|
|
|
|
|
|
|
III_Kisrajczy_III Captain
|
Posted: Mon Sep 12, 2011 11:21 am
Ha szeretnéd, hogy Rin_Kawamura lerajzoljon saját stílusában, akkor a következőt kell tennie.: 1.) Klikk ide, ahol meg leshetitek, hogy mit is alkot Rin_Kawamura tagunk. 2.) Ha tetszik, akkor írd meg ide, hogy te hogyan képzelnéd el magad egyik rajzán (azaz kérj rajzot itt). smile Ha lesz még valami, akkor írom. NYITVA! NYITVA! NYITVA! NYITVA! NYITVA! NYITVA! NYITVA! NYITVA! NYITVA! NYITVA!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 12, 2011 1:23 pm
Yuh en vagyok az elso :3 Es persze nagyon tetszik a Rin stilusa amugy is imadom az avi art-ot (: Szeretnem ha lerajzolna ^_^ Varom a valaszt~ Quote hogy gyorsabban menjen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Kawamura Vice Captain
|
Posted: Tue Sep 13, 2011 12:36 am
Sayuki Ravenheart Yuh en vagyok az elso :3 Es persze nagyon tetszik a Rin stilusa amugy is imadom az avi art-ot (: Szeretnem ha lerajzolna ^_^ Varom a valaszt~ Quote hogy gyorsabban menjen heart Szia! Köszi, köszi, köszi biggrin Amire szükségem van, hogy tudjam az aktuális karidat rajzoljam e le? Ha másként szeretnéd, akkor viszont szükségem lenne arról egy képre. Ééés ha összeszedem magam sulihéten (2héten belül) készen is vagy. whee /sajna most dolgozom, így keveset vagyok fent, sorry ^^/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 13, 2011 5:47 am
Nagyon jó rajzok, de én nem nagyon akarok ilyen rajzot.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 13, 2011 6:16 am
Nagyon jól rajzolsz! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 13, 2011 8:16 am
Rin_Kawamura Sayuki Ravenheart Yuh en vagyok az elso :3 Es persze nagyon tetszik a Rin stilusa amugy is imadom az avi art-ot (: Szeretnem ha lerajzolna ^_^ Varom a valaszt~ Quote hogy gyorsabban menjen heart Szia! Köszi, köszi, köszi biggrin Amire szükségem van, hogy tudjam az aktuális karidat rajzoljam e le? Ha másként szeretnéd, akkor viszont szükségem lenne arról egy képre. Ééés ha összeszedem magam sulihéten (2héten belül) készen is vagy. whee /sajna most dolgozom, így keveset vagyok fent, sorry ^^/ Remek (: Kosziii biggrin Itt van ez a kep,a masik avimrol,azt szeretnem razz A batyammal vagyunk rajta
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 14, 2011 8:22 am
Énis szeretnéék *-* Oly gyönyörűek alkotásaid,Rin blaugh Ez a képp  Köszi *-*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 14, 2011 10:17 am
Sayuki Ravenheart Rin_Kawamura Sayuki Ravenheart Yuh en vagyok az elso :3 Es persze nagyon tetszik a Rin stilusa amugy is imadom az avi art-ot (: Szeretnem ha lerajzolna ^_^ Varom a valaszt~ Quote hogy gyorsabban menjen heart Szia! Köszi, köszi, köszi biggrin Amire szükségem van, hogy tudjam az aktuális karidat rajzoljam e le? Ha másként szeretnéd, akkor viszont szükségem lenne arról egy képre. Ééés ha összeszedem magam sulihéten (2héten belül) készen is vagy. whee /sajna most dolgozom, így keveset vagyok fent, sorry ^^/ Remek (: Kosziii biggrin Itt van ez a kep,a masik avimrol,azt szeretnem razz A batyammal vagyunk rajta A bátyádat is melléd rajzoljam? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 14, 2011 10:17 am
LemuliaChan Énis szeretnéék *-* Oly gyönyörűek alkotásaid,Rin blaugh Ez a képp  Köszi *-* Oksa, meg is van a kép biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 14, 2011 10:34 am
Rin_Kawamura Sayuki Ravenheart Rin_Kawamura Sayuki Ravenheart Yuh en vagyok az elso :3 Es persze nagyon tetszik a Rin stilusa amugy is imadom az avi art-ot (: Szeretnem ha lerajzolna ^_^ Varom a valaszt~ Quote hogy gyorsabban menjen heart Szia! Köszi, köszi, köszi biggrin Amire szükségem van, hogy tudjam az aktuális karidat rajzoljam e le? Ha másként szeretnéd, akkor viszont szükségem lenne arról egy képre. Ééés ha összeszedem magam sulihéten (2héten belül) készen is vagy. whee /sajna most dolgozom, így keveset vagyok fent, sorry ^^/ Remek (: Kosziii biggrin Itt van ez a kep,a masik avimrol,azt szeretnem razz A batyammal vagyunk rajta A bátyádat is melléd rajzoljam? xd Csak hogy ha akarod ^^ Vagyis ha nem tul sok munka meg stb razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 15, 2011 12:15 pm
Sayuki Ravenheart Rin_Kawamura Sayuki Ravenheart Rin_Kawamura Sayuki Ravenheart Yuh en vagyok az elso :3 Es persze nagyon tetszik a Rin stilusa amugy is imadom az avi art-ot (: Szeretnem ha lerajzolna ^_^ Varom a valaszt~ Quote hogy gyorsabban menjen heart Szia! Köszi, köszi, köszi biggrin Amire szükségem van, hogy tudjam az aktuális karidat rajzoljam e le? Ha másként szeretnéd, akkor viszont szükségem lenne arról egy képre. Ééés ha összeszedem magam sulihéten (2héten belül) készen is vagy. whee /sajna most dolgozom, így keveset vagyok fent, sorry ^^/ Remek (: Kosziii biggrin Itt van ez a kep,a masik avimrol,azt szeretnem razz A batyammal vagyunk rajta A bátyádat is melléd rajzoljam? xd Csak hogy ha akarod ^^ Vagyis ha nem tul sok munka meg stb razz A jó munkához idő kell, de amúgy sem gond biggrin . a jövőhéten meglesz whee biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 16, 2011 6:08 am
Rin_Kawamura Sayuki Ravenheart Rin_Kawamura Sayuki Ravenheart Rin_Kawamura Sayuki Ravenheart Yuh en vagyok az elso :3 Es persze nagyon tetszik a Rin stilusa amugy is imadom az avi art-ot (: Szeretnem ha lerajzolna ^_^ Varom a valaszt~ Quote hogy gyorsabban menjen heart Szia! Köszi, köszi, köszi biggrin Amire szükségem van, hogy tudjam az aktuális karidat rajzoljam e le? Ha másként szeretnéd, akkor viszont szükségem lenne arról egy képre. Ééés ha összeszedem magam sulihéten (2héten belül) készen is vagy. whee /sajna most dolgozom, így keveset vagyok fent, sorry ^^/ Remek (: Kosziii biggrin Itt van ez a kep,a masik avimrol,azt szeretnem razz A batyammal vagyunk rajta A bátyádat is melléd rajzoljam? xd Csak hogy ha akarod ^^ Vagyis ha nem tul sok munka meg stb razz A jó munkához idő kell, de amúgy sem gond biggrin . a jövőhéten meglesz whee biggrin Persze,csak nyugodtan :3 Nem kell sietni razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
III_Kisrajczy_III Captain
|
Posted: Fri Sep 16, 2011 9:43 am
Ha engem is lerajzolsz úgy, ahogy az avatárom MOST van, azt megtennéd? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 16, 2011 11:10 am
III_Kisrajczy_III Ha engem is lerajzolsz úgy, ahogy az avatárom MOST van, azt megtennéd? smile Persze! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 19, 2011 10:55 am
Rin_Kawamura LemuliaChan Énis szeretnéék *-* Oly gyönyörűek alkotásaid,Rin blaugh Ez a képp  Köszi *-* Oksa, meg is van a kép biggrin 1000bocsi a hibákért... ha esetleg nem éppen olyan a rajz redface először telóval fotóztam és a szürke ruhát kéknek mutatta ^^ így most kék rucit kaptál xp minden esetre megpróbálom minnél hamarabb feltölteni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |