|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 31, 2012 11:48 pm
Careva fan ? biggrin eu sunt Mega fan smile ) stiu 90% pe de rost smile )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2012 8:23 am
lol pe bune ? eu ma uitam cand il dadea la tv ,dar de atunci nu m-am mai uitat razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2012 11:30 am
xX A y a n o Xx lol pe bune ? eu ma uitam cand il dadea la tv ,dar de atunci nu m-am mai uitat razz o da nu existazi s nu ma uit p youtube la ei smile )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 04, 2012 5:03 am
Doamne,nu m-am mai uitat la Vacanta Mare de cand aveam 5 ani lol,mie imi placea mai mult serialul cu Rozi si Roaba.Era epic win.... emotion_kirakira
|
 |
 |
|
|
|
jackdanielsismypatronus Crew
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 06, 2012 10:20 am
Dae Mariutza Doamne,nu m-am mai uitat la Vacanta Mare de cand aveam 5 ani lol,mie imi placea mai mult serialul cu Rozi si Roaba.Era epic win.... emotion_kirakira o da ce tare erau si aia >:3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 07, 2012 4:01 am
Lil Mortal Dae Mariutza Doamne,nu m-am mai uitat la Vacanta Mare de cand aveam 5 ani lol,mie imi placea mai mult serialul cu Rozi si Roaba.Era epic win.... emotion_kirakira o da ce tare erau si aia >:3 Rozi era penala,mama era atat de grasa,dar super amuzanta.Toata copilaria mea am crezut ca Rozi si Roaba sunt casatoriti lol.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 07, 2012 5:32 am
Dae Mariutza Lil Mortal Dae Mariutza Doamne,nu m-am mai uitat la Vacanta Mare de cand aveam 5 ani lol,mie imi placea mai mult serialul cu Rozi si Roaba.Era epic win.... emotion_kirakira o da ce tare erau si aia >:3 Rozi era penala,mama era atat de grasa,dar super amuzanta.Toata copilaria mea am crezut ca Rozi si Roaba sunt casatoriti lol. wahaha lol XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 07, 2012 5:42 am
Lil Mortal Dae Mariutza Lil Mortal Dae Mariutza Doamne,nu m-am mai uitat la Vacanta Mare de cand aveam 5 ani lol,mie imi placea mai mult serialul cu Rozi si Roaba.Era epic win.... emotion_kirakira o da ce tare erau si aia >:3 Rozi era penala,mama era atat de grasa,dar super amuzanta.Toata copilaria mea am crezut ca Rozi si Roaba sunt casatoriti lol. wahaha lol XD emotion_awesome
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2012 1:34 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 09, 2012 9:37 am
Ce vorbesti acolo biggrin toate sunt tari ^^ mai ales la episodul Asta te pisi pe tine c** incepe =)))
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|