|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 05, 2010 11:26 am
ha valaki szeretne új dream avi-t itt szólhat biggrin én csinálok bárkinek szívesen ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 05, 2010 11:49 am
A dream avatar készítése roppant egyszerű először is kattints erre a linkre: KaTtInTs. TekTekUtána görgess és menj rá: DREAM AVATAR utána: START NEW AVATAR és onnantól már tudod készíteni. tetszín,haj,szem,ruhák,itemek stb.... és oda beírod ami kell kiadja felbróbálhatod meg minden. Az itemek árát(mennyi gold)-ba kerül számolni fogja az itemek felrakásával(ruhák) FIGYELEM: A tetszín,haj,szem árát a dream avatarba nem fogja számítani. És az árak változhatnak ezért profilodra miután kitetted mindíg látogasd dream avtarod adatlapját. és frissítsd a linket.Köszönöm figyelmeteket! Üdv: dark_boy undefined
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 06, 2010 4:30 am
dark_boy_xXx A dream avatar készítése roppant egyszerű először is kattints erre a linkre: KaTtInTs. TekTekUtána görgess és menj rá: DREAM AVATAR utána: START NEW AVATAR és onnantól már tudod készíteni. tetszín,haj,szem,ruhák,itemek stb.... és oda beírod ami kell kiadja felbróbálhatod meg minden. Az itemek árát(mennyi gold)-ba kerül számolni fogja az itemek felrakásával(ruhák) FIGYELEM: A tetszín,haj,szem árát a dream avatarba nem fogja számítani. És az árak változhatnak ezért profilodra miután kitetted mindíg látogasd dream avtarod adatlapját. és frissítsd a linket.Köszönöm figyelmeteket! Üdv: dark_boy undefined De vannak, akiknek még így se mindig sikerül, teszem azt netprobléma vagy gyenge angoltudás miatt... Azoknak pedig jól jön más segítsége wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 06, 2010 9:50 am
ez erdekes xanvie meg ide nem irt semit
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 07, 2010 2:46 am
jolly kati ez erdekes xanvie meg ide nem irt semit Nagyon érdekes 3nodding blaugh Nekem nem baj végülis hogy van ez a guild, de vendég leszek csak itt néha. Neki is van esze, hogy hangsúlyozni akar a több helyre írással és néha szókimondóan fogalmaz, az igen, nem mindenkinek van az ínyére, de legalább őszinte. (A húga vagyok és nem szégyellem de persze én se szeretek mindent benne. És nem nyalizok neki természetesen, de nem vagyok "gyűlölöm/tagadom a tesóm" típus.) Vitát pedig ne itt kezdjünk, ha mindenképp válaszolni akarnál erre, jöhet PM. Off vége.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 07, 2010 5:41 am
ez egy tektek fórum. nem másokat kicikizünk fórum...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 07, 2010 7:39 am
l karoliina l ez egy tektek fórum. nem másokat kicikizünk fórum... Igen és egyik sem evszekedő fórum amiket meg xanvie kritizálásokat ír azokat úgyis kitörlöm szóval.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 10, 2010 11:04 am
az jo mert neha idegesitenek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 11, 2010 10:56 am
enyhe megjegyzés, deakinek valódi álma van az nem másokkal valósítatja meg...és ez alól szerintem ez sem kivétel... talk2hand tapasztalatból beszélek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 11, 2010 11:27 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 19, 2010 2:38 pm
Nem tudom nekem itt valami nem tetszik xDDD Amúgy jó oldal!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|