastra institutii care sa le vorbeasca limba nativa, licee speciale s.a. Este ok sa imigrezi si sa locuiesti in tara altuia, dar atat. Nu cere mai mult decat ti se cuvine.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 02, 2012 1:07 am
Nu doar in tara noastra, cam peste tot e lafel. De aia exista ambasade de exemplu. Dar unguri sunt cam prea de tot, ucraineni sunt mai diferiti nu asa stricati ca unguri.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 02, 2012 1:13 pm
Julieen Imaginea spune tot. Nu o sa incep sa intru in polemici, dar ma deranjeaza faptul ca atat Ungaria cat si Rusia isi doresc in tara noastra institutii care sa le vorbeasca limba nativa, licee speciale s.a. Este ok sa imigrezi si sa locuiesti in tara altuia, dar atat. Nu cere mai mult decat ti se cuvine. de zona pe care o avem in bulgaria ai uitat-o?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 02, 2012 1:49 pm
de zona pe care o avem in bulgaria ai uitat-o? avem asa ceva si acolo? neutral imi vreau tara inapoi+basarabia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 27, 2012 2:20 am
well... romani au cam inventat globul pamantesc :> sa ne opreasca cineva pana nu ajunge limba oficiala romaneasca 0w0
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 28, 2012 9:45 am
wink Lil Mortal well... romani au cam inventat globul pamantesc :> sa ne opreasca cineva pana nu ajunge limba oficiala romaneasca 0w0 rofl ...kisses .. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 29, 2012 1:53 am
aurolax wink Lil Mortal well... romani au cam inventat globul pamantesc :> sa ne opreasca cineva pana nu ajunge limba oficiala romaneasca 0w0 rofl ...kisses .. wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 29, 2012 6:00 am
Lil Mortal aurolax wink Lil Mortal well... romani au cam inventat globul pamantesc :> sa ne opreasca cineva pana nu ajunge limba oficiala romaneasca 0w0 rofl ...kisses .. wink heart unde iti este lista de dorinte ... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 29, 2012 7:26 am
aurolax Lil Mortal aurolax wink Lil Mortal well... romani au cam inventat globul pamantesc :> sa ne opreasca cineva pana nu ajunge limba oficiala romaneasca 0w0 rofl ...kisses .. wink heart unde iti este lista de dorinte ... ninja whee Nu am asa ceva 0w0
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 29, 2012 9:02 am
Lil Mortal aurolax Lil Mortal aurolax wink Lil Mortal well... romani au cam inventat globul pamantesc :> sa ne opreasca cineva pana nu ajunge limba oficiala romaneasca 0w0 rofl ...kisses .. wink heart unde iti este lista de dorinte ... ninja whee Nu am asa ceva 0w0 ar trebui sa ai ... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 29, 2012 9:12 am
aurolax Lil Mortal aurolax Lil Mortal aurolax wink Lil Mortal well... romani au cam inventat globul pamantesc :> sa ne opreasca cineva pana nu ajunge limba oficiala romaneasca 0w0 rofl ...kisses .. wink heart unde iti este lista de dorinte ... ninja whee Nu am asa ceva 0w0 ar trebui sa ai ... 3nodding Poi dc ar trebui? 0w0
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 29, 2012 9:16 am
Lil Mortal aurolax Lil Mortal aurolax unde iti este lista de dorinte ... ninja whee Nu am asa ceva 0w0 ar trebui sa ai ... 3nodding Poi dc ar trebui? 0w0"poi" mai sunt 3 zile si este ziua ta iar eu sunt in mare incurcatura .. sweatdrop help me ... 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 29, 2012 9:27 am
aurolax Lil Mortal aurolax Lil Mortal aurolax unde iti este lista de dorinte ... ninja whee Nu am asa ceva 0w0 ar trebui sa ai ... 3nodding Poi dc ar trebui? 0w0"poi" mai sunt 3 zile si este ziua ta iar eu sunt in mare incurcatura .. sweatdrop help me ... 4laugh oh stare de asta intrebai, nu tre sa'mi faci nici un cadou smile stai linistita heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 29, 2012 9:29 am
Lil Mortal aurolax Lil Mortal aurolax ar trebui sa ai ... 3nodding Poi dc ar trebui? 0w0"poi" mai sunt 3 zile si este ziua ta iar eu sunt in mare incurcatura .. sweatdrop help me ... 4laugh oh stare de asta intrebai, nu tre sa'mi faci nici un cadou smile stai linistita heart problema este ca nu stau linistita ..eu VREAU sa-ti fac un cadou ... blaugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 30, 2012 12:18 am
aurolax Lil Mortal aurolax Lil Mortal aurolax ar trebui sa ai ... 3nodding Poi dc ar trebui? 0w0"poi" mai sunt 3 zile si este ziua ta iar eu sunt in mare incurcatura .. sweatdrop help me ... 4laugh oh stare de asta intrebai, nu tre sa'mi faci nici un cadou smile stai linistita heart problema este ca nu stau linistita ..eu VREAU sa-ti fac un cadou ... blaugh heart nui nevoie sati irosesti bani sincer :> emotion_bigheart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |