Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
emeald seed

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

heh
  sam/a nie wiem
  kupujesz sprzedajesz :D
  a idz z tym dziadostwem
  ja wiem o co chodzi, ja!!!! i tylko ja!!!
View Results

Driadaa

15,400 Points
  • Heckler 50
  • Piepitcher 100
  • Piecatcher 100
PostPosted: Fri Mar 27, 2009 3:49 pm

czesc za bardzo nie wiem o co w tym chodzi kupiłam to cos ale nie wiem jak to uzyc mowia ze trzeba nabyc jakiegos gostka do opieki a skad ja mam go brac? kurcze dziwne to jest pomoze ktos w tym i wytłumaczy o co chodzi
PostPosted: Fri Mar 27, 2009 4:06 pm

"When you buy an Emerald Seed, it will appear in your Inventory's "Special" section. Click on it to choose your imp!"

To chyba wszystko tłumaczy. Wchodzisz w inventory, wybierasz zakładkę special, klikasz na tego cosia i wybierasz impa. Powinno Cię poprowadzić gładko do szczęśliwego (albo i nie) zakończenia.

strona z announcement:
http://www.gaiaonline.com/forum/announcements/cash-shop-update-the-emerald-seed/t.48365133/

strona reklamowa o tym przedmiocie, z opisem impów:
http://www.gaiaonline.com/info/page/emeraldseed

Generalnie zasada jest taka: jak chcesz na tym dobrze wyjść, prześledź, jakie itemy z tego powstają na tektek.org i zbieraj na tego, który Ci się podoba. Jeśli chcesz któryś z najtańszych, nie opłaca się kupować tego losowania, bo przedmiot przed losowaniem jest zazwyczaj droższy. Te najtańsze są najpopularniejsze z reguły, więc masz małe szanse zdobyć wartościowszy przedmiot i kupowanie kilku losów może Ci się nie zwrócić, lepiej zbierać na droższy item od początku. Ale oczywiście możesz mieć fuksa i się nieźle wzbogacić. 3nodding

Carcassandra

Anxious Carpenter

Kasmizar
Crew

PostPosted: Sat Mar 28, 2009 3:21 am

Nie wiem jak nazwać klimat tej serii.

Mangowe marzenie botanika?
Reply
Polish Poll Center

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash