|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 15, 2009 12:08 pm
Na jei naudojiesi one.lt, skype ar kažką panašaus į juos, nepagailėk laiko ir parašyk kuo tau jie patinka smile Kvailas prašymas, bet man labai įdomu paliko kuo jie jus traukia (turėtų būti asmeniniuose, bet kol kas nėra čia tiek temų, kad jau reikėtų į atskirus sub-forumus dėlioti).
one.lt nenaudoju, nes ten tik kuo daugiau pinigų norima atimti, Skype retai naudoju, bet galėčiau ir iš viso nenaudoti, nes mano manymu ji yra nereikalinga.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 16, 2009 7:27 am
tai aisku ten uz kiekviena miktuko paspaudima reik moket!!!! stare stressed taip pat jeigu susirasineji su kokiu bernu ir tu su juo susitinki ir paaiskeja kad jam ne 15 o 30 m sweatdrop stressed o paskui reik bekt i krumus nes jis pats nusitems ir tikraiii ne arbatytes gert !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 16, 2009 9:08 am
Kiek suprantu tau jau taip buvo? sweatdrop
Aš pats galvoju bendravimo svetainę kurt, sakau gal šito projekto mažučio nemesiu nepabaigęs sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 16, 2009 9:23 am
ne nebuvo xp bet zinau kad kitiems taip buvo gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 17, 2009 11:52 pm
Ka galiu pasakyt apie one.lt 8D
1.Ten atrasta nauja gyvybes forma- ''forumiukas'' (forumiukas mirsta; forumiukas liudi; foriumiukas dvesia ir t.t) 2.50% one.lt vartotoju yra fake 3.ten ziauriai nuobuodu =_='' 4.meslo kruva mrgreen 5.nepatarciau ten registruotis stare heart Na vat manau paziureja siuos 2 video viskas bus aisku mrgreen m/>. XX
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 18, 2009 11:39 am
Na double-postinti nelabai gražu stare
Mano nuomone one.lt yra atgyvenusi savo, laikas ja uždaryti.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 19, 2009 9:11 am
Kaip baisu! surprised double post surprised wow stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 19, 2009 9:29 am
Ne, nu siaip istikruju, nepatingekit paspaust edid mygtuko rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 19, 2009 10:16 am
as tau patarciau stengtis nesikisti i kitu reikalus... stare Viskas... ''no-double post'' stare Visi patenkinti?! stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 19, 2009 11:18 am
Ok, tuomet kai rasai i viesaji foruma parasyk " cia asmninis reikalas" rolleyes tada nesikisiu xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 20, 2009 1:50 am
Butinai tikrai nepamirsiu... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 23, 2009 11:46 am
emm. Blizzard, o kodėl tu neparašai savo nuomonės apie one.lt ir skype? Tu skatini offtopicą šiame forume xp xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 23, 2009 9:42 pm
Nu kodel taip darai??!!! xDDD xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 28, 2009 4:30 am
Vitkauskas emm. Blizzard, o kodėl tu neparašai savo nuomonės apie one.lt ir skype? Tu skatini offtopicą šiame forume xp xp Todel kad dauk sita tema jau kalbeta Lt guilde, tai nlb matau prasmes cia rsayti xp sorry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|