|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2012 4:28 am
Ce alte jocuri online mai jucati? :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2012 9:26 am
De la 8 ani joc Wonderland Online. E un joc super si chiar m-am obisnuit cu el insa in ultima vreme m-am plictisit si nu mai intru. lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2012 9:26 am
=) umm .. joc online ca mmorpg ? sau gen gaia sau alte chesti ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2012 9:33 am
OO Wonderland e de la IGG parca nu Mya? wink eu am jucat Tales of pirates(cam 6-7 ani 0.0) ^W^ , si acum chiar in momentul asta joc Maplestory Europe X3 e fff dragut jocul biggrin , SI da MMORPG ^^ sau shooter sau nustiu :3 intreb :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2012 9:36 am
pai atunci ... eu momentan joc S4 League , Dc Universe ( e super tare il recomand ) , akai si inca cateva :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2012 9:39 am
xX A y a n o Xx pai atunci ... eu momentan joc S4 League , Dc Universe ( e super tare il recomand ) , akai si inca cateva :3 Am un vecin care se joaca S4
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2012 11:42 am
de obicei romani sunt obsedati de Counter strike, metin2 sau san andreas online :O putini gasesti pe alte jocuri ^W^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2012 12:58 am
lol dap stiu ... mie nu imi plac alea ... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2012 2:48 am
Gosh, shootere si metin -.-" Ce ai putea vrea mai mult? lol Eu una nu stiu niciunul din cele de mai sus spuse de voi gonk unde-am trait pana acum? Sub o piatra?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 28, 2012 3:07 am
oh da biggrin mai bine subt o piatra decat Minecraft :O cea mai naspa grafica posibila smile ) nu inteleg ce le place persoanelor jocul ala xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 28, 2012 3:52 am
Lil Mortal oh da biggrin mai bine subt o piatra decat Minecraft :O cea mai naspa grafica posibila smile ) nu inteleg ce le place persoanelor jocul ala xD haha te sustin !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 28, 2012 3:57 am
xX A y a n o Xx Lil Mortal oh da biggrin mai bine subt o piatra decat Minecraft :O cea mai naspa grafica posibila smile ) nu inteleg ce le place persoanelor jocul ala xD haha te sustin ! :3 dragut din partea ta
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 28, 2012 3:59 am
Lil Mortal xX A y a n o Xx Lil Mortal oh da biggrin mai bine subt o piatra decat Minecraft :O cea mai naspa grafica posibila smile ) nu inteleg ce le place persoanelor jocul ala xD haha te sustin ! :3 dragut din partea ta anytime wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 28, 2012 4:02 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jackdanielsismypatronus Crew
|
Posted: Sat Feb 04, 2012 5:01 am
lol,singurul joc online pe care l-am jucat,in afara de Gaia,e NFS World....ma simt cam ciudat....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |