|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 17, 2010 12:02 pm
Ezen a kulturális helyen bemutathatjátok vagy írhatok zenéről
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2010 11:17 am
sziasztok mindenkiiiiiiii!! ti milyen japán együtteseket hallgattok? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2010 3:26 am
havelmoo sziasztok mindenkiiiiiiii!! ti milyen japán együtteseket hallgattok? 3nodding hmm japán együttes nem szoktam hallgatni így nekem csak együttes van ami igazán bejön az Maximum the Hormone
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2010 6:58 am
jaja ezt ismerem és én is szeretem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2010 1:21 am
Sajna, ha én elkezdeném sorolni, hogy mien japán zenét/eggyüttest halgatok, akkor sosem érnénk a végére xp de én imádom a külfödi zenét, így a japánt is hamar megkedveltem whee Aktuális kedvenc: Girls generation és a 2ENI1(remélem ezt jól írtam xp )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2011 12:48 pm
jah mondjuk én is sok japán együttest szeretek xd és esetleg vmilyen magyarországi koncerten volt már valaki?(mármint japán) én eddig LM.C koncerten voltam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2011 12:24 pm
Én is szerettem volna arra elmenni, de anyagilag nem engedhettem meg magamnak... eddig csak amatőr együttesek koncertjén voltam, egy ismerősömék léptek fel, azt annyi. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2011 11:03 pm
Umm... Nem naon tok japán együtteseket, tudtok felsorolni néhány naon jót? Köszi sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2011 9:51 am
The Reka Umm... Nem naon tok japán együtteseket, tudtok felsorolni néhány naon jót? Köszi sweatdrop uhh hát ez egy nehéz kérdés,erre nemtok objektíven válaszolni...ráadásul mire összegyűjtöm az össze jó együttest xd én pl szeretem az lm.c-t,abingdon boys schoolt, home made kazoku-t,Anna Tsuchiya-t,flow-ot, HIGH and MIGHTY COLOR-t, Maximum the Hormone-t, Ritsuko Okazaki-t, a VELTPUNCH-t... aww nemtom,túl sokan vannak!! gonk bár általában ez nálam úgy szokott menni,hogy nézek egy animét,és aztán megtetszik az egyik szám benne,és aztán rákeresek az előadóra,és (általában) végül megszeretem...(pl a durararában sztem nagyon jó zenék vannak)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2011 2:37 am
Nekem a Kobukuro az abszolút kedvencem, nagyon szép számaik vannak smile Koncert? Hm... Ha a tavalyi MondoConon rendezett Kokia koncert is számít akkor voltam biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2011 7:14 am
Shayana Aquila Nekem a Kobukuro az abszolút kedvencem, nagyon szép számaik vannak smile Koncert? Hm... Ha a tavalyi MondoConon rendezett Kokia koncert is számít akkor voltam biggrin oh ja azon a koncerten végülis nem voltam, milyen volt?? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2011 7:17 am
havelmoo Shayana Aquila Nekem a Kobukuro az abszolút kedvencem, nagyon szép számaik vannak smile Koncert? Hm... Ha a tavalyi MondoConon rendezett Kokia koncert is számít akkor voltam biggrin oh ja azon a koncerten végülis nem voltam, milyen volt?? whee Nekem nagyon tetszett. Nem hallottam azelőtt az énekesnő számait, de ott a koncerten egyből megtetszettek. Csak ajánlani tudom bárkinek smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2011 7:19 am
Shayana Aquila havelmoo Shayana Aquila Nekem a Kobukuro az abszolút kedvencem, nagyon szép számaik vannak smile Koncert? Hm... Ha a tavalyi MondoConon rendezett Kokia koncert is számít akkor voltam biggrin oh ja azon a koncerten végülis nem voltam, milyen volt?? whee Nekem nagyon tetszett. Nem hallottam azelőtt az énekesnő számait, de ott a koncerten egyből megtetszettek. Csak ajánlani tudom bárkinek smile hűű na akkor majd belehallgatok 3nodding meg a Kobukuro számaiba is whee és sokan voltak a koncerten?milyen volt a hangulat?estig még sose maradtam a conon,így nemtom hogy ezek az afterpartyk milyenek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2011 7:23 am
havelmoo Shayana Aquila havelmoo Shayana Aquila Nekem a Kobukuro az abszolút kedvencem, nagyon szép számaik vannak smile Koncert? Hm... Ha a tavalyi MondoConon rendezett Kokia koncert is számít akkor voltam biggrin oh ja azon a koncerten végülis nem voltam, milyen volt?? whee Nekem nagyon tetszett. Nem hallottam azelőtt az énekesnő számait, de ott a koncerten egyből megtetszettek. Csak ajánlani tudom bárkinek smile hűű na akkor majd belehallgatok 3nodding meg a Kobukuro számaiba is whee és sokan voltak a koncerten?milyen volt a hangulat?estig még sose maradtam a conon,így nemtom hogy ezek az afterpartyk milyenek. Elég sokan maradtak, a hangulat is jó volt, de már látszott az embereken, hogy mindenki fáradt smile Nagyon sokan ültek a padlón, volt aki már bóbiskolt is smile Afterpartykon én sem voltam még. Nem tudom, hogy azok is ilyenek-e, de ez a koncert nagyon jó volt ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2011 7:35 am
Shayana Aquila Elég sokan maradtak, a hangulat is jó volt, de már látszott az embereken, hogy mindenki fáradt smile Nagyon sokan ültek a padlón, volt aki már bóbiskolt is smile Afterpartykon én sem voltam még. Nem tudom, hogy azok is ilyenek-e, de ez a koncert nagyon jó volt ^^ jah gondolom fáradtak voltak,egy con-os nap végére én is sokszor hulla vagyok... wow nah tök jó hallani,hogy sikeres volt a koncert,és hogy ilyen jó volt! 3nodding kösz az infót biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |