|
|
|
|
|
|
|
Rin_Kawamura Vice Captain
|
Posted: Mon Aug 01, 2011 11:22 am
 Ömmm...bátorkodom megnyitni egyik szobánkat, ahol szívélyesen várjuk 5leteiteket, arról, miként tegyük érdekesebbé a Guildet. ----engedély megadva - Kisrajczy ----------------------------------------------
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 01, 2011 11:24 am
Ide is vonatkozik a szabály, amit az Announcementben említettem. Ha ilyen van, akkor az illető hozzászólását a Vice Captain-ek törölhetik. smile
|
 |
 |
|
|
|
III_Kisrajczy_III Captain
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 01, 2011 11:27 am
III_Kisrajczy_III Ide is vonatkozik a szabály, amit az Announcementben említettem. Ha ilyen van, akkor az illető hozzászólását a Vice Captain-ek törölhetik. smile Vettem, és megértettem. De mindig jó, ha mindenki beleszólhat a tervekbe. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 01, 2011 11:28 am
Rin_Kawamura III_Kisrajczy_III Ide is vonatkozik a szabály, amit az Announcementben említettem. Ha ilyen van, akkor az illető hozzászólását a Vice Captain-ek törölhetik. smile Vettem, és megértettem. De mindig jó, ha mindenki beleszólhat a tervekbe. biggrin Ez igaz, teljességgel. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 02, 2011 4:48 am
Rin_Kawamura Ömmm...bátorkodom megnyitni egyik szobánkat, ahol szívélyesen várjuk 5leteiteket, arról, miként tegyük érdekesebbé a Guildet. ----engedély megadva - Kisrajczy ---------------------------------------------- waw *.* akkor 5öljünk biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 02, 2011 7:42 am
Laweliet Rin_Kawamura Ömmm...bátorkodom megnyitni egyik szobánkat, ahol szívélyesen várjuk 5leteiteket, arról, miként tegyük érdekesebbé a Guildet. ----engedély megadva - Kisrajczy ---------------------------------------------- waw *.* akkor 5öljünk biggrin Noh, én azon filóztam, hogy ha már emeletekről beszélünk, valahogy elgondolhatnánk, hogyan is néz ki a caffeteriánk.Ha az megvan, képi megvalósulást is felrakhatnánk... monjuk. Így mindenki tisztában lehet a kávézó nyújtotta szolgáltatásokkal. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 02, 2011 7:52 am
Rin_Kawamura Laweliet Rin_Kawamura Ömmm...bátorkodom megnyitni egyik szobánkat, ahol szívélyesen várjuk 5leteiteket, arról, miként tegyük érdekesebbé a Guildet. ----engedély megadva - Kisrajczy ---------------------------------------------- waw *.* akkor 5öljünk biggrin Noh, én azon filóztam, hogy ha már emeletekről beszélünk, valahogy elgondolhatnánk, hogyan is néz ki a caffeteriánk.Ha az megvan, képi megvalósulást is felrakhatnánk... monjuk. Így mindenki tisztában lehet a kávézó nyújtotta szolgáltatásokkal. whee Nekem van néhány fényképem, ami berakvasegithet de ...akkor ad egy határozott stílust ami egy két embernek idegenné teheti a helyet.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 02, 2011 7:58 am
Laweliet Rin_Kawamura Laweliet Rin_Kawamura Ömmm...bátorkodom megnyitni egyik szobánkat, ahol szívélyesen várjuk 5leteiteket, arról, miként tegyük érdekesebbé a Guildet. ----engedély megadva - Kisrajczy ---------------------------------------------- waw *.* akkor 5öljünk biggrin Noh, én azon filóztam, hogy ha már emeletekről beszélünk, valahogy elgondolhatnánk, hogyan is néz ki a caffeteriánk.Ha az megvan, képi megvalósulást is felrakhatnánk... monjuk. Így mindenki tisztában lehet a kávézó nyújtotta szolgáltatásokkal. whee Nekem van néhány fényképem, ami berakvasegithet de ...akkor ad egy határozott stílust ami egy két embernek idegenné teheti a helyet. Majd hírdetünk rá rajzpályázatot, ki, hogyan alakítana rajta, azt beteszunk 1 kis boszis csavart. A 'mindenki a kedvenc helyét látja benne' - varázsigét XD. De én szívesen megnézném a képet. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 02, 2011 8:37 am
Rin_Kawamura Laweliet Rin_Kawamura Laweliet Rin_Kawamura Ömmm...bátorkodom megnyitni egyik szobánkat, ahol szívélyesen várjuk 5leteiteket, arról, miként tegyük érdekesebbé a Guildet. ----engedély megadva - Kisrajczy ---------------------------------------------- waw *.* akkor 5öljünk biggrin Noh, én azon filóztam, hogy ha már emeletekről beszélünk, valahogy elgondolhatnánk, hogyan is néz ki a caffeteriánk.Ha az megvan, képi megvalósulást is felrakhatnánk... monjuk. Így mindenki tisztában lehet a kávézó nyújtotta szolgáltatásokkal. whee Nekem van néhány fényképem, ami berakvasegithet de ...akkor ad egy határozott stílust ami egy két embernek idegenné teheti a helyet. Majd hírdetünk rá rajzpályázatot, ki, hogyan alakítana rajta, azt beteszunk 1 kis boszis csavart. A 'mindenki a kedvenc helyét látja benne' - varázsigét XD. De én szívesen megnézném a képet. 3nodding Valószinü felfog kerülni....talán később...ami a bemutatkoznék topiknál van és Rufus vann rajta azt én csináltam kis motázs biggrin az épület bejárati részénak szántam...és egy biztonsági őr karaktert is beakartam rakni de az végül elmaradt.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 02, 2011 8:45 am
Laweliet Rin_Kawamura Laweliet Rin_Kawamura Laweliet Rin_Kawamura Ömmm...bátorkodom megnyitni egyik szobánkat, ahol szívélyesen várjuk 5leteiteket, arról, miként tegyük érdekesebbé a Guildet. ----engedély megadva - Kisrajczy ---------------------------------------------- waw *.* akkor 5öljünk biggrin Noh, én azon filóztam, hogy ha már emeletekről beszélünk, valahogy elgondolhatnánk, hogyan is néz ki a caffeteriánk.Ha az megvan, képi megvalósulást is felrakhatnánk... monjuk. Így mindenki tisztában lehet a kávézó nyújtotta szolgáltatásokkal. whee Nekem van néhány fényképem, ami berakvasegithet de ...akkor ad egy határozott stílust ami egy két embernek idegenné teheti a helyet. Majd hírdetünk rá rajzpályázatot, ki, hogyan alakítana rajta, azt beteszunk 1 kis boszis csavart. A 'mindenki a kedvenc helyét látja benne' - varázsigét XD. De én szívesen megnézném a képet. 3nodding Valószinü felfog kerülni....talán később...ami a bemutatkoznék topiknál van és Rufus vann rajta azt én csináltam kis motázs biggrin az épület bejárati részénak szántam...és egy biztonsági őr karaktert is beakartam rakni de az végül elmaradt. A annyira jóól néz ki!! Én csak rajzolni tudok papírra cerkával... crying az nyem ilyen jó. A 'Welcome'-ot is te csináltad?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 05, 2011 2:12 am
No, a terv, amit írtatok, a hotelos rész ... nekem bejön. smile Lehetnénk egy hotel. smile TAvernából indultunk és hotel lehetünk. Akkor lesz 4-5 emelet, benne végtelen számú szoba. smile Na, ki van benne? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 05, 2011 4:19 am
III_Kisrajczy_III No, a terv, amit írtatok, a hotelos rész ... nekem bejön. smile Lehetnénk egy hotel. smile TAvernából indultunk és hotel lehetünk. Akkor lesz 4-5 emelet, benne végtelen számú szoba. smile Na, ki van benne? smile Ez már engedélyezve.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 05, 2011 10:27 am
Laweliet III_Kisrajczy_III No, a terv, amit írtatok, a hotelos rész ... nekem bejön. smile Lehetnénk egy hotel. smile TAvernából indultunk és hotel lehetünk. Akkor lesz 4-5 emelet, benne végtelen számú szoba. smile Na, ki van benne? smile Ez már engedélyezve. Mindenki kicsiből kezdi, de úgy néz ki beválik! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 05, 2011 11:10 am
Rin_Kawamura Laweliet III_Kisrajczy_III No, a terv, amit írtatok, a hotelos rész ... nekem bejön. smile Lehetnénk egy hotel. smile TAvernából indultunk és hotel lehetünk. Akkor lesz 4-5 emelet, benne végtelen számú szoba. smile Na, ki van benne? smile Ez már engedélyezve. Mindenki kicsiből kezdi, de úgy néz ki beválik! biggrin Na, látjátok ... Személyzet kell, azaz sok emberke, sok lakos és kész. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|