|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 09, 2010 9:48 am
Off Topic, alias Gumiszoba Ez arra szolgál mostantól, hogy ami NEM a Guilddal kapcsolatos, vagy annak a témájával / témáival kapcsolatos, azt itt kibeszélhetitek. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 10, 2010 7:47 am
akkor beszéljünk arról, hogy mi a kedvenc filmetek ? ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 10, 2010 8:33 am
jaa akor kinga vagyis animefan888 teleg meg vagy hulve?:szegenyke kulomben jo gyogyulast
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 13, 2010 1:33 pm
koszi,kati mar jobban vagyok
ami a kedven filmet illeti az enyem heart Lord of the rings heart es heart Twiligt heart 3nodding de gondolom keves az a tinilany akinek nem tetszik a Twiligt sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 13, 2010 2:58 pm
ok remelem hogy hetfon mar josz suliba es a kedvenc filmem hat .... sorolhatnek jo par ezret de nekem foleg a viccesek tecenek majd el gondolkozok melyik a kedvencem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 14, 2010 4:51 am
100% hogy megyek hetfon!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 14, 2010 9:34 am
akor jo meg mutatom a zuj csizmamat csak legyetek a fojoson kerem szepen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 16, 2010 7:15 am
ha nem en torlom csinalhatnank egy olyan topicot hogy xanive szerint es oda be masojuk akit erdekel meg nezi sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 16, 2010 10:41 am
Azért lett ez OFFTOPIC, hogy mindent, ami NEM a Guiklddal kapcsolatos, azt ide írhatjátok. Xanvie ide is írhatja, amit szeretne. De nem 20x ugyanazt! 4 helyen láttam UGYANAZT kiírva, mint az elsőnél.: " Ez egy lopás, másolat ... " kezdetű részre gondolom ti is emlékeztek. Na, ezt ő NEM 1, hanem 4 HELYRE ÍRTA be. Ide Mostmár beleírhatjátok, amit szeretnétek. Így értitek? Kedves Guild-tagok ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 17, 2010 12:44 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 21, 2010 12:14 pm
Yuki Naoto őőő...izé nem tudom hova kellene ezt írnom redface de az a véleményem, hogy nem kéne Xanvie összes commentjét törölni... végülis csak véleményt mond, még csak nem is káromkodik xp és az ötletadás topicban még a témához illőt is írt, nem olyan "töröljétek a guildot" stílusut érdemes MINDENKI véleményét meghallgatni itt a pont 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 27, 2010 9:53 am
jam hat igen de meg is kerdesztem Xanviet,hogy lehet nem csalasal epiteni guildot de sztem nem csalas ez
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 28, 2010 11:58 am
animefan888 koszi,kati mar jobban vagyok ami a kedven filmet illeti az enyem heart Lord of the rings heart es heart Twiligt heart 3nodding de gondolom keves az a tinilany akinek nem tetszik a Twiligt sweatdrop én vagyok a kevesek egyike xd a film kegyetlen rossz, de a könyv az nagyon klassz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 03, 2010 11:40 am
Yuki Naoto őőő...izé nem tudom hova kellene ezt írnom redface de az a véleményem, hogy nem kéne Xanvie összes commentjét törölni... végülis csak véleményt mond, még csak nem is káromkodik xp és az ötletadás topicban még a témához illőt is írt, nem olyan "töröljétek a guildot" stílusut érdemes MINDENKI véleményét meghallgatni Sajnálom. nem láttad minden kommentjét. Kitöröltem ha megint csalást mond(lopást) ami nem igaz akkor kitörlöm és a vélemények közül is furcsa csak az övét töröltem ki mert nem ötelet jött hanem: Törölném ezt a guildot mert ez lopás és a szokásos dumái. ez nem vélemény hanem zaklatás.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|