Welcome to Gaia! ::

Fangtasei Taverna

Back to Guilds

fangtasei taverna hungarian gaia taverna 

Tags: taverna, magyarok, hungarian, fangtasei, happiness 

Reply Fangtasei Taverna - Földszint
ZombieLand - PÉNTEK-től HÉTFŐ-ig KillingSpree Goto Page: 1 2 3 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Zombie-Killer Lista!
  Jelen! HEADSHOT!
View Results

III_Kisrajczy_III
Captain

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100
PostPosted: Fri Jan 27, 2012 7:36 am

ZOMBIELAND
- avagy Play With the Brain-Eaterz! biggrin

A Taverna egy eldugott szegletében zombik mászkálnak... De péntek esténként előtörnek a föld alól, hogy rémiszgessenek mindenkit... TISZTÁRA LEFT 4 DEAD! (Tudjátok... Zombivadászat, Killing Spree, Double Kill...)

Na, a feladat annyi, hogy PAIN-TEK (péntek) estétől egészen HATE-FŐ (hétfő) hajnalig akinek van kedve, beszállhat egy kis gyilkolászásban...

PÉNTEKEN nyit a ZombieLand, addig eddzétek magatokat és készüljetek a agyevők inváziójára... BRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAINS! emotion_omnomnom emotion_0A0 emotion_drool emotion_zombie MÁR TÁMADNAK IS!!! dramallama dramallama
PostPosted: Fri Jan 27, 2012 7:42 am

NYITVA!

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

III_Kisrajczy_III
Captain

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100

Rin_Kawamura
Vice Captain

5,600 Points
  • Team Edward 100
  • Treasure Hunter 100
  • Bunny Spotter 50
PostPosted: Fri Jan 27, 2012 11:56 am

*valahol ZombiLand közelében....*
*beleborzong a gondolatba is, hogy csapatostúl vadásszanak. gyilkos szempár csillan a sötét edzőteremben és villámgyors kardsuhintásokkal indít. a sötét teremben más sem látszik csak a pengéjének halált idéző csillogása*
*...messziről beszűrődik némi hangfoszlány ZombiLand felől... némi hörgés, csekély sikoly, majd hajmeresztő csend áll be. lágy szellő fuvallata lengi körül a helyet. a nyitott ablak felé kísérteties árnyak gyülekeznek...*
-most a pisztoly... twisted *lövéssorozatok hada, mind pontosak*
*...egyre közelebb, s közelebb.... az árnyak lassan, hangtalanul lépnek az edzőterembe, megbújva a sötétségben.... aztán...*
*KATT*
-MI A QRV@????!!! O_x NEM LÁTOK EMBER!!! KI AKARJÁTOK ÉGETNI A SZEMEM??? O.O
*a teremben álló nép hangos kacagásban tör ki, majd egy vonzó, elegáns, tekintélyt parancsoló nő csendre inti a többieket. lágy, csengő hangon szólal meg:*
-Nyugodj meg drágám, csak gondoltuk meglepünk egy kicsikét, hamár megint egyedül vagy a sötétben. Bár... még mindig különös, hogy koporsóban ugyan nem akarsz aludni, de folyton sötét szobákban vagy, sosem kapcsolsz villanyt. *mosoly villan az arcán, s a lányhoz lépve végig simítja az arcát* Ne duzzogj már... Apropó, hol vannak a barátaid?
-hamarosan jönnek, a kocsikat elküldtem a Tavernához... *mondja sértődötten*
-Akkor mi is felkészülünk a vendégeink fogadására... *intésére minden bent tartózkodó eltűnt. a nő, lánya kezét megfogva, lassan kifelé indult az edzőteremből, s csettintésére a terem ismét sötétségbe borult...*
PostPosted: Fri Jan 27, 2012 12:03 pm

Naomi Hayate

Rin_Kawamura

Kisrajczy és Naomi lassacskán odaértek ZombieLand-re.
- Kezdődjön a Kasza-blankai MészárParty. smile -mondta Rajczy, majd MOE is megérkezett felújított külsejében.

III_Kisrajczy_III
Captain

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100

Rin_Kawamura
Vice Captain

5,600 Points
  • Team Edward 100
  • Treasure Hunter 100
  • Bunny Spotter 50
PostPosted: Fri Jan 27, 2012 12:20 pm

III_Kisrajczy_III
Naomi Hayate

Rin_Kawamura

- Kezdődjön a Kasza-blankai MészárParty. smile -mondta Rajczy, majd MOE is megérkezett felújított külsejében.

*Az érkezőket egy sor fekete csuklyába öltözött alak várja. élükön Rinnel és az édesanyjával*
-Üdvözletem, kedves barátaim, a neven Rosalyn. *biccentett a fejével a nő* Ök pedig a klánom tagjai. *mutatott a csuklyásokra* A lányom már mindent elmondott. Mi a közelben leszünk, ha valami balul sülne el. Addig is jó szórakozást. *mosolyodott el, egyszerre bájosan és ijesztően*
-Hát, srácok, hamarosan nyílnak ZombiLand kapui... Mindenki felkészült? twisted *lépett a barátai felé Rin*
PostPosted: Sat Jan 28, 2012 8:43 am

Rin_Kawamura
III_Kisrajczy_III
Naomi Hayate

Rin_Kawamura

*Az érkezőket egy sor fekete csuklyába öltözött alak várja. élükön Rinnel és az édesanyjával*
-Üdvözletem, kedves barátaim, a neven Rosalyn. *biccentett a fejével a nő* Ök pedig a klánom tagjai. *mutatott a csuklyásokra* A lányom már mindent elmondott. Mi a közelben leszünk, ha valami balul sülne el. Addig is jó szórakozást. *mosolyodott el, egyszerre bájosan és ijesztően*
-Hát, srácok, hamarosan nyílnak ZombiLand kapui... Mindenki felkészült? twisted *lépett a barátai felé Rin*

- Iggen! -mondta Rajczy és Moe egyszerre.

III_Kisrajczy_III
Captain

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100

Naomi Hayate

PostPosted: Sat Jan 28, 2012 9:59 am

*míg a többiek beszélgetnek Naomi fura árnyakat észlel , pár csepp vér is cseppent az ÉGBŐL ?! *
-őőő srácok nekem nem tetszik itt valami ! *majd elő rántja a Muramasa kardját *
-nyugi Naomi *monsta Moe*nincs semmi baj !
*hangos sikítás , és dobogás hallatszik a távolból *
-SRÁCOK ! *ordítja,erre a többiek is már fölfigyelnek *
-váljunk ketté ! Rin és Moe együtt ! én a harcosommal maradok emotion_awesome !
*majd Rinék a tetőre , rajczy-ék a láda mellé bújtak , a sötét csukhások a rémisztő jölgyel együtt el mentek a zombik elé!
PostPosted: Sat Jan 28, 2012 11:10 am

Naomi Hayate
*míg a többiek beszélgetnek Naomi fura árnyakat észlel , pár csepp vér is cseppent az ÉGBŐL ?! *
-őőő srácok nekem nem tetszik itt valami ! *majd elő rántja a Muramasa kardját *
-nyugi Naomi *monsta Moe*nincs semmi baj !
*hangos sikítás , és dobogás hallatszik a távolból *
-SRÁCOK ! *ordítja,erre a többiek is már fölfigyelnek *
-váljunk ketté ! Rin és Moe együtt ! én a harcosommal maradok emotion_awesome !
*majd Rinék a tetőre , rajczy-ék a láda mellé bújtak , a sötét csukhások a rémisztő jölgyel együtt el mentek a zombik elé!

nos..igen... mindig van valami, ammi határozottan elrontja a csapatos szórakozást.... ^^ mostantól legyünk résen! *aggódó pillantásokkal felméri a helyzetet, s sápadtabbá válik az arca, mint amilyen alapból lenni szokott. hangosan nyel egyet, majd fellapozza a boszorkánykönyvét* rés... rés... réééés!!! *egyre idegesebb lesz*
*mindezalatt Rosalyn és a többi vámpír hatalmas erővel rontanak az elszabadult szörnyek ellen, melyeknek NEM KELLENE OTT LENNIÜK*

Rin_Kawamura
Vice Captain

5,600 Points
  • Team Edward 100
  • Treasure Hunter 100
  • Bunny Spotter 50

Naomi Hayate

PostPosted: Sat Jan 28, 2012 12:25 pm

-Rajczy Rin Moe ! figyeljétek ! *egy óriási fénycsóva száll körbe *
-remélem ez nem egy zombi sereg mert meghalok * idegesen mondja emotion_omnomnom *
*közben egy csapat zombi ért hozzájuk*
-srácok asszem társaságot kaptunk *mondta Moe *
*egy kissebb rész Rinre ront *
-túl sokan vannak *mondaj Rin, majd Moe oda ugrikkét bárdal és megmenti Rin életét *
PostPosted: Sun Jan 29, 2012 9:06 am

Naomi Hayate
-remélem ez nem egy zombi sereg mert meghalok * idegesen mondja emotion_omnomnom *
-túl sokan vannak *mondaj Rin, majd Moe oda ugrikkét bárdal és megmenti Rin életét *

- Kicsim! MEGMENTELEK! -mondta Rajczy, majd azt a pár zombit lekaszabolta Naomi elől majd egy cuppanósat leadott neki a szájára.
- Rajczy, nem akarom megzavarni a hangulatot, de még vannak páran -mondja Moe, majd szól mindenkinek hogy lépjenek kettőt hátra, közben kérdezik, hogy MINEK.- Hát azért, kedves barátaim, mert Rajczy-nak van egy olyan oldala, amit eddig nem látott senki, rajtam kívül. Jó lesz, figyeljetek!
- Apa! Ezt miattad teszem... -mondta Rajczy, majd átalakult azzá, akit csak úgy hívtak, Half-Face.- FINAL BOOM, b*sszameg! -majd a nagy bumm után a zombiseregből már csak 10-12 db maradt meg.
User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show. (Ő Rajczy másik alakja, Half-Face)

III_Kisrajczy_III
Captain

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100

Rin_Kawamura
Vice Captain

5,600 Points
  • Team Edward 100
  • Treasure Hunter 100
  • Bunny Spotter 50
PostPosted: Sun Jan 29, 2012 11:02 am

III_Kisrajczy_III
Naomi Hayate

- Kicsim! MEGMENTELEK! -mondta Rajczy, majd azt a pár zombit lekaszabolta Naomi elől majd egy cuppanósat leadott neki a szájára.
- Rajczy, nem akarom megzavarni a hangulatot, de még vannak páran -mondja Moe, majd szól mindenkinek hogy lépjenek kettőt hátra, közben kérdezik, hogy MINEK.- Hát azért, kedves barátaim, mert Rajczy-nak van egy olyan oldala, amit eddig nem látott senki, rajtam kívül. Jó lesz, figyeljetek!
- Apa! Ezt miattad teszem... -mondta Rajczy, majd átalakult azzá, akit csak úgy hívtak, Half-Face.- FINAL BOOM, b*sszameg! -majd a nagy bumm után a zombiseregből már csak 10-12 db maradt meg.
User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show. (Ő Rajczy másik alakja, Half-Face)

-hát ezek még könnyebbek voltak... *sóhajt fel* de... azt hiszem a java még hátra van... *mondja aggódó hangon, miközben a többiek felé fordítja a könyvét* Nézzétek! Ugye rést mondtam, vagyis amikor keresni kezdtem valamit... Hát megtaláltam, valaki egy rést nyitott ZombiLandből, vagyis dimenziórést, ha pontosabb akarok lenni, így mindenféle démon ide tud jutni, bármi akadály nélkül... *felmutat a csuklyásokra, akik mindeközben saját harcukat vívják az idegen démonokkal* nem véletlen...vagy mégis, ez most nem számít! Minnél előbb meg kell keresnünk azt, ami vagy aki ezt okozta, különben nem csak egy rövid démonírtás lesz ebből, hanem egy igazi rémálom!!! *azzal egy varázskör jelent meg alatta, s egy katana idéződött meg* Az biztos, hogy én ezzel harcolok, és hívjatok annyi embert, amennyit tudtok, mert itt mindenkire szükségünk lesz! *azzal tárcsázta is a számokat. amint letette máris zsebre vágta könyvét és a maroknyi zombinak rontott*
PostPosted: Sun Jan 29, 2012 11:07 am

Rin_Kawamura
III_Kisrajczy_III
Naomi Hayate

-hát ezek még könnyebbek voltak... *sóhajt fel* de... azt hiszem a java még hátra van... *mondja aggódó hangon, miközben a többiek felé fordítja a könyvét* Nézzétek! Ugye rést mondtam, vagyis amikor keresni kezdtem valamit... Hát megtaláltam, valaki egy rést nyitott ZombiLandből, vagyis dimenziórést, ha pontosabb akarok lenni, így mindenféle démon ide tud jutni, bármi akadály nélkül... *felmutat a csuklyásokra, akik mindeközben saját harcukat vívják az idegen démonokkal* nem véletlen...vagy mégis, ez most nem számít! Minnél előbb meg kell keresnünk azt, ami vagy aki ezt okozta, különben nem csak egy rövid démonírtás lesz ebből, hanem egy igazi rémálom!!! *azzal egy varázskör jelent meg alatta, s egy katana idéződött meg* Az biztos, hogy én ezzel harcolok, és hívjatok annyi embert, amennyit tudtok, mert itt mindenkire szükségünk lesz! *azzal tárcsázta is a számokat. amint letette máris zsebre vágta könyvét és a maroknyi zombinak rontott*

- Várj, én is megyek! -mondta Moe, majd a 2 katanáját előhúzta, az egyiket Rajczy-nak dobta, aki egy fegyvert adott neki.

III_Kisrajczy_III
Captain

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100

Rin_Kawamura
Vice Captain

5,600 Points
  • Team Edward 100
  • Treasure Hunter 100
  • Bunny Spotter 50
PostPosted: Sun Jan 29, 2012 11:44 am

III_Kisrajczy_III
Rin_Kawamura
III_Kisrajczy_III
Naomi Hayate

- Várj, én is megyek! -mondta Moe, majd a 2 katanáját előhúzta, az egyiket Rajczy-nak dobta, aki egy fegyvert adott neki.

*a kis csapat nekilátott a zombiírtáshoz, a csuklyások a dámonokat vették kezelésbe, de csak nem akartak elfogyni, pont, ahogy Rin mondta, s észrevehetetlenül egy különös burok vette őket körbe, ahova még a "mentőcsapatnak" hívottak is beléphettek. Egyre többen vették fel a harcot e förmedvényekkel, s azok is egyre erősebbek lettek*
-Mindenki jól van? Mi a fene történt? Mintha elszabadult volna a pokol? Van róla fogalmatok micsoda energiák áramolnak innen? *ront a kis csapat közé, pontosabban Rin mellé egy magas szőkésbarna hajú vámpír*
-Ne aggódj, nem sérült meg senki.*nyugtatta a lány* Viszont fogalmunk sincs mi a frászkarika történt! *közben újabb zombik és démonok közeledtek feléjük*
PostPosted: Mon Jan 30, 2012 4:55 am

majd Naominak is meg jelent egy olyan oldala amit még soha nem láttak

EDIT.: Naomi, elég belerakni csak a PNG-jét a képnek. Nem kell az egész tektek-jét beadni. wink -Rajczy-

Naomi Hayate

Rin_Kawamura
Vice Captain

5,600 Points
  • Team Edward 100
  • Treasure Hunter 100
  • Bunny Spotter 50
PostPosted: Mon Jan 30, 2012 11:36 am

Naomi Hayate
majd Naominak is meg jelent egy olyan oldala amit még soha nem láttak

EDIT.: Naomi, elég belerakni csak a PNG-jét a képnek. Nem kell az egész tektek-jét beadni. wink -Rajczy-

Hűha eek ez a buli egyre jobb, mindenkinek egy új oldalát lehet megismerni... *valóban megdöbbent volt a hangja. ám nem volt túl sok ideje ámélkodni, mert egy hosszú fekete hajú lány ugrott a másik oldalára*
-Mi a pálya? nem boldogultok? biggrin
-Nagyon vicces Kendre, ezt pont te mondod? A múltkor is te sikítottál a telefonba, hogy baj van... *osztotta le a magas vámpír*
-Hogy szét ne tépjétek egymást, inkább csapatokra oszlunk! *rontott rájuk Rin* Kedra! Te Moéval mész! Kai, te velem jössz!!! Rajczy, ti meglesztek ugye? *majd meg sem várva a választ, karon ragadta a férfit és elrohantak a park keleti "bejáratához".
Reply
Fangtasei Taverna - Földszint

Goto Page: 1 2 3 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces