|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 05, 2010 7:50 am
A Guildba azért adtok / adhattok be Goldot, hogy a Guildot továbfejleszthessük és ne egy helyre mindent, hanem mindent külön-külön tudjunk "szelektálni" , úgymond. Az adományozás szabályai.:
1. A Guildnak, amit beadtok aranyat ( itt.: Goldot ) az a Guild kasszájában landol, és azt a 4. pont szerint használjuk fel! 2. Innen visszakapni NEM lehet (tehát az, hogy "kicsit megszorultam" , meg hogy "szegény vagyok, és kellene gold" sajnos nem jön össze. crying ) 3. A guild nem sok mindenre költhet, pl. a SubForumokat Guildpénzből kell vennünk. 4. Ha nevezési díjas játékot indítunk, akkor a szervező külön megmondja a nevezés folyamatát (nevezési díj TRADE-n keresztül pl). De ne a Guildnak küldjétek, mert onnan nem lehet visszakapni! (Még a nyertes részére sem, ez a másik dolog!)
Köszönetem. biggrin
Mostmár EGYÁLTALÁN nem hasonlít a Magyar Guildban leírtakhoz. Ha mégis, akkor SPRITE! ...:: EZ VAN, SKACOK! ::...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 05, 2010 7:59 am
sziasztok itt az admin. Mindenkit megkérek adományozzon goldot a guildnak. Köszönöm. A guildot majd fejlesztem, rajczirobertal rendezünk majd a későbbiekben játékokat stb... és majd adományoztok. na sziasztok. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 05, 2010 11:24 am
nem tudom, hogy tudok-e :s nekem gold hiényom van. de majd igyekszek : D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 06, 2010 5:42 am
Nem kell most egyből, hogy.: "Addagoldodvagyrepülszinnen" ... Nem ilyenek vagyunk. Amikor van annyid, akkor adj csak.
Késöbb lesznek játékok, amiket mi fogunk rendezni, értékes itemekért. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 06, 2010 8:56 am
Mások is beillesztenek szövegeket, ha több helyre szeretnék, ez eléggé logikus, hülye leszek ismét leírni,... Nem célom se vitázni, se összeveszni!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 07, 2010 2:01 am
Xanvie Mások is beillesztenek szövegeket, ha több helyre szeretnék, ez eléggé logikus, hülye leszek ismét leírni,... Nem célom se vitázni, se összeveszni! Tudom, ez az én saram. Ezzel is jelzem azt, hogy ez nem az igazi, hanem ez a másolata az eredetinek, ami a Magyar Guildból jött, azaz a Magyar Guild "alcsoportja" vagyunk mi. Így értitek?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 07, 2010 9:02 am
Na ott a kulcsszó, hogy másolat! Te legalább kimondtad, elismerted ezzel, akár direkt, akár véletlenül! Pont ez a baj, hogy nagyon másolt és utánzás az egész és nem elég egyedi! Ez egyáltalán nem alcsoport, mivel nem lett velük se megszervezve, se megbeszélve, se semmi ilyesmi, így jobb lesz, ha nem tekintitek magatokat az eredeti Magyar Guild alcsoportjának, vagy társ guild-jának! Ez már túlzás (lenne),...!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 09, 2010 3:55 am
Xanvie Na ott a kulcsszó, hogy másolat! Te legalább kimondtad, elismerted ezzel, akár direkt, akár véletlenül! Pont ez a baj, hogy nagyon másolt és utánzás az egész és nem elég egyedi! Ez egyáltalán nem alcsoport, mivel nem lett velük se megszervezve, se megbeszélve, se semmi ilyesmi, így jobb lesz, ha nem tekintitek magatokat az eredeti Magyar Guild alcsoportjának, vagy társ guild-jának! Ez már túlzás (lenne),...! Mostmár átalakítva az Adományozás-részleg. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 10, 2010 7:54 am
És az adományozásnak mi köze a másoláshoz? Semmi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 11, 2010 8:03 am
Xanvie És az adományozásnak mi köze a másoláshoz? Semmi! Csak átírtam, hogy még VÉLETLENÜL SE hasonlítson a tietekhez, és hogy ne legyen nevezhető másolásnak.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 22, 2010 5:09 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 20, 2010 3:41 pm
dark_boy_xXx sziasztok itt az admin. Mindenkit megkérek adományozzon goldot a guildnak. Köszönöm. A guildot majd fejlesztem, rajczirobertal rendezünk majd a későbbiekben játékokat stb... és majd adományoztok. na sziasztok. biggrin Ha jól tom én adományoztam a legtöbbet. 20000 Goldot.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|