|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 08, 2010 10:59 am
Ajándékozunk, mindíg az adott ünnephez mérve az időpontot. Most az első ilyen a Valentín nap lesz, ami a Guildban Február 15 és 21 között lesz. A Sorrendet felírom, hogy kik vannak bent, és a nemet is, hogy Fiú-e vagy lány a karakter. smile A 7végén megcsinálom, de a következő az addig FOGLALT lesz!
UPDATE! .: A Foglalt rész kitöltve, és még ki is lesz majd töltve, ha még csatlakoznak! Február 15-ig lehet jönni. Onnantól már az ajándékozottak nevét kapjátok meg. Ne áruljátok el neki, mint ahogy egy másik Guildban régebben volt. Köszönetem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 08, 2010 11:02 am
Akik eddig a Guildban vannak és az ajándékozásban részt vesznek, azok a következők.:dark_boy_xXx (Fiú) rajczirobert (Fiú) HuzatVonat (Fiú) jolly kati (Lány) Sophie Dolls (Lány) dalma12 (Lány) Tawura (Fiú) Syrielle (Lány) l karoliina l (Lány) havelmoo (Lány) xXxi_love_kitty_xXx (Lány) Hisagi Rika (Lány) Mrs ViVienn (Lány) Tibor0803 (Fiú) Sztyanime (Lány) animefan888 (Lány) Yuki Naoto (Lány) David Andrews(Fiú) Bozboroz10(Fiú) Xx clyoo Dijjja xX(Lány) Meryonn(Lány) Mint ahogy azt ti is látjátok, sokkal több a lány. Így majd egy kisebb átalakítás lesz, hogy ugyanannyi fiú legyen, mint lány. wink Happy Valentine's Day, for everyone in the Guild!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|