|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 17, 2010 10:09 am
Ezen a helyen fogjuk megalkotni a Magyar Reformátorai Guild törvényeit az út messze lesz hogy kész legyen a törvény de biztosan higgad fejjel meg tudjuk csinálni pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 17, 2010 1:11 pm
Erre szokás azt mondani, hogy lassan, de biztosan. Egyenlőre nagyon jó lett, akár kezdetleges, akár profi, mindenki egyhelyről kezdi... biggrin Ezúton, viszont bocsánatot is szeretnék kérni a késésemért, egy kissé szűkös lett a beosztás... redface Amiben tudok segítek, várom az infókat smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2010 6:11 am
Szerintem se lesz itt gond... mellesleg jó neve van a témának biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2010 7:07 am
Jó lesz ez, na, térjünk rá a törvényekre. =)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2010 7:10 am
Nah akkor van egy pár amit ki gondoltam -tilos fórum témájához nem oda való témához írni (más szóval tilos az offolás) kivéve természetesen a Mindenféle Téma fórumon -Subforumon bárki csinálhat fórumot ha a subforum részéhez tartozik -Két fórumot ugyanazon a témát nem lehet létrehozni -Nem lehet át verni a másik tagot -Fórumon saját maga nem írhatja egymás alá ha fórumon régóta nem írták vagy van más komoly indoka
Van büntetés rendszere is amit előbb figyelmeztetést kap az illető, ha figyelmeztetést nem veszi figyelembe akkor gold vagy tárgy bírságot kap amit meghatározott időn belül teljesíteni kell, ha ezt nem teljesíti akkor ki lesz bannolva meghatározott ideig addig amíg ki nem fizeti bírságot és ha úgy dönt a feletess még plusz ideig, a bűnsúlyóságán függően ki lehet hagyni a bírságot és akkor meghatározott időn belül vagy akár végleg kibannolhatja a feletess a büntetendő személyt
Valamint gondoltam arra is hogy az aki jelentkezni akarja annak előbb küldők egy szerződést amit benne lesznek a törvények és alá írással és lepecsételéssel lehet bejelentkezni a guildre
Mit szóltok az ötletekhez? xd
Rin_Kawamura : igazából én is késtem a guild teremtésben bocsi sweatdrop valamint mint láthatód még nem maradtál le semmiről sem
Rin_Kawamura és Imdlas és III_Kisrajczy_III : köszi 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2010 7:53 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2010 4:39 am
Ezek sztem mind mehetnek törvénynek kivétel nélkül, ha végleg megvannak akkor még oda lehet írni eléjük, hogy egyébként az általános fórumszabályok érvényesek, vagy linket odatenni.
Ennek a szerződéses dolognak van hangulata, bár nem tudom, mennyire bonyolult az oda-vissza küldözgetés miatt. A gyakorlatban persze úgyis kiderül, ha bevezeted. Még esetleg az egyéb guildek reklámozására vonatkozóan lehetne valami, bár ez aztán tényleg opcionális.
Lényeg, hogy jó ötletek, támogatom őket. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2010 9:58 am
Imdlas Ezek sztem mind mehetnek törvénynek kivétel nélkül, ha végleg megvannak akkor még oda lehet írni eléjük, hogy egyébként az általános fórumszabályok érvényesek, vagy linket odatenni. Ennek a szerződéses dolognak van hangulata, bár nem tudom, mennyire bonyolult az oda-vissza küldözgetés miatt. A gyakorlatban persze úgyis kiderül, ha bevezeted. Még esetleg az egyéb guildek reklámozására vonatkozóan lehetne valami, bár ez aztán tényleg opcionális. Lényeg, hogy jó ötletek, támogatom őket. biggrin Mik azok a általános fórumszabályzat amit még nem írtam mert vannak még olyan emberek aki még nem tudja mi az a általános fórumszabályzat smile Guild Reklám még lehet szó egy flash erejéig de az hamar sajnos nem lesz kész de addig is a tagok nyugodtan mesélhetek Magyar Reformátorai Guildről ha akarjátok wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2010 10:27 am
A törvények sztem elfogdhatóak biggrin a reklámozás pedig nem lesz gond, majd irogatok a barátoknak, max zaklatónak fognak tartani xp whee komolyabbra véve a szót, oksa 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2010 11:09 am
jah én is egyetértek velük smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2010 11:21 am
Lurzt Imdlas Ezek sztem mind mehetnek törvénynek kivétel nélkül, ha végleg megvannak akkor még oda lehet írni eléjük, hogy egyébként az általános fórumszabályok érvényesek, vagy linket odatenni. Ennek a szerződéses dolognak van hangulata, bár nem tudom, mennyire bonyolult az oda-vissza küldözgetés miatt. A gyakorlatban persze úgyis kiderül, ha bevezeted. Még esetleg az egyéb guildek reklámozására vonatkozóan lehetne valami, bár ez aztán tényleg opcionális. Lényeg, hogy jó ötletek, támogatom őket. biggrin Mik azok a általános fórumszabályzat amit még nem írtam mert vannak még olyan emberek aki még nem tudja mi az a általános fórumszabályzat smile Guild Reklám még lehet szó egy flash erejéig de az hamar sajnos nem lesz kész de addig is a tagok nyugodtan mesélhetek Magyar Reformátorai Guildről ha akarjátok wink GCD Rules & Guidelines Okok. ._.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2010 3:28 am
okés akkor most kipróbálom a szerződéses rendszer hogy működik e
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2010 11:19 am
okés havelmoo kivételével minden aktívabb tag sikerült teljesítenie a szerződéses rendszert ,mostantól így fog menni a bejelentkezés
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2010 9:16 am
Oké mivel senki nem ellenezte a törvény hozatalt így ezennel lezárom most a törvény alkotást Valamint ha szeretnétek javaslatot adni akkor a Javaslatok és +szavazati helyénél megteheti smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2011 10:59 am
meglátjuk hogy válnak be a törvény cikkek...bár egy kicsit közérthetőbben is lehetne fogalmazni. szerződés? ez egy kicsit ijesztő vagy csak nekem? Szerintem ha vkit tiltatok mert nem fizette ki a büntetést nem nagy az esélye h. kifizeti később..el kéne dönteni hogy azokra a tagokra szüksége van egyáltalán a klubnak. *akik nem tartják be a klub szabályait azoknak kívül tágasabb elvet valljuk-e)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |