|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 29, 2009 3:16 pm
Znalazłem fajną stronkę do ćwiczenia szybkiego pisania na klawiaturze. Piszcie swoje wyniki. Mój maks. to 71 słów xD Przeciętnie mam ok 60 xd Jeden z moich kolegów pisze ok. 120 słów. Oczywiście i tak najważniejszą rolę pełni liczba znaków, ale nie wiem dlaczego zawsze wolę sprawdzać słowa xp POLISH TYPING SPEEDTEST
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 30, 2009 5:58 am
Ja jestem jakas salba pisze tylko 49 na minute emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 30, 2009 6:27 am
Piszesz 316 znaków na minutę Napisałeś 60 wyrazów poprawnie Napisałeś 3 wyrazów błędnie emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 30, 2009 9:54 am
Piszesz 275 znaków na minutę Napisałeś 47 wyrazów poprawnie Napisałeś 6 wyrazów błędnie
Piszesz 290 znaków na minutę Napisałeś 52 wyrazów poprawnie Napisałeś 1 wyrazów błędnie
Piszesz 300 znaków na minutę Napisałeś 57 wyrazów poprawnie Napisałeś 2 wyrazów błędnie
Piszesz 300 znaków na minutę Napisałeś 60 wyrazów poprawnie Napisałeś 0 wyrazów błędnie
taaa... statystyki dla ostatniego to "Otrzymałeś 223 punktów, co umieszcza Cię na miejscu 60148 ze wszystkich 253560 na liście."
Myślałam, że piszę trochę szybciej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 30, 2009 10:40 am
Piszesz 415 znaków na minutę Napisałeś 75 wyrazów poprawnie Napisałeś 5 wyrazów błędnie
to druga próba, a za pierwszym razem miałam 50 (chyba) wyrazów poprawnie i 17 błędnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 30, 2009 6:02 pm
Justinka Ja jestem jakas salba pisze tylko 49 na minute emo Kyoko Suomi Piszesz 316 znaków na minutę Napisałeś 60 wyrazów poprawnie Napisałeś 3 wyrazów błędnie emo Daedhel Myślałam, że piszę trochę szybciej... To wszystko jest kwestia treningu ! xd Myślę, że za dzień, albo i krócej, gdybyście poćwiczyły, to powyżej 60 słów i 300 znaków, jest w waszym zasięgu 3nodding P a t e l n i a Piszesz 415 znaków na minutę Napisałeś 75 wyrazów poprawnie Napisałeś 5 wyrazów błędnie to druga próba, a za pierwszym razem miałam 50 (chyba) wyrazów poprawnie i 17 błędnie No to za tą drugą próbę szacun. Ja, jak na razie, nie jestem w stanie wystukać tyle znaków (nie licząc bezmyślnego walenia w klawiaturę) mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 31, 2009 1:40 am
55 słów na minutę najwięcej, nigdy nie uważałam się za szybkostukacza ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 31, 2009 4:05 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 31, 2009 8:39 am
To jak widzę kiepsko wychodzę, bo jedynie 48 słów na minutę emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 31, 2009 12:38 pm
Po około tygodniu od ćwiczenia na tej stronce, zauważyłem u siebie wyraźną poprawę. Tylko, że przestałem ostatnio trenować i umiejętności znowu są kiepskie (no, może coś tam jeszcze pozostało) xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 31, 2009 1:47 pm
ichabot Po około tygodniu od ćwiczenia na tej stronce, zauważyłem u siebie wyraźną poprawę. Tylko, że przestałem ostatnio trenować i umiejętności znowu są kiepskie (no, może coś tam jeszcze pozostało) xD a ja odkąd mam nowego laptopa piszę o wiele wolniej, bo ma okrutnie niewygodną klawiaturę (taaaka wielka! Nie sięgam do końców palcami i muszę unosić lekko ręce). xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 31, 2009 10:51 pm
ichabot Po około tygodniu od ćwiczenia na tej stronce, zauważyłem u siebie wyraźną poprawę. Tylko, że przestałem ostatnio trenować i umiejętności znowu są kiepskie (no, może coś tam jeszcze pozostało) xD nie wiem czemu, ale śmieszy mnie to, że ktoś trenuje szybkie pisanie na klawiaturze ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 01, 2009 11:07 am
Daedhel ichabot Po około tygodniu od ćwiczenia na tej stronce, zauważyłem u siebie wyraźną poprawę. Tylko, że przestałem ostatnio trenować i umiejętności znowu są kiepskie (no, może coś tam jeszcze pozostało) xD a ja odkąd mam nowego laptopa piszę o wiele wolniej, bo ma okrutnie niewygodną klawiaturę (taaaka wielka! Nie sięgam do końców palcami i muszę unosić lekko ręce). xp Ja na lapie to może bym z 30 słów napisał xd P a t e l n i a ichabot Po około tygodniu od ćwiczenia na tej stronce, zauważyłem u siebie wyraźną poprawę. Tylko, że przestałem ostatnio trenować i umiejętności znowu są kiepskie (no, może coś tam jeszcze pozostało) xD nie wiem czemu, ale śmieszy mnie to, że ktoś trenuje szybkie pisanie na klawiaturze ninja Napisałaś tak, bo chcesz być najlepsza i boisz się konkurencji! Od dzisiaj ćwiczę 4 godziny więcej!!!! scream xd Ja np. ćwiczę kiedy chce mi się posłuchać muzyki (a samo słuchanie w moim przypadku rzadko wchodzi w grę, muszę robić coś jeszcze xD )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 01, 2009 12:50 pm
'Zuo' wcielone talk2hand Ale też całkiem pomocne... Aktualnie najwyższy wynik miałem: 74 słów poprawnych, 1 błędnych, 393 znaków na minutę.
EDIT: JEST. W końcu przekroczyłem granicę 400 znaków biggrin (choć tylko jednorazowo neutral ) 78 słów poprawnych, 1 błędnych, 407 znaków na minutę
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|