|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 23, 2009 12:20 pm
Dagmarka akurat sie obudziła kiedy przeglądałam gaie, pozwoliła sobie skomentować wizerunek niemal każdego bohatera z gaiowego sklepu:
1 Jan - Emo chłopiec 2 Nicolae - Playboy we wsi 3 Julie - Wygląda trochę jak lafirynda 4 Agatha – Jak nauczycielka 5 Rina - Jak by ją się rozebrało to by była ofiarą ***** 5 Old Man Logan - Stary człowiek a może 6 Ruby - O ******** Sasha - Anorektyczka… o matko… i w ogóle z wytrzeszczem 8 Venessa - ma za mała bluzkę ta laska trzeba nad tym popracować 9 Natasha - Wygląda jak by dużo w życiu przeszła 10 Liam - Tak wygląda facet z jakim bym się nigdy nie umówiła 11 Becky - Dziewczynka z bractwa amerykańskiego 12 Sam - Jest na prochach czy ma taki uśmiech ? 13 Etkan - Jakiś kelner albo cuś
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 24, 2009 11:06 am
Biedna Daguś. A była z niej taka dobra kobieta.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 24, 2009 12:46 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 27, 2009 12:22 pm
Logana nie da się nie lubić dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 03, 2009 11:39 am
a mi sie najbardziej podoba opis Riny xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 04, 2009 11:42 am
Fakt wilkus najlepsze porownanie. Za bradzo nie zrozumialam dlaczego Julie wyglada jak Lafirynda, bardziej na sprzataczke w hotelu mi wyglada... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 08, 2009 10:08 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 09, 2009 3:43 am
*poszla zobaczyc, ktora to lafirynda* jak dla mnie owszem><
i czemu biedna Rina? xd strasznie jej nie lubie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 09, 2009 7:10 am
ja tam te laski nie za bardzo rozróżniam rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 09, 2009 1:53 pm
wygląda na pocieszne stworzenie, a tak jej wszyscy nie cierpią! ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 25, 2009 4:25 am
idealnie jak w morde strzelił rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 25, 2009 1:58 pm
Jednak najbardziej urzekł mnie komentarz "stary człowiek a może" xp jeszcze pamiętam tą książkę sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 25, 2009 3:01 pm
Maris274 Jednak najbardziej urzekł mnie komentarz "stary człowiek a może" xp jeszcze pamiętam tą książkę sweatdrop książka książką ale to dumne określenie rofl rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 25, 2009 3:15 pm
Ayah_TheMetalMania Maris274 Jednak najbardziej urzekł mnie komentarz "stary człowiek a może" xp jeszcze pamiętam tą książkę sweatdrop książka książką ale to dumne określenie rofl rolleyes nie zaprzeczę xp poza tym, jest to wyrafinowana gra słów xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 29, 2009 3:26 pm
o zgrozo Btw. na potęgę posępnego Czerepu .. Baranina musi znów się spytać swojej sub-lokatorki o zinterpretowanie wyglądu naszych kioskarzy rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |