|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2012 3:55 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2012 4:02 am
Kevin intrase in camera pe care a facuto pt cei din guild.In brate avea sucuri si snack-uri.
Gandea el:"Sper sa le placa ^ ^".
Puses sucurile si snack-uri pe masa si se tratise pe canapeaua mare.Kevin incepuse sa analizeze mai in detaliu camera ... un zambet ii aparuse pe fata spunandusi:
"Chiar cred ca o sa le placa..Mai ales celor care le place RP-ul"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2012 4:07 am
Lionheart K Selvatico Kevin intrase in camera pe care a facuto pt cei din guild.In brate avea sucuri si snack-uri.
Gandea el:"Sper sa le placa ^ ^".
Puses sucurile si snack-uri pe masa si se tratise pe canapeaua mare.Kevin incepuse sa analizeze mai in detaliu camera ... un zambet ii aparuse pe fata spunandusi:
"Chiar cred ca o sa le placa..Mai ales celor care le place RP-ul" Vine si Bau Bau daca ai prajituri >_> app unde'i baia :O de la atata suc >_< o sa explodam toti!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2012 4:15 am
Dintr-odata al vazuse pe Lil Mortal.Si ii spune indreptand degetul spre baie:
"c** iesi din camera drept inainte in capatul colidorului."
Apoi isi misca capul inainte si inapoi dupa ritmul muzici auzit la radio.Isi inchisese ochi si incepuse sa simta muzica apoi dintr-odata izbucneste!!:
"PLEACA MAINE O SA-MI TREACA!!!"
In scurt timp isi da seama cat de tare a tipat si se retrage usor pe canapea cu un zambet copilaresc pe fata.
"hopa... sweatdrop "
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2012 4:45 am
Lionheart K Selvatico Dintr-odata al vazuse pe Lil Mortal.Si ii spune indreptand degetul spre baie:
"c** iesi din camera drept inainte in capatul colidorului."
Apoi isi misca capul inainte si inapoi dupa ritmul muzici auzit la radio.Isi inchisese ochi si incepuse sa simta muzica apoi dintr-odata izbucneste!!:
"PLEACA MAINE O SA-MI TREACA!!!"
In scurt timp isi da seama cat de tare a tipat si se retrage usor pe canapea cu un zambet copilaresc pe fata.
"hopa... sweatdrop " "Spunemi Bau Bau sau >_> morty ^^ . ma rog." Bau bau nervos se ridica si se duce direct la radio :O strigand" alta melodie nu mai stii sa dai! "
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2012 5:06 am
Kevin foarte mirat ii raspunse:
"Hoo tataa nu te tipa asa...schimba daca nu iti place"
Se ridicase in fund si ia o doza de cola si isi deschide o punga de lays. Apoi se intinde pe canapea savurand din ele
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jackdanielsismypatronus Crew
|
Posted: Mon Jan 23, 2012 8:48 am
Hei oameni buni,unde-iii petrecerea? Bumtzi bumtzi PARTYY Avem si sucuri! Ce faci Kevin? Hai sa te imbratisez.
ooc;lolololol,marfa roleplay ma simt cam beata,scuze,asa e la un party
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2012 9:03 am
( xD ma bag si eu, btw spuneti-mi Hors sau Enta)
Hors intra in camera si se tranteste pe un fotoliu, masoara camera din priviri, ia un suc si se intinde pe spate cufundandu-se in fotoliu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2012 9:49 am
- Ana baga capu' pe usa , putin timida si zice - umm .. pot sa intru ? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2012 1:12 pm
Dintr-odata mirat ii aude pe toti venind is incantat ii saluta...
"Heey.. salut lume. Bine ati venit in camera aranjata de mine! emotion_dealwithit "
De c** venea o ia in brate pe Dae.
"Buna Dae.. fa-te comoda....simtete ca acasa"
Se in toarce la loc pe canapeaua lui unde all asteptau sucul si cipsurile. c** se asezase el al vede pe Hors analizand camera.
"Iti place camera? wink "
Ca din nicaieri se observa c** se deschide usa foarte putin. O vede pe Ana.
Curaj Ana intra... rolleyes 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2012 2:35 pm
Lionheart K Selvatico Dintr-odata mirat ii aude pe toti venind is incantat ii saluta...
"Heey.. salut lume. Bine ati venit in camera aranjata de mine! emotion_dealwithit "
De c** venea o ia in brate pe Dae.
"Buna Dae.. fa-te comoda....simtete ca acasa"
Se in toarce la loc pe canapeaua lui unde all asteptau sucul si cipsurile. c** se asezase el al vede pe Hors analizand camera.
"Iti place camera? wink "
Ca din nicaieri se observa c** se deschide usa foarte putin. O vede pe Ana.
Curaj Ana intra... rolleyes 3nodding "Da,da...e foarte tare ^_^" Hors se ridica merge spre casetofon si se uita dupa alte casete de muzica
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2012 9:55 pm
- Ana intra incet si se indeapta spre cabapea si ia o doza de cola - " Buna sweatdrop "
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2012 11:17 pm
xX A y a n o Xx - Ana intra incet si se indeapta spre cabapea si ia o doza de cola - " Buna sweatdrop " "Hey wink , ce faci?" Hors se opreste din a cauta casete si se aseaza inapoi pe canapea
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2012 11:29 pm
-_EnTaLiAx_- xX A y a n o Xx - Ana intra incet si se indeapta spre cabapea si ia o doza de cola - " Buna sweatdrop " "Hey wink , ce faci?" Hors se opreste din a cauta casete si se aseaza inapoi pe canapea " bine .. ma imbat cu ... cola? tu ? lol " - Ana ia o gura de suc si rade-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jackdanielsismypatronus Crew
|
Posted: Sat Jan 28, 2012 6:41 am
Desi petrecerea era inca la inceput,eu,Dae,am inceput sa caut bautura."Bai oameni buni,dar noi nu consumam nimic aici?"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |