|
|
| Ce parere aveti ? |
| Yay ! abia astept :3 |
|
47% |
[ 11 ] |
| Pff... Urasc Valentine's day |
|
34% |
[ 8 ] |
| -Sniff- Sunt lupul singuratic iar.. |
|
17% |
[ 4 ] |
|
| Total Votes : 23 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 08, 2012 9:27 am
Valentine's day event !!! Buna dragi romani. Impreuna cu Vice Capitanul guilduli (Dae Mariutza) decis sa facem un event pentr'u Sf. Valentin ^^ . Regulile sunt :
1) Eventul va avea loc pe 14 Februarie (ATENTIE : nu postati pana atunci!! daca aveti vre'o intrebare legata de event postati Aici ) ;
2) TOTI sunt invitati sa participe (sper sa fie minim 5 participanti);
3) Biletul pentru a participa la event este de a fi Imbracat pe gaia corespunzator eventului (elegant, cu niste flori, ciocolata, inimioare, etc, ce doriti voi.);
4) Concurentul TREBUIE SA "compuna" o dedicatie proprie de dragoste pentru cineva ( Un partener fictiv daca nu aveti in realitate sau pe Gaia ^^);
5) Fara sa copiati unul de la altul, Fara sa copiati de pe Google sau alte parti (Cel care va fi gasit ca a copiat de undeva este descalificat +o bulina neagra "rusine" x3);
6) Alaturi de Matiutza o sa votez care e cea mai impresionanta declaratie de dragoste si vom stabili un castigator ^^.
-EDITED- ^W^ Vor fi 3 castigatori ! - Locul 1 va castiga 100k ! - Locul 2 va castiga Puppy Love Plushie (Any) . - Locul 3 va castiga Chocaholic Cherry Fondue (Any) .
Urmatoarele eventuri vor fi mai "Expensive" si mai grele desigur ^^ . Mult succes ,sa aveti grija de voi si Valentine's day fericit emotion_bigheart .
+ Multumiri pentru aurolax smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2012 12:43 am
To my dearest sweetie, Daleks are red, The TARDIS is blue , Would you like to be my companion, For another Doctor Who ? If so ,I wish you have, A Happy ST. Valentine Day ! ~ heart
Yours truly forever , River Song
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2012 4:23 am
Craciunul trecut mi-ai sfaramat inima Dar in urmatoarea zi deja eram mai bine Cand masina s-a stricat Tu pe mine m-ai chemat Dar eu nu sunt un caine prost Deci nu am venit ca sa ma iei la rost.
De acest Valentin tu mi-ai zis ca ma iubesti "Oh, ar trebui sa ne-mpacam, eram minunati Adu-ti numai aminte cati eram de incantati." "Rimele tale nu-mi plac", eu i-am zis "Nici pe tine nu te plac", eu am continuat Ea insa s-a suparat si-a plecat.
Dar nu este paguba Caci eu nu sunt trist Este 14 februarie, gasesc eu un bar Incepe UEFA, amicii m-asteapta Iar tu pe facebook vei scrie indata: "Urasca Valentinii, va urasc pe toti, Dar in special pe tine, Julieen".
Acum astepti un like, in lumea ta virtuala Eu ma bucur de mine, macar sunt afara.
Pentru ca sunt singura de Valentin, ma uit la filme, mananc floricele, stau cu catelu in pat si diseara am sa ma uit la film, pentru ca dragostea vine pe neasteptate si nu poate ajunge la mine pe nametii astia. Poemul este scris de mine pentru gagica prietenului meu imaginar, Julieen, pe care il iubesc. Ps. Julieen arata ca NPC-ul Louie von Helson.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2012 5:27 am
The Holder to My Heart-Your the holder to my heart Because I keep yours so lovingly true I know we'll never be apart For you are no taboo I adore every minute with you Like the way your fingers wrap around mine We're the perfect two As they both perfectly intertwine I love it when you stay near I've loved you from the start Because I always want to hold your heart so dear For your the one and only holder to my heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2012 6:24 am
~De ziua Sfântului Indrăgostit Soarele a răsărit, Si purtat pe-n gând de nori Un cos plin de dragoste in scrisori, Dintre ele a căzut Un bilet cu vorbe dulci, Scris cu versuri ,rugăminti. Versuri cu peniţa moale Cu cerneală sfidătoare Si frumos mirositoare. Pe cand rugaminţi fierbinţi Scrise-n rânduri pe de-o parte, Scrise-n gânduri pe cealaltă. Si mă rog a te gândi, Azi să îndrazneşti sa fii Al meu pentru o zi heart ~
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2012 6:33 am
Ne-am intanit certandu-ne Mi se pareai cel mai bleg baiat cel mai nenorocit xd Dar m-am inselat rolleyes Esti cel mai superb baiat de pe pamant 4laugh Si nu imi mai pare rau ca te-am gasit biggrin Ma intreb asa de tare De ce am schimbat parerea despre tn ? De ce imi ilud sentimentele adevarate ? De ce nu-ti zic sentimentele mele? Ador in special cand ne certam .. Ador zambetul tau stralucitor Desi..nu arat ca te iubesc.. Prietenele mele imi zic so las balta Dar inima mea imi zice altceva.. Dar gandesc in continuare cu mintea Eh...frumos nu ? crying Ce proasta sunt , imi scap si lacrimele pe jos Si vreau sa-ti zic intr-o zi ca asta Pt ca as vrea sa mai mai existe zile.. ..ca aceasta, atat de superbe Dar totusi eu iti zic in fiecare zi In mintea mea..in soapta, ca sa nu ma auzi Ma gandesc ca sunt prea copila pentru tine As vrea si eu sa ma comport ca tine La fel ca tine, sa nu fie nici o diferenta Ca sa fiu in minte cu tine In aceasta zi de san valentin Sentimentele mele au numai un cuvant.. Te iubesc!!! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2012 7:39 am
Oriunde mă aflu acum, simt îmbrăţişarea ta, Aş da orice, in fiecare secundă să te pot vedea, Să fim împreună, un suflet, un gând; Să fiu cea mai fericită fată de pe pământ.
În dragoste suferinţa e certă, Chiar dacă fericirea divină vine cu ea; Pâna acum nu ştiam ce să cred, Dar lângă tine mi-am găsit armonia.
Pentru toate clipele petrecute împreună, Aş vrea să-ţi spun un sincer “ Mulţumesc ”. Sa nu crezi că e vreo minciună, Te-am iubit, şi te voi iubi mereu.
( Pentru Mihnea. heart )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2012 10:15 am
Foarte frumos :> o sa'mi ia ceva timp sa ma gandesc :> chestia cea proasta e ca sunt cateva in engleza , desi guildul e romanesc, si noi sunte romani, ma bucura mai tare ca toate sa fi fost in limba romana^^ dar nui nimic, e un inceput, sper ca urmatoarele eventuri sa vie toate in limba romana smile . continuati sa postati mai aveti timp :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2012 11:15 am
Stau aici, intr-o cameră intunecată și mă gandesc. Mă gandesc la ceea ce am avut si se apropie de un sfârșit iminent, dur. Mă gandesc la zilele noastre de glorie, care în curand vor fi de mult apuse. Te uiți la mine pentru ultima oara si zâmbești. Un zâmbet fugar, plin de durere, iar eu stau aici în genunchi pe jos și suspin. Suspin pentru ca tânjesc dupa un ultim sărut pe care îl voi prețuii pentru tot restul zilelor mele, însa știu ca nu îl voi primii. Tânjesc după o atingere, însa stiu că tu nu te vei mai întoarce. Tu pleci, iar eu ma abțin sa spun acele doua cuvinte relativ simple dar dureroase. Tu pleci, iar eu ma limitez la o singura șoapta:"te iubesc".
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2012 12:55 pm
A ta este respirarea din tremurul frunzelor. A ta graba raului curgand gratios. A ta inmugurirea din inima florii: sensul vietii,muzica,mandria si puterea ei. Ale tale sunt toate.
Toate sunt datorita tie...
Datorita tie alerg, datorita tie dansez, inima mea bate datorita tie, ochii mei vad datorita tie, datorita tie gandesc, si daca iubesc, tie ti se datoreaza.
Dar iubirea vine si te atinge doar...
Sub trandafirii varateci, cand rosul lor abia se presimte in umbra frunzelor moarte,iubirea vine si te atinge cu mainile ei mici, cu miile ei de amintiri si-ti spune minunate intrebari fara de raspuns.
Dar si fara aceste intrebari stim ca...
Nu e nimic mai sfant in viata asta a noastra decat prima tresarire a iubirii, prima batalie a aripilor ei de matase.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 15, 2012 12:38 am
Timpul s-a sfarsit!! Premiile sunt trimise astazi la ora 19:00 Ora romaniei
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 15, 2012 9:20 am
Va felicit pe toti! Imi plac la nebunie tot ce ati scris! emotion_hug
|
 |
 |
|
|
|
jackdanielsismypatronus Crew
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 15, 2012 9:44 am
Felicitari tuturor si mai ales castigatorilor.... whee heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2012 4:18 pm
Lil Mortal Foarte frumos :> o sa'mi ia ceva timp sa ma gandesc :> chestia cea proasta e ca sunt cateva in engleza , desi guildul e romanesc, si noi sunte romani, ma bucura mai tare ca toate sa fi fost in limba romana^^ dar nui nimic, e un inceput, sper ca urmatoarele eventuri sa vie toate in limba romana smile . continuati sa postati mai aveti timp :> Contestez decizia juriului! conform regulii 5 ( 5) Fara sa copiati unul de la altul, Fara sa copiati de pe Google sau alte parti (Cel care va fi gasit ca a copiat de undeva este descalificat +o bulina neagra "rusine" x3); ) ar fi trebuit sa fie descalificat. poezia lui Raphael K Lionheart a fost copiata de pe internet de aici . ( cam pe la mijlocul paginii ar trebui sa vedeti prima strofa iar mai jos .. o sa vedeti strofa a 2-a.) - anexez si o imagine
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|