|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 14, 2009 2:00 pm
Z uwagi na zbliżającą się nieubłaganie maturę, żegnam się z wami na jakiś czas. Prawdopodobnie w maju już sam coś tu napiszę... o ile będzie jeszcze z kim pisać xd
Moim kontem zajmie się Anzelmo 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 14, 2009 3:20 pm
Pa pa i powodzenia. biggrin Zadam niedyskretne pytanie: po co dajesz komukolwiek dostęp do swojego konta? Nie wykasują Ci go tak szybko.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 14, 2009 4:46 pm
Cóż, bym zmienił hasło. Ot. Żeby przez ten czas przypadkiem go tu nie ciągnęło. ... No mniej więcej ja tak to odebrałem. xD
Poza tym - babciu, nie masz co się martwić. Tego korasa znam od daawien dawna. No 'prawie' od kołyski... Haha xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 14, 2009 6:06 pm
No to nara-szpara "Icha" wink Powodzenia na maturce (pamiętaj, że nie taki diabeł straszny...) 3maj się ciepło i poręczy exclaim xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 4:32 am
Wszyscy bedziemy skladali ofiary calopalne z wybranych czlonkow gildii za tw maturke wink
Bedzie dobrze, bynajmniej nie przynies nam wstydu mrgreen
Buziak na droge:************
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 5:19 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 5:40 am
Narazie. Powodzenia. crying Będę płakał...Postaraj się wrócić na drugiego... To moje urodzinki. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 9:14 am
skandal! powodzenia. ...jak nie zaliczysz pieknie chemii, czuj sie wymolestowany evil xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 1:46 pm
Anzelmo Cóż, bym zmienił hasło. Ot. Żeby przez ten czas przypadkiem go tu nie ciągnęło. ... No mniej więcej ja tak to odebrałem. xD Poza tym - babciu, nie masz co się martwić. Tego korasa znam od daawien dawna. No 'prawie' od kołyski... Haha xD nie podejrzewałam Cię o żadne występne plany, ale było to dla mnie dezorientującym pomysłem. xp Przekaż ichabotowi, że jeśli dobrze zda maturę, Babcia zobowiązuje się nic nie gotować przez trzy dni z rzędu! cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|