|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2012 5:46 am
 Aici e locul unde va puteti descrie! Nu este obligatoriu sa scrieti toate detaliile. Am sa incep eu. Nume : Gratian (prieteni romani imi spun Bau Bau pe aici) Anul nasterii : 01-05-1993 Oras : Eu m-am nascut la Iasi si m-am mutat la Dorohoi dar pana la urma am ajuns sa locuiesc in Italia. Alte detalii : (scrieti orice altceva despre voi impresionati multimea si cine stie ce se mai intampla dupa) Despre mine nu prea multe. Pe profilul meu am scris tot ce este nevoie. De ce joci gaia? Sunt dependent.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2012 6:07 am
Dacă insişti. = 3 =
Nume : Mara ( Prefer Sidney ) Anul naşterii : o7.o2.1997 Oraş : România, Arad. 3nodding Alte detalii : Am pe profil tot ce e nevoie de ştiut despre mine. De ce joci gaia? : Idem, sunt dependentă. Altele : Chatterboxu e a doua mea casă. emotion_kirakira
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2012 7:09 am
Yup o sa completez asta emotion_dowant Nume : Brocoli emotion_awesome ( Alexa ) Anul nasteri : 14.09.1994 Oras : Targoviste ( oras mic si naspa X.x ) Alte Detalii : Poi sa vedem - imi place sa mazgalesc emotion_dowant (pe absolut toate chestiile pe care le am prin preajma inclusiv pe oameni emotion_awesome ) - nu cred ca mai e nimic de zis despre mine sunt destul de seaca <.< ( nuj poate mai gasiti ceva interesant pe profil biggrin ) De ce joci gaia : Uneori imi gasesc inspiratia cand ma uit la avatarele oamenilor emotion_kirakira alte motive nu mai am X.x
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2012 9:05 am
:3 Sa vedem confused Nume :Nona 4laugh Ziua lu eu este pe 05.08.1993 heart Oras:Galati T.T Motiv: o.O nu's dependenta (cred) doar me place sa stau cu familionul/prietenii mei <3 Cam atat despre eu ,dak mai vreti sa stiti cv intrebati (in ultima vreme m-am cam plictisit -.-).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2012 10:43 am
Nume=> Alex pe Scurt Zi de Nastere=>1 Mai 95' Oras=>Botosani Detalli Diverse=> Ocupata pana Peste cap Cu scoala Motive=>Diverse :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2012 2:00 am
Sayu here. Data nasterii: 26 martie 11 506 î.Hr. Oras: Baia de Arama, Mehediti Alte: Am prea multa imaginatie, vorbesc uneori la persoana a III-a. De ce joci gaia: Din mai multe motive, dar prietenii mei de aici sunt pe primul loc. 
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2012 3:21 am
Lionheart K Selvatico Buna la toata lumea... Nume: Lionheart K SelvaticoVarsta: 19 ani De ce mai joc gaia?Din motivul ca , deoarece , fiind ca imi place si pt ca a devenit un obicei. Altele: Fac parte din marea familie "The Selvatico's" care recent a renascut prin insistentele mele. Interesant > smile nu te'am mai vazut pe aici smile incantat wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2012 3:22 am
Sayuri Yukai Sayu here. Data nasterii: 26 martie 11 506 î.Hr. Oras: Baia de Arama, Mehediti Alte: Am prea multa imaginatie, vorbesc uneori la persoana a III-a. De ce joci gaia: Din mai multe motive, dar prietenii mei de aici sunt pe primul loc.  :3 incantat ^^ , foarte dragutz avi smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2012 3:41 am
iiUnderdog Daca insisti. = 3 =
Nume : Mara ( Prefer Sidney ) Anul nasterii : o7.o2.1997 Oras : Romania, Arad. 3nodding Alte detalii : Am pe profil tot ce e nevoie de stiut despre mine. De ce joci gaia? : Idem, sunt dependenta.
>:3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2012 3:42 am
xBleedingInk Yup o sa completez asta emotion_dowant Nume : Brocoli emotion_awesome ( Alexa ) Anul nasteri : 14.09.1994 Oras : Targoviste ( oras mic si naspa X.x ) Alte Detalii : Poi sa vedem - imi place sa mazgalesc emotion_dowant (pe absolut toate chestiile pe care le am prin preajma inclusiv pe oameni emotion_awesome ) - nu cred ca mai e nimic de zis despre mine sunt destul de seaca <.< ( nuj poate mai gasiti ceva interesant pe profil biggrin ) De ce joci gaia : Uneori imi gasesc inspiratia cand ma uit la avatarele oamenilor emotion_kirakira alte motive nu mai am X.x :3 cel mai mare artist care lam vaz :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2012 6:15 am
Lil Mortal :3 incantat ^^ , foarte dragutz avi smile Incantata de asemenea. Multumesc foarte mult.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2012 6:23 am
Sayuri Yukai Lil Mortal :3 incantat ^^ , foarte dragutz avi smile Incantata de asemenea. Multumesc foarte mult.
emotion_c8
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2012 6:31 am
Buna tuturor! whee
Nume: Laura emotion_c8 Anu' nasterii: 20.06.'93 Oras: Iasi xd Alte detalii : umm...hmmm...nu'mi vine nimic in minte xD De ce joci Gaia?: De ce nu? emotion_awesome
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |