|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 07, 2010 6:05 am
Sziasztok ! Itt Guild Admin. Ez egy játékféle. Megkérnélek titeket segítsetek. ötlet kéne. milyen effektek,színek,nagyságok legyenek az előlap írásban ( Guild Home = előlap) ölteleiteket ide kérném ebbe a fórumba. Készítsetek mintát így: Úgy írjátok le véleményeteket(ötleteiteket) ,hogy olyan effekt,szín,nagyságba írjátok ahogy elképzeltétek. remélem sokan lesznek. köszönöm.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 07, 2010 8:01 am
Hát, szerintem valami ilyesmi kellene biggrin Esetleg valami jó kép, vagy más, ami feldobná biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 08, 2010 10:56 am
Majd hamarosan egy Valentín napi ajándékozás Topic is lesz, és abba leírom a Guildtagokat, akik majd ajándékoznak 1 személyt, randomban. A sorrendet én majd eldöntöm, és hogy kit kell ajándékozni, azt küldöm PM-ben az embereknek. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 10, 2010 8:03 am
Majd ezt még orvosoljuk, remélhetőleg. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 14, 2010 10:34 am
Már írtam ide, jó nagy bunkóság volt kitörölni,... Mint mondtam, kevésbé hasonlítson a másik guild-ra, legyen sokkal egyénibb és jobb lett volna már néhány kész ötlettel indítani! Nem akartam, nem akarok rosszat! Ennyi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 15, 2010 1:01 pm
Mivan?! Ötleteket akartok vagy nem?! Építő jellegű kritikáról már hallottatok? Mert gondolom Xanvie is így próbál segíteni és én is próbáltam...de ha nem hát nem.
A guild vezetőjének és a moderátoroknak szerintem kötelessége eleget tenni a kéréseknek és egy csöppetet kulturáltabbnak is kéne lenni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 17, 2010 1:09 pm
hmmm fura de egyetértek Xanvie-vel :"D már egy másik magyar guild létrehozása is másolás :"D szerintem bőven elég 1 guild :'D meg nem azé de ti írtátok, hogy másolat loool :'D *facepalm*
am nem is vagyok tag nem is leszek :Đ
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 18, 2010 12:27 pm
elek a kritikabol biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 21, 2010 1:08 am
Hát ja, ha ötleteket vártok, tessék azt legalább elolvasni, tudomásul venni és megőrizni, nem pedig kitörölni azt, még ha nem is nagyon tetszik az ötlet! Mert egyenesen bunkóság az, hogy a nem túl tetsző, ám lehet, hogy építő jellegű ötleteket törlitek! És valóban lehetne több udvariasság, több elfogadás! Na az meg elég nagy pofátlanság, ha valóban ki volt írva, hogy másolat, akkor tényleg másolás, lopás és utánzás a célja, ami nem helyes,...! Szóval kérlek titeket gondolkodjatok el ezen, ne töröljétek a kommenteket stb.!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 28, 2010 4:34 am
jaj hat otletadaskent szerintem legyen az,hogy:legalab egyszer egy hetben mennyunk a larryba vagy a Zomgba whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 03, 2010 11:45 am
Engem nem érdekel ha xanvie mellett áltok ki. xanvie légyszíves ne birizgáld a guildot ha nem vagy tag! xy-chan te se vagy tag légyszíves te se írj ide. FÓRUM. Tagoknak. És amúgy már volt pár kép de az se tetszett xanvienek. de tudjátok mit? nem érdekel xanvie. elég a "véleményeiből,,
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 05, 2010 7:22 am
jah hat eleg gyagyasan szoktam en is viselkedni mikor haragszom de ha Dar boy igy gondoja es igy legalab nem veszekedtek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|