|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2012 4:21 am
Bine , presupun ca ati mai jucat asta , dar daca nu , tot ce trebuie sa faceti este sa ziceti ceva despre persoana de dedesupt iar aceea va raspunde cu lovit sau ratat ( sau hit or miss , ca e mai scurt ) biggrin
EX : Persoana 1: Următoarea persoană are un canine negru . Persoana 2: hit. Următoarea persoană urăşte nuca de cocos. Persoana 3: Miss următoarea persoană a varsat suc pe tastatura .... si asa mai departe .. e simplu si distractiv ^^
pai voi incepe eu ^^
Urmatoarea persoana a avut note mici la mate biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2012 4:41 am
xX A y a n o Xx Bine , presupun ca ati mai jucat asta , dar daca nu , tot ce trebuie sa faceti este sa ziceti ceva despre persoana de dedesupt iar aceea va raspunde cu lovit sau ratat ( sau hit or miss , ca e mai scurt ) biggrin
EX : Persoana 1: Următoarea persoană are un canine negru . Persoana 2: hit. Următoarea persoană urăşte nuca de cocos. Persoana 3: Miss următoarea persoană a varsat suc pe tastatura .... si asa mai departe .. e simplu si distractiv ^^
pai voi incepe eu ^^
Urmatoarea persoana a avut note mici la mate biggrin Aww eu sunt primul care rateaza >_> ... astept alti membri sa posteze ^^ pana ma prind c** se joaca >_> si am avut note mici da :< -sniff-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2012 10:13 am
Lil Mortal xX A y a n o Xx Bine , presupun ca ati mai jucat asta , dar daca nu , tot ce trebuie sa faceti este sa ziceti ceva despre persoana de dedesupt iar aceea va raspunde cu lovit sau ratat ( sau hit or miss , ca e mai scurt ) biggrin
pai voi incepe eu ^^
Urmatoarea persoana a avut note mici la mate biggrin Aww eu sunt primul care rateaza >_> ... astept alti membri sa posteze ^^ pana ma prind c** se joaca >_> si am avut note mici da :< -sniff- okay si acum tu trebuie sa zici ceva despre urmatoarea persoana smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2012 11:16 am
xX A y a n o Xx Lil Mortal xX A y a n o Xx Bine , presupun ca ati mai jucat asta , dar daca nu , tot ce trebuie sa faceti este sa ziceti ceva despre persoana de dedesupt iar aceea va raspunde cu lovit sau ratat ( sau hit or miss , ca e mai scurt ) biggrin
pai voi incepe eu ^^
Urmatoarea persoana a avut note mici la mate biggrin Aww eu sunt primul care rateaza >_> ... astept alti membri sa posteze ^^ pana ma prind c** se joaca >_> si am avut note mici da :< -sniff- okay si acum tu trebuie sa zici ceva despre urmatoarea persoana smile Interesant dar, o sa ne certam dupa XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2012 11:19 am
Lil Mortal xX A y a n o Xx Lil Mortal xX A y a n o Xx Bine , presupun ca ati mai jucat asta , dar daca nu , tot ce trebuie sa faceti este sa ziceti ceva despre persoana de dedesupt iar aceea va raspunde cu lovit sau ratat ( sau hit or miss , ca e mai scurt ) biggrin
pai voi incepe eu ^^
Urmatoarea persoana a avut note mici la mate biggrin Aww eu sunt primul care rateaza >_> ... astept alti membri sa posteze ^^ pana ma prind c** se joaca >_> si am avut note mici da :< -sniff- okay si acum tu trebuie sa zici ceva despre urmatoarea persoana smile Interesant dar, o sa ne certam dupa XD de ce? :s
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2012 11:42 am
Umm asa presimt >_>. ma tog, hai sa ne jucam ^W^ Urmatoarea persoana e zambareatza
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2012 12:29 pm
Hit smile Urmatoarea persoana are ochi caprui 3nodding si eu nu cred ca o sa ne certam ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2012 11:55 pm
Urmatoarea persoana nu a testat chatul guildului >:3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 24, 2012 7:23 am
Miss. Urmatoarei persoane ii place ciocolata amaruie. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 24, 2012 9:32 am
Hit wink
Urmatoarei persoane nu ii place Glee.
|
 |
 |
|
|
|
jackdanielsismypatronus Crew
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 24, 2012 10:20 am
Hit. Urmatoarea persoana este un gamer inrait.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 24, 2012 10:26 am
Hit ^W^ urmatoarea persoana uraste manelele > smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 24, 2012 10:28 am
MEGA hit. Urmatoarea persoana e fana Twilight.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 24, 2012 12:21 pm
i O r a n g e J u ii c e MEGA hit. Urmatoarea persoana e fana Twilight. Hyper Miss Urmatoarea persoana moare dupa Justin Bieber >:3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|