|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 01, 2009 10:32 am
Widzieliście to?! Gaia została wykupiona przez jakąś tam firmę paliwową i będzie się stopniowo zmieniać pod tym nowym kątem by promować ich produkty! gonk PRZECIEŻ TO TOTALNA PORAŻKA! KOMPLETNA I ZUPEŁNA! Lanzer ogłaszając to brzmiał jakby był też bliski załamania. Co mu odbiło? Na co komu ten cholerny Self Improvement Szajs? Czy oni naprawdę myślą, że ludkowie rzucą się na ich paliwa do traktorów tylko dlatego, że będą nam je ładować do głowy? Powiadam Wam, jeśli rzeczywiście wszędzie teraz zacznie się reklamować ten szajs i wszędzie trzeba będzie kontemplować wspaniałość OmniDrink, zmywam się stąd na dobre. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 01, 2009 12:55 pm
Mam nadzieję, że amerykańce znają Prima Aprilis.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 01, 2009 2:42 pm
e, to na 100% zart Prima Aprilisowy razz nie ma sie co denerwowac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 01, 2009 11:54 pm
Tak, ja od razu jak to zobaczyłem, pomyślałem o Prima Aprilisie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 02, 2009 4:19 am
ILikeGreenChickenLegs Tak, ja od razu jak to zobaczyłem, pomyślałem o Prima Aprilisie.
u mnie też było to pierwsze skojarzenie, ale nie wiedziałam czy amerykańce obchodzą to święto ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 02, 2009 12:32 pm
i cale szczescie. ale kurcze wymyslili bolesnie mozliwy zart.. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 02, 2009 1:16 pm
Paliwo do traktorów... Jakie to amerykańskie rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 03, 2009 2:46 am
"... and he's a very sick boy!" cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 03, 2009 4:28 am
wilkus i cale szczescie. ale kurcze wymyslili bolesnie mozliwy zart.. sweatdrop właśnie... uff, ulżyło mi normalnie, jak się okazało, że to jednak lipa. Ale w tej sytuacji kryzysu światowego było to niestety okropnie prawdopodobne... confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 04, 2009 11:46 am
Hahaha biedna dae prawie nam zeszla na forum mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 08, 2009 5:24 am
e tam, mi bardziej się podoba inna aprilisowa rzecz: Error.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 09, 2009 12:26 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 09, 2009 3:41 am
Daedhel wilkus i cale szczescie. ale kurcze wymyslili bolesnie mozliwy zart.. sweatdrop właśnie... uff, ulżyło mi normalnie, jak się okazało, że to jednak lipa. Ale w tej sytuacji kryzysu światowego było to niestety okropnie prawdopodobne... confused szczesliwie po wszystkim. nie zostalismy paliwem do traktora, czy o co to im nie chodzilo... tak btw, wesolych swiat xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 13, 2009 2:21 pm
Zart zartem, ale mnie zastanawia co innego. Gaia promuje rozne produkty, ale czy naprawde dzieki tym reklamom ludzie ogladaja wiecej mtv albo masowo wypozyczaja garnitury na bal maturalny? rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|