|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 27, 2011 5:52 am
Miss eLietuva konkursas
Norint davauti reiktų: 1. Nusifotografuoti kartu su užrašu ant popieriaus (būtinai rašytu ranka) "Miss eLietuva". 2. Atsiųsti nuorodą į nuotrauką man į pm.
Dalyvėms draudžiama: 1. Kur nors kitur talpinti nuotraukas. 2. Balsavimo metu ir prieš jį viešai skelbti apie dalyvavimą ar duoti užuominas apie tam tikrą nuotrauką . 3. Nuotraukoje draudžiama skelbti žaidėjos nick'ą.
wahmbulance Jaigu nusižengsit būsit diskvalifikuotos !!! wahmbulance
Prizinis fondas siekia 300k ( žadu didinti gal net gi dvigubai ar trigubai jaigu atsirastu daug žaidėjų)
Kadangi merginas vertins vaikinų komisiją tai norėčiau paprašyti visus norinčius atstovauti komisijai parašyti man pm .
Linkiu nesidrovėti ir dalyvauti.
Atsirado klausimų ? Kas nors nepatinka ? Klauskite į viską atsakysiu , į visus pageidavimus atsižvelgsiu.
konkursas vyks iki rugsėjo 18 dienos.
p.s. jaigu pasiseks šis konkursas rengsiu missteris eLietuva konkursą.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 27, 2011 5:53 am
Iš karto atsiprašau visų dalyvių kadangi atsirado šiek tiek naujų taisyklių ir teks pradėt viską iš naujo .
Vieno iš komisijos atstovo pasisakymas ,,Galejo buti tam tikros nuotrauku taisykles, visgi sunkoka vertint vien tik is veido ar vienos veido dalies..''
Taigi nusprendėme jog reikia prirašyt keletą naujų taisyklių (senos tai pat galios) .
1. Nuotraukoje norėčiau ,kad būtų puse kūno.
2. Veidas turi būtinai matytis. 3. Negalima naudot photoshop ( kad nenutiktu taip jog Jūsų dantys būtų kaip Ryčio Cicino ar pridarytumėt ką nors dar baisiau (pvz: atrodyti kaip Minedas) .... XD)Didelis AČIŪ visoms dalyvėms kurios nusprendė sudalyvaut jos neliks be prizų visoms skiriama po 30k kaip paguodos prizams ir kviečiu dalyvauti vėl.
Taip pat dėkoju FankuiAdomui už announcements. Na o prizinis fondas gali augti ( jaigu pavyks surinkt daug dalyvių ) iki >1mil
Galite siusti nuotraukas iki spalio 1 dienos
Linkiu visoms originalumo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 27, 2011 5:54 am
Taigi pagaliau konkursas baigėsi ir galiu skelbti nugalėtoją. 1 vieta IIiGabyII (300k) 2 vieta Wild Elizabeth (200k) Deja šitas konkursas nelabai pasisekė kadangi buvo tik dvi dalyvės.Didelis ačiū teisėjams : Gendalfinis-Yellow Flash- iSexyNaru SweetSull-chan
Tai pat ačiū Gendalfinis-Yellow Flash- kuris padonatino šitam konkursui 100k heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 27, 2011 5:55 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 27, 2011 5:56 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2011 9:53 am
O vyrai negali dalyvauti? ;D xDDDDDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2011 10:12 am
O.o Šaunu, nauji konkursai, nice nice ;P Labai gerai, kad yra žmonių, kurie sugalvoja naujų idėjų ir šiaip bando atgaivinti ir sutelkti lietuvius vėl.. kaip čia pasakius. Bendrauti! (-Na, aš aišku pakolkas nedrįstu taip daryti xP,-said a shy person) Em,tik vienas klausimėlis, kodėl tik vaikinai vertins.? Gi turėtų būti įvairovė ;O Gal visgi reikia bent vienos teisėjos? Na okay, supratau: jei būtų reikėję, būtum ir parašiusi ;p Tai vat ;D -- (Anyway, jeigu visgi-kartais-netyčiom-galbūt-netikėtai pritrūks teisėjų ar norėsis, kad teisėjautų ne tik bernai, tai aš .. kaip sakant, galėsiu pateisėjauti (bet kaip sakiau, "jeigu" ;DD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2011 10:16 am
iSexyNaru O vyrai negali dalyvauti? ;D xDDDDDDDDD tai zinoma kad gali tik reikia plastine operacija pasidaryt XD arba tiesiog laukti Missterio eLietuva konkurso biggrin Beto labai smagu butu jaigu Tu noretum atstovauti komisijai tai yra vertinti merginu nuotraukas wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2011 10:19 am
Kolete iSexyNaru O vyrai negali dalyvauti? ;D xDDDDDDDDD tai zinoma kad gali tik reikia plastine operacija pasidaryt XD arba tiesiog laukti Missterio eLietuva konkurso biggrin Beto labai smagu butu jaigu Tu noretum atstovauti komisijai tai yra vertinti merginu nuotraukas wink Galeciau, bet priklausys nuo kada reikes vertinti xP nes nevisada bunu per gaia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2011 10:21 am
xX_The__anime_girlx_xX O.o Šaunu, nauji konkursai, nice nice ;P Labai gerai, kad yra žmonių, kurie sugalvoja naujų idėjų ir šiaip bando atgaivinti ir sutelkti lietuvius vėl.. kaip čia pasakius. Bendrauti! (-Na, aš aišku pakolkas nedrįstu taip daryti xP,-said a shy person) Em,tik vienas klausimėlis, kodėl tik vaikinai vertins.? Gi turėtų būti įvairovė ;O Gal visgi reikia bent vienos teisėjos? Na okay, supratau: jei būtų reikėję, būtum ir parašiusi ;p Tai vat ;D -- (Anyway, jeigu visgi-kartais-netyčiom-galbūt-netikėtai pritrūks teisėjų ar norėsis, kad teisėjautų ne tik bernai, tai aš .. kaip sakant, galėsiu pateisėjauti (bet kaip sakiau, "jeigu" ;DD) Tai tik antras mano sukurtas konkursas xp na as tai kaip ir negaliu dalyvaut tai gal kaip teiseja pabut galiu XD na jeigu galetu teisejaut visi tai tuomet galima tiketis korupcijos biggrin o negi pati nenori sudalyvaut? (jaigu prireiks daugiau nuomoniu turesiu kur kreiptis ) O merginoms bus proga atsigriebt kai bus (jaigu bus) Missteris eLietuva konkursas wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2011 10:26 am
iSexyNaru Kolete iSexyNaru O vyrai negali dalyvauti? ;D xDDDDDDDDD tai zinoma kad gali tik reikia plastine operacija pasidaryt XD arba tiesiog laukti Missterio eLietuva konkurso biggrin Beto labai smagu butu jaigu Tu noretum atstovauti komisijai tai yra vertinti merginu nuotraukas wink Galeciau, bet priklausys nuo kada reikes vertinti xP nes nevisada bunu per gaia reikes vertint nuo rugsejo 18dienos kai bus suzinotos visos dalyves biggrin manau visi netures laiko sedeti prie pc visgi mokslai arteja wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2011 10:27 am
Kolete xX_The__anime_girlx_xX O.o Šaunu, nauji konkursai, nice nice ;P Labai gerai, kad yra žmonių, kurie sugalvoja naujų idėjų ir šiaip bando atgaivinti ir sutelkti lietuvius vėl.. kaip čia pasakius. Bendrauti! (-Na, aš aišku pakolkas nedrįstu taip daryti xP,-said a shy person) Em,tik vienas klausimėlis, kodėl tik vaikinai vertins.? Gi turėtų būti įvairovė ;O Gal visgi reikia bent vienos teisėjos? Na okay, supratau: jei būtų reikėję, būtum ir parašiusi ;p Tai vat ;D -- (Anyway, jeigu visgi-kartais-netyčiom-galbūt-netikėtai pritrūks teisėjų ar norėsis, kad teisėjautų ne tik bernai, tai aš .. kaip sakant, galėsiu pateisėjauti (bet kaip sakiau, "jeigu" ;DD) Tai tik antras mano sukurtas konkursas xp na as tai kaip ir negaliu dalyvaut tai gal kaip teiseja pabut galiu XD na jeigu galetu teisejaut visi tai tuomet galima tiketis korupcijos biggrin o negi pati nenori sudalyvaut? (jaigu prireiks daugiau nuomoniu turesiu kur kreiptis ) O merginoms bus proga atsigriebt kai bus (jaigu bus) Missteris eLietuva konkursas wink Ai, nu aisku ;D O sudalyvaut jau nebenoriu, nes ir taip jau daug kur sudalyvavau (turiu omeny ne tik LT clan'us ir guildus), tai jau biski pavargau ;DD Beje, neskaitant to, kad tai tavo tik antras konkursas, manau labai gerai moki juos organizuoti (na, aš apie save tai tikrai patylėsiu (surengtų konkursų skaičius: 0) ;P Tai vat. Lauksiu Missterio eLietuvos konkurso ;D mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2011 10:27 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2011 10:31 am
xX_The__anime_girlx_xX Kolete xX_The__anime_girlx_xX O.o Šaunu, nauji konkursai, nice nice ;P Labai gerai, kad yra žmonių, kurie sugalvoja naujų idėjų ir šiaip bando atgaivinti ir sutelkti lietuvius vėl.. kaip čia pasakius. Bendrauti! (-Na, aš aišku pakolkas nedrįstu taip daryti xP,-said a shy person) Em,tik vienas klausimėlis, kodėl tik vaikinai vertins.? Gi turėtų būti įvairovė ;O Gal visgi reikia bent vienos teisėjos? Na okay, supratau: jei būtų reikėję, būtum ir parašiusi ;p Tai vat ;D -- (Anyway, jeigu visgi-kartais-netyčiom-galbūt-netikėtai pritrūks teisėjų ar norėsis, kad teisėjautų ne tik bernai, tai aš .. kaip sakant, galėsiu pateisėjauti (bet kaip sakiau, "jeigu" ;DD) Tai tik antras mano sukurtas konkursas xp na as tai kaip ir negaliu dalyvaut tai gal kaip teiseja pabut galiu XD na jeigu galetu teisejaut visi tai tuomet galima tiketis korupcijos biggrin o negi pati nenori sudalyvaut? (jaigu prireiks daugiau nuomoniu turesiu kur kreiptis ) O merginoms bus proga atsigriebt kai bus (jaigu bus) Missteris eLietuva konkursas wink Ai, nu aisku ;D O sudalyvaut jau nebenoriu, nes ir taip jau daug kur sudalyvavau (turiu omeny ne tik LT clan'us ir guildus), tai jau biski pavargau ;DD Beje, neskaitant to, kad tai tavo tik antras konkursas, manau labai gerai moki juos organizuoti (na, aš apie save tai tikrai patylėsiu (surengtų konkursų skaičius: 0) ;P Tai vat. Lauksiu Missterio eLietuvos konkurso ;D mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen daug laiko sitam konkursui skyriau jis galios net iki rugsejo 18 tai gali pailset ir dalyvaut visgi prizas tikrai nemazas ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|