|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 22, 2009 3:35 pm
Co sądzicie o swojej liście znajomych?
Mam 36 osób tam wpisanych. Połowy nie kojarzę, pamiętam doskonale tak z 10. Kilka osób jest nieaktywnych od 2007 roku, część zatrzymała się na 2008 roku. Po cholerę trzymać taką listę jeszcze? Sentymentu nie mam żadnego. Oj, będzie kasowanie/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 23, 2009 7:11 am
a ja nie wiem nie zagladam tam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 23, 2009 11:17 am
*poszla spojrzec na swoja* er... no jest kilka osob, ktorych nie ma od 2 lat... ale kazda z nich pamietam i kojarze.
Kazmi, to wyszlo jak kolekcjonowanie pokemonow xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 23, 2009 12:24 pm
chce być snorlaxem mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 23, 2009 7:38 pm
a ja bulbasaurem! bulba, bulba!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 24, 2009 8:02 am
A ja Dragonairem xDDDDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 24, 2009 9:13 am
A ja mysle ze macie nierowno pod kopulami;]
i ja mam pare osobek, ktore juz nie sa aktywne. Ale mimo to trzymam, bo pamiec po nich nie moze zaginac biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 24, 2009 12:52 pm
ja tam akceptuje każdego, kto mi wyśle requesta i mam ajkieś 10 stron tych "znajomych". ale kojarzę większośc, bo to moje mułki wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 25, 2009 1:28 am
eek
Zaraz się okaże na Gai jestem ja, Baranina, parę osób i mułki zielononogiego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 25, 2009 1:32 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 27, 2009 12:18 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 27, 2009 3:37 pm
ja tam wykasowałam tylko dwie osoby z przyjaciół, bo obie mi zaszły za skórę w pewnym momencie i do tego były później nieaktywne, więc nie widziałam powodu, by ich trzymać na liście. W sumie to mi bez różnicy, czy wszyscy na liście są aktywni, zdecydowaną większość kojarzę, ale friendlista jest głównie użyteczna, by łatwiej było utrzymywać kontakt z ludźmi, których się lubi, a nie do kolekcjonowania przyjaciół. Dlatego też nie przyjmuję requestów od nieznanych mi osób, bo i po co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 01, 2009 2:45 am
Żeby oni mieli radochę? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 18, 2009 7:56 am
Od czasu do czasu wywalam osoby, żeby była bardziej czytelna. A wiecie, że jeżeli zdobędziecie na "Naszej Klasie" 25000 znajomych to pojawia się opcja "invite all" ? xd
a tak btw. zaraz was wszystkich tu pozapraszam, może na Gai też jest coś takiego... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|