|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 17, 2010 11:19 am
Ezen a kultúrláris helyen bemutathatjátok vagy írhatok rajzokról és festményekről
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2010 10:23 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2010 11:15 am
hűű tök jó, én számítógépes progikkal még sose próbáltam rajzolni... tök szépen megcsináltad a ruhájának a redőit meg az árnyékolást 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2010 12:20 pm
havelmoo hűű tök jó, én számítógépes progikkal még sose próbáltam rajzolni... tök szépen megcsináltad a ruhájának a redőit meg az árnyékolást 3nodding Köszönöm, ezt még egérrel csináltam, de már áttértem a tabletre. Igazából picit "csalok": időnként használom a maszatoló eszközt (Photoshopba szoktam rajzolni). Am a kézi rajzolás még mindig gyorsabban megy. Ui.: remélem nem baj, hogy nem guildtagként írtam ide sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2010 7:01 am
hát nem hinném hogy baj, de egyébként könnyen megoldhatod a problémát azzal hogy te is csatlakozol smile
jah egyébként a tablet tök jó lehet...egyszer én is kipróbáltam,és el is határoztam hogy majd alkalomadtán veszek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2010 11:30 am
Én is alkotok, néha rajzolok, néha csak egyszerűen CP-zgetek, de van egy úgynevezett garázsom, ahol láthatjátok mostani alkotásaimat, és azokat is, amikkel versenyeken indultam, az adott alapra az oldalon. Nos? =)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2010 1:18 am
Én is imádok rajzolni, de nekem inkább a kézi, mint a gépi. Tervbe vettem, hogy készítek mangát is, eddig 10 oldal van xd a többit még meglátom xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2010 2:40 am
Rin_Kawamura Én is imádok rajzolni, de nekem inkább a kézi, mint a gépi. Tervbe vettem, hogy készítek mangát is, eddig 10 oldal van xd a többit még meglátom xp Majd ha kész lesz mindenképp mutasd meg nagyon érdekel whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2010 4:22 am
Rin_Kawamura Én is imádok rajzolni, de nekem inkább a kézi, mint a gépi. Tervbe vettem, hogy készítek mangát is, eddig 10 oldal van xd a többit még meglátom xp oooh erre a mangára én is kíváncsi vagyok 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 01, 2011 1:10 pm
redface Nah most totál zavarba lettem hozva, de köszönöm a bátorítást!! whee biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2011 8:43 am
havelmoo hát nem hinném hogy baj, de egyébként könnyen megoldhatod a problémát azzal hogy te is csatlakozol smile jah egyébként a tablet tök jó lehet...egyszer én is kipróbáltam,és el is határoztam hogy majd alkalomadtán veszek xd (Bocsánat az ultra késői válaszért sweatdrop ) Értem. smile Szerintem is jobb, bár a linkelt rajzot még egérrel csináltam. Igazából a vázolás az, ami a legnagyobb mértékben lett könnyebb a tabletem bevezetésével. smile Nekem egy picike van (kb A5 mérteű vagy talán annál nagyobb olyan 20-30 cm kb.) és kb 20-25 ezer volt. Én csak egyszer csináltam mangát, Kanadában voltam látogatóba rokonoknál és nagynéném beíratott egy mangás rajzolós táborba. És akkor ilyen halványkék ceruzával kellett vázolni és adtak néhány sztori alapötletet rövid mangához, én a liftes példát használtam alapnak. Pindurit nyomi lett, lehet, hogy újra megcsinálom Photoshopban.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2011 4:05 am
hmm hát akkor asszem elkezdek gyűjteni rá xd
wooooww mangás rajzolós tábor!! hogy kanadában még ilyen is van!! tök szuper lehetett! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2011 12:22 pm
Szerintem érdemes lenne újra megrajzolnod azt a liftes mangát Obilia. Én legalábbis szívesen megnézném, elolvasnám biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2011 7:28 pm
HOL VAN KANADÁBAN MANGÁS RAJZOLÓS TÁBOR!!??? XD Látnom kell! biggrin Ott lakom, remélem van BC -ben is.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|