|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2012 12:55 pm
Fac acest topic mai mult pentru mine. Am vazut la viata mea aproape 2000 de filme si am si o lista cu ele, iar acum ma aflu in pragul disperarii pentru ca nu mai am la ce sa ma uit. M-am uitat si la filme vechi facute prin 1958 care sunt in mare parte ok, chiar si cu tehnologia de atunci. As vrea sa ma ajutati si sa imi sugerati noi filme, din orice categorie. Prefer horrorul, dar cred ca am vazut tot ce e posibil sa isi primeasca un topot in cap sau mai stiu eu, ca sa nu mai zic de filme cu virusi gen Quarantine, Contagion, 28 weeks/ days later, Infected, Rec etc etc etc. Cand nu mai ai imaginatie faci un remake. Oricum vreau sa imi sugerati orice film, de orice natie, in orice limba pentru ca plictiseala ma doboara. Multumesc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 22, 2012 5:10 am
Julieen Fac acest topic mai mult pentru mine. Am vazut la viata mea aproape 2000 de filme si am si o lista cu ele, iar acum ma aflu in pragul disperarii pentru ca nu mai am la ce sa ma uit. M-am uitat si la filme vechi facute prin 1958 care sunt in mare parte ok, chiar si cu tehnologia de atunci. As vrea sa ma ajutati si sa imi sugerati noi filme, din orice categorie. Prefer horrorul, dar cred ca am vazut tot ce e posibil sa isi primeasca un topot in cap sau mai stiu eu, ca sa nu mai zic de filme cu virusi gen Quarantine, Contagion, 28 weeks/ days later, Infected, Rec etc etc etc. Cand nu mai ai imaginatie faci un remake. Oricum vreau sa imi sugerati orice film, de orice natie, in orice limba pentru ca plictiseala ma doboara. Multumesc. Schindler's List
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 22, 2012 5:39 am
Vazut. Tocmai m-am uitat la "La piel que habito" cu Antonio Banderas. Foarte psihotici, atat regizorul si scenaristul care s-au gandit la tema filmului.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 22, 2012 11:58 am
Julieen Fac acest topic mai mult pentru mine. Am vazut la viata mea aproape 2000 de filme si am si o lista cu ele, iar acum ma aflu in pragul disperarii pentru ca nu mai am la ce sa ma uit. M-am uitat si la filme vechi facute prin 1958 care sunt in mare parte ok, chiar si cu tehnologia de atunci. As vrea sa ma ajutati si sa imi sugerati noi filme, din orice categorie. Prefer horrorul, dar cred ca am vazut tot ce e posibil sa isi primeasca un topot in cap sau mai stiu eu, ca sa nu mai zic de filme cu virusi gen Quarantine, Contagion, 28 weeks/ days later, Infected, Rec etc etc etc. Cand nu mai ai imaginatie faci un remake. Oricum vreau sa imi sugerati orice film, de orice natie, in orice limba pentru ca plictiseala ma doboara. Multumesc. Drag me to the hell
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 22, 2012 1:33 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 26, 2012 7:57 am
Se7en e unul dintre cele mai bune filme facute vreodata. Ti-l recomand.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 26, 2012 10:41 am
iiUnderdog Se7en e unul dintre cele mai bune filme facute vreodata. Ti-l recomand. omg un film pe care nu l-am vazut gaia_nitemareleft gaia_diamond gaia_nitemareright
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 27, 2012 5:22 am
E filmul meu preferat ! 3nodding
Sa te uiti neaparat !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 30, 2012 12:26 am
aaaa poi eu nu sunt mare amator de filme sincer ce vad la TV si imi place la aia ma uit XD , sau cate o data ma uit la 3lar pe creativemonkeyz dot com :> e un baiat care prezinta tot ce e nou in cinema, vede trailerele si isi baga p*** in ele smile ) adica isi bate joc de minusurile filmelor, e AWESOME emotion_awesome
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 30, 2012 1:29 pm
Inception? Poate Hesher? Sau 50/50? Sau Mysterious Skin? (scz dar toate sunt filme to Joseph Gordon Levitt). Nush,poate poti sa incerci sa te uiti la Limitless( a fost ok.)
|
 |
 |
|
|
|
jackdanielsismypatronus Crew
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 24, 2012 3:34 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 05, 2012 10:49 am
Nu ştiu, poate Star Wars?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 16, 2012 2:27 pm
Julieen Fac acest topic mai mult pentru mine. Am vazut la viata mea aproape 2000 de filme si am si o lista cu ele, iar acum ma aflu in pragul disperarii pentru ca nu mai am la ce sa ma uit. M-am uitat si la filme vechi facute prin 1958 care sunt in mare parte ok, chiar si cu tehnologia de atunci. As vrea sa ma ajutati si sa imi sugerati noi filme, din orice categorie. Prefer horrorul, dar cred ca am vazut tot ce e posibil sa isi primeasca un topot in cap sau mai stiu eu, ca sa nu mai zic de filme cu virusi gen Quarantine, Contagion, 28 weeks/ days later, Infected, Rec etc etc etc. Cand nu mai ai imaginatie faci un remake. Oricum vreau sa imi sugerati orice film, de orice natie, in orice limba pentru ca plictiseala ma doboara. Multumesc. Julieen nu te mai vad online pe gaia desi am auzit ca apare in septembrie un film super ^^ The Possession :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 20, 2012 2:58 pm
Lil Mortal Julieen nu te mai vad online pe gaia desi am auzit ca apare in septembrie un film super ^^ The Possession :3 Deci c** zic. Mi-am facut curat in arhiva si am sters odata cu site-urile vizitate si parolele si a trebuit sa ma cert cu viata sa-mi aduc aminte parola. Multumesc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 21, 2012 3:43 am
Julieen Lil Mortal Julieen nu te mai vad online pe gaia desi am auzit ca apare in septembrie un film super ^^ The Possession :3 Deci c** zic. Mi-am facut curat in arhiva si am sters odata cu site-urile vizitate si parolele si a trebuit sa ma cert cu viata sa-mi aduc aminte parola. Multumesc. Am inteles xD , eu abia astept sa vad filmul oricum biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |