|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 17, 2010 10:42 am
A könyv mint az kultúra legtartalmasabb és legjótékonyabb fajtája a könyvek segítségével okosabb lesz az emberek bár van egy vészes érzésem hogy kezd kihalni eek Ezen a kulturális helyen bemutathatjátok vagy írhatok könyvekről
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 17, 2010 2:08 pm
nnneeeeemm a könyvek és a könyvolvasás sose fog kihalni!! (legalábbis ha rajtam múlik nem)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2010 10:31 am
Akiben van 1 kis sütnivaló is, az mindig fog könyvet olvasni, mert a könyv sokféle lehet biggrin mint például MANGAAAA whee . Azért olvasok másokat is, mont a vámpíros könyveket!! Akinek van valami jó ajánlása ebben a témában szóljon nekem xp whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2010 11:05 am
interjú a vámpírral!! de sztem a darren shan könyvek is jók smile és vámpíros könyvek közül miket olvastál eddig?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2010 1:25 am
Hát a DARREN SHANT!!! xd Imádom, mindegyiket elolvastam! Már mangában is van!!! biggrin xd De az Interjú a vámpirral-t még nem, abból a sorozatból viszont a Pandorát olvastam. Az is nagggyon jóóóóó!!!! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2010 4:16 am
abszolút egyetértek!! xd én is imádom a darren shan sorozatot, a pandorát még nem olvastam, de tervbe van véve smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 01, 2011 1:09 pm
Ha már a tervekről van szó... kukkancs bele esetleg az Anita Blake-be is az is nagyon jó!! biggrin Bár eléggé hosszú sorozat. xp whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 09, 2011 7:40 am
Anita Blake? ok xd (hhm majd ha vége lesz a vizsgaidőszaknak...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 09, 2011 11:53 am
vizsgaidőszak?egyetemre jársz?nekem a meló miatt nincs naon időm olvasni, de amikor suli van akkor van. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2011 4:38 am
igen, az eltére 3nodding és még van kb 6 vizsgám...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2011 12:08 pm
Akkor egy kalappal rá biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2011 12:44 pm
yaaay már csak 1 van! xd huh kicsit elkanyarodtunk a könyvektől...hmmm mostanában mondjuk csak tankönyvekre volt időm.az egyik kötelező dantétől az egyeduralom című könyv volt, sztem érdekes volt,a kötelezők közül a legjobb XD sőt még néhol vicces is volt 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2011 11:35 am
Ajánlatom a világnaaaak blaugh blaugh : -Twilight-saga - Alkonyat - Újhold - Napfogyatkozás - Hajnalhasadás - A villámtolvaj: - A villámtolvaj - A szörnyek tengere - A titánok átka Ezekből még alig-alig olvastam pár részt (egészen pontosan két Saga könyvet és egy Villámtolvajt, aminek a második részének olvasása készülőfélben van whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2011 11:46 am
és a villámtolvaj miről szól?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 07, 2011 12:16 pm
Én a Twilight saga-t nem igazán szeretem, de a villámtolvajt azt láttam filmben (ha arról készült, amiről a könyv is szól) nekem az nagyon tetszett. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |