|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 20, 2011 7:56 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 20, 2011 8:37 am
Wow nagyon szemezek a Pistoleraval smile Sok sikert az eladásokhoz, szeretnél majd egy fejlécet?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 20, 2011 8:38 am
Laweliet Wow nagyon szemezek a Pistoleraval smile Sok sikert az eladásokhoz, szeretnél majd egy fejlécet? Én is tudok csinálni, profi animátor vok. U.I. a Pistolera hamarosan 1 Goldért lesz, ajánlatos várni, ha valami 1-2 nap alatt nem lesz eladva megy le az értéke.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 20, 2011 8:52 am
Megamester Laweliet Wow nagyon szemezek a Pistoleraval smile Sok sikert az eladásokhoz, szeretnél majd egy fejlécet? Én is tudok csinálni, profi animátor vok. U.I. a Pistolera hamarosan 1 Goldért lesz, ajánlatos várni, ha valami 1-2 nap alatt nem lesz eladva megy le az értéke. Köszi a tippet! smile Hmm...akkor csinálj egyet ?) Érdekel hogy milyen lesz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 20, 2011 9:05 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 20, 2011 9:21 am
A fejlécet a legbénább munkáimhoz sorolnám.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 20, 2011 11:15 am
Megamester A fejlécet a legbénább munkáimhoz sorolnám. Köszi! Jó ez ?) Amúgy se lehet mindenhol az én lányos rideg stílusú montázsaim. Örülök ha más is munkálkodik a guildban.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 26, 2011 12:41 pm
cool asszem ha lesz 1 rakat démoni cucc akkor én is vásárolok, amúgy is szemeztem már a grim reaperrel. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
Rin_Kawamura Vice Captain
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 27, 2011 7:42 am
grim reaper OO cukii!szerintem vissza fogok még nézni smile 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 30, 2011 1:43 pm
Hmm... én is benéztem biggrin És javaslom hogy tegyél be egy eladva listát fent had lássa más miről maradt le ^^ Továbbá hátha többen néznek be smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 01, 2011 1:30 pm
Látom nem nagyon akar itt senki vásárolni, úgyhogy jobb cuccokat kéne szereznem, és pár társat az üzletbe.
Felveszek 5 segédet, Private Messageben lehet jelentkezni, kell 2 ötletadó, 1 pénzsegéd és 2 lustaság, na ki akar meggazdagodni lustaságból?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 12, 2011 11:03 am
Megamester Látom nem nagyon akar itt senki vásárolni, úgyhogy jobb cuccokat kéne szereznem, és pár társat az üzletbe. Felveszek 5 segédet, Private Messageben lehet jelentkezni, kell 2 ötletadó, 1 pénzsegéd és 2 lustaság, na ki akar meggazdagodni lustaságból? Lehetek lustaság? XDDDD Jövök, ha nem probleme. smile
|
 |
 |
|
|
|
III_Kisrajczy_III Captain
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 14, 2011 8:12 am
Énnisénis lehetek lustaaaságg? *-* Legalább illene rám..xD biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 14, 2011 8:18 am
LemuliaChan Énnisénis lehetek lustaaaságg? *-* Legalább illene rám..xD biggrin Hát Private Messageben kellene jelentkezni, de mind1, lehetsz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 14, 2011 9:03 am
Megamester LemuliaChan Énnisénis lehetek lustaaaságg? *-* Legalább illene rám..xD biggrin Hát Private Messageben kellene jelentkezni, de mind1, lehetsz. Köszi ^__^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |