Welcome to Gaia! ::

Magyar Reformátorai Guild

Back to Guilds

Tags: magyar, magyarok, hungary, awsome 

Reply Magyar Reformátorai Guild
Törvényalkotó hely Goto Page: 1 2 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Lurzt
Captain

4,650 Points
  • Pie Feeder 50
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250
PostPosted: Fri Dec 17, 2010 10:09 am

Ezen a helyen fogjuk megalkotni a Magyar Reformátorai Guild törvényeit az út messze lesz hogy kész legyen a törvény de biztosan higgad fejjel meg tudjuk csinálni pirate  
PostPosted: Fri Dec 17, 2010 1:11 pm

Erre szokás azt mondani, hogy lassan, de biztosan. Egyenlőre nagyon jó lett, akár kezdetleges, akár profi, mindenki egyhelyről kezdi... biggrin
Ezúton, viszont bocsánatot is szeretnék kérni a késésemért, egy kissé szűkös lett a beosztás... redface Amiben tudok segítek, várom az infókat smile

Rin_Kawamura

5,600 Points
  • Team Edward 100
  • Treasure Hunter 100
  • Bunny Spotter 50

Imdlas

PostPosted: Sat Dec 18, 2010 6:11 am

Szerintem se lesz itt gond... mellesleg jó neve van a témának biggrin
PostPosted: Sat Dec 18, 2010 7:07 am

Jó lesz ez, na, térjünk rá a törvényekre. =)

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100

Lurzt
Captain

4,650 Points
  • Pie Feeder 50
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250
PostPosted: Sat Dec 18, 2010 7:10 am

Nah akkor van egy pár amit ki gondoltam
-tilos fórum témájához nem oda való témához írni (más szóval tilos az offolás) kivéve természetesen a Mindenféle Téma fórumon
-Subforumon bárki csinálhat fórumot ha a subforum részéhez tartozik
-Két fórumot ugyanazon a témát nem lehet létrehozni
-Nem lehet át verni a másik tagot
-Fórumon saját maga nem írhatja egymás alá ha fórumon régóta nem írták vagy van más komoly indoka

Van büntetés rendszere is amit előbb figyelmeztetést kap az illető, ha figyelmeztetést nem veszi figyelembe akkor gold vagy tárgy bírságot kap amit meghatározott időn belül teljesíteni kell, ha ezt nem teljesíti akkor ki lesz bannolva meghatározott ideig addig amíg ki nem fizeti bírságot és ha úgy dönt a feletess még plusz ideig, a bűnsúlyóságán függően ki lehet hagyni a bírságot és akkor meghatározott időn belül vagy akár végleg kibannolhatja a feletess a büntetendő személyt

Valamint gondoltam arra is hogy az aki jelentkezni akarja annak előbb küldők egy szerződést amit benne lesznek a törvények és alá írással és lepecsételéssel lehet bejelentkezni a guildre

Mit szóltok az ötletekhez? xd

Rin_Kawamura : igazából én is késtem a guild teremtésben bocsi sweatdrop valamint mint láthatód még nem maradtál le semmiről sem

Rin_Kawamura és Imdlas és III_Kisrajczy_III : köszi 3nodding
PostPosted: Sat Dec 18, 2010 7:53 am

Szívesen. És Jó 5let. =)

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100

Imdlas

PostPosted: Sun Dec 19, 2010 4:39 am

Ezek sztem mind mehetnek törvénynek kivétel nélkül, ha végleg megvannak akkor még oda lehet írni eléjük, hogy egyébként az általános fórumszabályok érvényesek, vagy linket odatenni.

Ennek a szerződéses dolognak van hangulata, bár nem tudom, mennyire bonyolult az oda-vissza küldözgetés miatt. A gyakorlatban persze úgyis kiderül, ha bevezeted.
Még esetleg az egyéb guildek reklámozására vonatkozóan lehetne valami, bár ez aztán tényleg opcionális.

Lényeg, hogy jó ötletek, támogatom őket. biggrin
PostPosted: Sun Dec 19, 2010 9:58 am

Imdlas
Ezek sztem mind mehetnek törvénynek kivétel nélkül, ha végleg megvannak akkor még oda lehet írni eléjük, hogy egyébként az általános fórumszabályok érvényesek, vagy linket odatenni.

Ennek a szerződéses dolognak van hangulata, bár nem tudom, mennyire bonyolult az oda-vissza küldözgetés miatt. A gyakorlatban persze úgyis kiderül, ha bevezeted.
Még esetleg az egyéb guildek reklámozására vonatkozóan lehetne valami, bár ez aztán tényleg opcionális.

Mik azok a általános fórumszabályzat amit még nem írtam mert vannak még olyan emberek aki még nem tudja mi az a általános fórumszabályzat smile

Guild Reklám még lehet szó egy flash erejéig de az hamar sajnos nem lesz kész de addig is a tagok nyugodtan mesélhetek Magyar Reformátorai Guildről ha akarjátok wink

Lurzt
Captain

4,650 Points
  • Pie Feeder 50
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250

Rin_Kawamura

5,600 Points
  • Team Edward 100
  • Treasure Hunter 100
  • Bunny Spotter 50
PostPosted: Sun Dec 19, 2010 10:27 am

A törvények sztem elfogdhatóak biggrin a reklámozás pedig nem lesz gond, majd irogatok a barátoknak, max zaklatónak fognak tartani xp whee komolyabbra véve a szót, oksa 3nodding
PostPosted: Sun Dec 19, 2010 11:09 am

jah én is egyetértek velük smile

havelmoo

10,850 Points
  • Bunny Hunter 100
  • Alchemy Level 2 100
  • Somebody Likes You 100

Imdlas

PostPosted: Mon Dec 20, 2010 11:21 am

Lurzt
Imdlas

Mik azok a általános fórumszabályzat amit még nem írtam mert vannak még olyan emberek aki még nem tudja mi az a általános fórumszabályzat smile

Guild Reklám még lehet szó egy flash erejéig de az hamar sajnos nem lesz kész de addig is a tagok nyugodtan mesélhetek Magyar Reformátorai Guildről ha akarjátok wink

GCD Rules & Guidelines

Okok. ._.
PostPosted: Tue Dec 21, 2010 3:28 am

okés akkor most kipróbálom a szerződéses rendszer hogy működik e

Lurzt
Captain

4,650 Points
  • Pie Feeder 50
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250

Lurzt
Captain

4,650 Points
  • Pie Feeder 50
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250
PostPosted: Thu Dec 23, 2010 11:19 am

okés havelmoo kivételével minden aktívabb tag sikerült teljesítenie a szerződéses rendszert ,mostantól így fog menni a bejelentkezés
PostPosted: Sat Dec 25, 2010 9:16 am

Oké mivel senki nem ellenezte a törvény hozatalt így ezennel lezárom most a törvény alkotást
Valamint ha szeretnétek javaslatot adni akkor a Javaslatok és +szavazati helyénél megteheti smile

Lurzt
Captain

4,650 Points
  • Pie Feeder 50
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250

Laweliet

9,300 Points
  • Pie Hoarder by Proxy 150
  • Pieversity 200
  • Way Too Many Pies 300
PostPosted: Sat May 14, 2011 10:59 am

meglátjuk hogy válnak be a törvény cikkek...bár egy kicsit közérthetőbben is lehetne fogalmazni. szerződés? ez egy kicsit ijesztő vagy csak nekem? Szerintem ha vkit tiltatok mert nem fizette ki a büntetést nem nagy az esélye h. kifizeti később..el kéne dönteni hogy azokra a tagokra szüksége van egyáltalán a klubnak. *akik nem tartják be a klub szabályait azoknak kívül tágasabb elvet valljuk-e)
Reply

Goto Page: 1 2 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces