|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2012 4:58 am
 Aici postam poze cu Avi-urile noastre din Gaia, alaturi de o descriere. Candva vor deveni niste amintiri + un bun subiect de discutie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2012 4:59 am
Oooo Da! :3 a 4a zi de viata al guildului :3 am facut rost de un chat privat si ^^ prima poza :3 , data viitoare sper sa fim cat mai multi^^
 emotion_hug
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2012 5:01 am
Lil Mortal Oooo Da! :3 a 4a zi de viata al guildului :3 am facut rost de un chat privat si ^^ prima poza :3 , data viitoare sper sa fim cat mai multi^^
emotion_hug Cat de fashionn :O smile )) ! Suntem cei mai faini oameni din zona aia! smile )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2012 5:02 am
Dwaaaaaaaaaaah. <3 Ce dragut ! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2012 5:06 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2012 5:50 am
rofl hahaaa Superba poza!! Toata lumea e fotogenica! Iar de expresiile mele si a lui Maxy n-am ce discuta rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2012 6:00 am
smile ) te ia foamea mai rau cand te uiti la poza smile )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2012 6:27 am
Lionheart K Selvatico rofl hahaaa Superba poza!! Toata lumea e fotogenica! Iar de expresiile mele si a lui Maxy n-am ce discuta rofl rofl rofl gonk Atattt!! rofl dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2012 7:06 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2012 8:43 am
|
jackdanielsismypatronus Crew
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2012 9:20 am
o sa facem una si cu tine >:3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 24, 2012 8:22 am
Lil Mortal o sa facem una si cu tine >:3 Hei scz ca nu prea am avut multa actiuvitate,dar am avut super multa treaba in particular si mai ales cand toate mergeau "fenomenal" am si ramas fara diriga pt ceva timp..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 24, 2012 9:05 am
Dae Mariutza Lil Mortal o sa facem una si cu tine >:3 Hei scz ca nu prea am avut multa actiuvitate,dar am avut super multa treaba in particular si mai ales cand toate mergeau "fenomenal" am si ramas fara diriga pt ceva timp.. Stai calma ^^ viata reala e mai imp ca gaia smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 24, 2012 9:11 am
Lil Mortal Dae Mariutza Lil Mortal o sa facem una si cu tine >:3 Hei scz ca nu prea am avut multa actiuvitate,dar am avut super multa treaba in particular si mai ales cand toate mergeau "fenomenal" am si ramas fara diriga pt ceva timp.. Stai calma ^^ viata reala e mai imp ca gaia smile emotion_hug
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 24, 2012 9:34 am
Dae Mariutza Lil Mortal Dae Mariutza Lil Mortal o sa facem una si cu tine >:3 Hei scz ca nu prea am avut multa actiuvitate,dar am avut super multa treaba in particular si mai ales cand toate mergeau "fenomenal" am si ramas fara diriga pt ceva timp.. Stai calma ^^ viata reala e mai imp ca gaia smile emotion_hug cat_blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |