|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 30, 2011 3:56 am
*************************  ************************* xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx   Hello! Laweliet vagyok az egyik alapító tag de ezt már mindenki tudja. smile Remélem sikerül a leghasznosabban eltöltenetek itt az időt, és a lehető legjobban éreznetek majd magatokat! biggrin Üdvözlök mindenkit a Fangtaseiben! Kinek hozhatok elsőként valamit biggrin ui.: Jha igen mielőtt elfelejteném, felvételt hirdetünk...szóval aki szeretne felszolgálni egy kis goldért cserébe, az jelentkezzen nálam. ^^ 
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 30, 2011 5:18 am
Hello Mindenki!
Először is kösz a meghívást. Szerintem itt már mind ismertek, de azért dióhéjban:
A nevem Tibi. Igen, karakterem dacára a férfi nem sorait erősítem. Egyszerűen nem tetszik Gaia-ban annyira a fiú modell, ezért csináltam lány karaktert. Amúgy 26 éves vagyok, fagyos téli decemberben láttam meg a napvilágot 1984-ben és nem nagyon vagyok asztrológia hívő, de a bak jegy általános jellevonásainak olyan 80-90%-a igaz rám. Amolyan igazi földjegy és kecsketípus vagyok biggrin Na ezt adjátok össze. Imádok olvasni, imádom a szerepjátékokat, a fantasy-t (jelenleg George R. R. Martin Tűz és jég dalán lógok és olvasom, amikor csak tehetem, ha valakinek nem ugrik be elsőre...Trónok harca...na, na, így már ismerős? biggrin )
Házas vagyok, idén május 14-én esküdtem, és nagyon szeretem a feleségem, aki szintúgy nagy Gaia fanatikus, itt Amalysa néven játszik. Végzettségemet tekintve diplomás mérnök informatikus vagyok és egy esztergomi multinál dolgozom gyártástervezőként. Szeretem a jó könyveket, filmeket, kajákat (a hasamat razz ), a sört, a bort (főleg a Tokajit, mivel hegyaljai gyerek vagyok és tudom, hogy az az igazi) meg még egy rakás dolgot.
Saját guildet is vezetünk kb. egy fél éve, amit itt nem reklámozok, ti úgyis ismeritek. Sok sikert kívánok a Ti guild-etekhez is, én be fogok ide nézni, ahogy időm engedi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Kawamura Vice Captain
|
Posted: Sat Jul 30, 2011 11:28 am
Hali Mindenki! Rin Kawamura vagyok, alapítótag xd . Nos, amit rólam érdemes tudni,Rin (természetesen) csak álnév, ilyen néven fut majd a mangám, meg a storym, amit írok..., betöltöttem a 21et, a kedvenc időtöltéseim: rajzolás, zene hallgatás, manga/fantasy könyv olvasás, anime nézés biggrin . Imádom a vámpírokat, és a szerepjátékokat.Fantáziám kifogyhatatlan. Oroszlán jegyű, tüzes személyiség vagyok. És minden tőlem telhetőt megteszek, hogy segíthessek a guild jobbátételén, bár előre szólnék, korlátozott időm van netközelben, ezért előre is sorry. Viszont napi szinten vagyok. biggrin Jelenleg, még tanuló vagyok, és hamarosan folytatódik a nyári gyak-om. sweatdrop Remélem az nem dögleszt ki. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 30, 2011 11:39 am
Üdv mindenkinek smile Általánosságban többen is ismertek engem, de azért elmondok pár infót Szegedi egyetemista lány lennék (gyógypedagógia szakon-imádom heart ) A 20. életévemet taposom, lassan itt van már a következő (hát, nahjó, tényleg lassan... a november még odébb van) Imádok olvasni, rajzolni, kirándulgatni, sétálni, Mackómmal tölteni az időt és elég sokat lógok a neten is. Megpróbálok aktívan részt venni az itteni életben, de semmit nem garantálok (mert hát azért számomra a saját guild-ünk az elsődleges, de nem vagyok semmi jónak az elrontója smile ) Puszi Napsi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 30, 2011 11:55 am
Hello!Én is beléptem a guildba blaugh Amit tudni kell rólam,hogy sajna eléggé érzékeny és hirtelenharagú vagyok,meg hiperaktív.Amit a fejembe veszek nem lehet róla lebeszélni.Csak néha :3 11(igen annyi xD) éves vagyok,előttem az élet,de még nagyon.Imola a nevem,a vezetéknevemet és a lakhelyemet nem adnám meg.Szeretem a kakaót meg a kávét is nagyoon *-* Elolvastam a guild főoldalát,és úgy döntöttem belépek ^_^ Ennyit rólam smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 30, 2011 12:43 pm
Páran ismerhettek, én is megpróbálok bemutatkozni. Próbálok humorosan, de majd eldöntitek.:
Egy hiperaktívitás, egy kis "kooooocka"-ság, minimális romantikázás -reménytelenül..., és egy kis hülyülés felsőfokon! '93 június 22-én láttam meg a nap helyett a Holdvilág helyett a záport és a zivatart, ugyanis éjjeli gyerek vagyok. blaugh 18 éves lennék, Robinak hívnak és KURD-on lakok (mielőtt valaki kérdezi.: Tolna megyében van, nem Pakisztánban ... Ott Kurdisztán van.) ... Én alapítottam 2 szépséges segédemmel a Guildot és mindent megteszünk azért, hogy egy Multi-Taverna legyünk. smile [Külföldiek + magyarok is jöhetnek ... na, miért írtam?... twisted ] Ennyit rólam. Ha kell valami információn, akkor PM, vagy amit akartok! smile smile
|
 |
 |
|
|
|
III_Kisrajczy_III Captain
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 31, 2011 2:06 pm
Üdv!UsagiIvett vagyok,macskamániákus vagyok és Internetfüggő,csendes és békés vagyok ( evil általában twisted )15 éves vagyok és régóta az Interneten lakok xDDD ez egy kicsit hülyén hangzik xDDD és még valami fontos egyáltalán nem tudok bemutatkozni......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 31, 2011 2:18 pm
Üdv mindenki, Megamester vagyok, de hívjatok csak Mega-nak vagy Zsolti-nak vagy Leventének, de azt inkább nem ajánlanám. Nem szeretek bemutatkozni sehol senkinek, de ide azért írok, egy 12 éves dalszövegíró és animátor vok. Számítógép függő vok, avagy nagy részben csak számítógép előtt ülök, de azért az osztályunkban tartom a legjobb tanulói rangom, Aki jobban meg akar ismerni, vegyen fel MSN-re. MSN-em: megamester@windowslive.com
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 01, 2011 6:39 am
Hy Guys! I do not like to introduce myselves.And i cant. xp Thx invite bye bye
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 01, 2011 9:59 am
Prettyangelboy Hy Guys! I do not like to introduce myselves.And i cant. xp Thx invite bye bye Please, introduce yourself, if the every gaian people introtude herself wink smile We are hungarian and we welcome you wink wink English Part is coming, but plz use translator program. Write your english words and paste the translated hungarian version wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 13, 2011 2:37 am
Sziasztok!LemuliaChan vagyok.Ez a másik gaiám.Hát igen sok van xD Eléggé le van még pukkadva,egy ideig így lesz x3.Fentebb már olvashattatok rólam,de ha valaki jobban megakar ismerni akkor jelöljön be.Ennyi ^.^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 23, 2011 10:50 am
Szevasztok!
A csapat Mule accountja vagyok! Bármi van, bármilyen ajándék-szétküldős event (legyen szó karácsonyról, avgy majd valentín-napról) én ott vagyok és adogatom az ajándékaitokat smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2012 5:16 am
Hi. Invisible dominik vagyok 12 éves(Nem lenézni a korom twisted ). Kedvenc időtöltésem a macskámmal való játék, kockulás( mrgreen ).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2012 8:23 am
Invisible dominik Hi. Invisible dominik vagyok 12 éves(Nem lenézni a korom twisted ). Kedvenc időtöltésem a macskámmal való játék, kockulás( mrgreen ). Szervusz! Üdvözlünk köreinkben. Nézz be az előszoba/dohányzó -ba, ahol Moe, a csapos várja rendelésed. Ha kicsit fura az RP, akkor less minket és kövesd a történetet. smile De kérhetsz szobát is a Recepción. smile Írd be, hányadik emeleten akarsz lenni és a szoba máris készen áll. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|