|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 4:43 am
Mine is when he says "wind scar" and "iron reaver soul steeler" I just think it's hot but I'm just a girl so tell me your fav InuYasha phrase any charater I really wanna know....... rofl 4laugh rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 3:36 pm
sayuri_assasin_ninja Mine is when he says "wind scar" and "iron reaver soul steeler" I just think it's hot but I'm just a girl so tell me your fav InuYasha phrase any charater I really wanna know....... rofl 4laugh rofl i don't think they really have phrases
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 2:39 pm
Well I think we could go along and say a battle phrase, and if I'm right then mine wuold have to be Sango's " Harickose" and I probebly spelt that rong. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 2:41 pm
But on the other hand rofl Maroku's "Wind Tonel!" is preatty awsome too. ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 2:44 pm
Ha, ha THE WORLD will bow down to ME! Yasha Otaku!!! domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun
"Domos" Yes master!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 2:46 pm
ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja ninja talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|