|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 08, 2009 4:36 am
Sto lat, sto lat, sto lat, sto lat, niechaj żyją nam... Niech żyją nam! Niech żyją nam... Zdrowia, szczęścia, pomyślności, niechaj żyją nam.
Wszystkiego najlepszego dla przedstawicielek płci pięknej. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 08, 2009 5:41 am
... i jeszszszcze jeden i jeszszszcze razzz, stooo lat stoo lat niech żŻżyją nam, stoooo lat, stooo lat, sto lat niech Żyjąą nam... hic xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 08, 2009 8:36 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 08, 2009 9:58 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 08, 2009 10:14 am
nie mow tak xd dziekowiec heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 08, 2009 12:16 pm
a ktoś chce w nos? evil Komunistyczne, parszywe święto. Tak jakby nas można było czcić tylko w jeden dzień w roku. twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 08, 2009 12:47 pm
umarłaś ze trzeba ci czesc oddac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 08, 2009 1:18 pm
Ekchem. Najlepszego. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 08, 2009 1:38 pm
Baranina umarłaś ze trzeba ci czesc oddac? to ja mam czekać aż do śmierci? To za długo. rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 08, 2009 4:10 pm
Daedhel Baranina umarłaś ze trzeba ci czesc oddac? to ja mam czekać aż do śmierci? To za długo. rolleyes jesli chcesz moge ci pomoc heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 5:47 am
Dziekuje pieknie, i mimo ze swieto komunistyczne to z milym akcentem, wiec nie rozumiem, czemu nie mialaby gho obchodzic skoro nikomu krzywda sie nie dzieje biggrin heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 11:21 am
Justinka Dziekuje pieknie, i mimo ze swieto komunistyczne to z milym akcentem, wiec nie rozumiem, czemu nie mialaby gho obchodzic skoro nikomu krzywda sie nie dzieje biggrin heart sarkazmu nie można stosować czy co? Ja się teraz z Wami nie kłócę, nie musicie argumentować przeciwko mnie. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 12:18 pm
Daedhel Justinka Dziekuje pieknie, i mimo ze swieto komunistyczne to z milym akcentem, wiec nie rozumiem, czemu nie mialaby gho obchodzic skoro nikomu krzywda sie nie dzieje biggrin heart sarkazmu nie można stosować czy co? Ja się teraz z Wami nie kłócę, nie musicie argumentować przeciwko mnie. xp ale ale ja chce ci tylko buzi dac crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 1:04 pm
Baranina Daedhel Justinka Dziekuje pieknie, i mimo ze swieto komunistyczne to z milym akcentem, wiec nie rozumiem, czemu nie mialaby gho obchodzic skoro nikomu krzywda sie nie dzieje biggrin heart sarkazmu nie można stosować czy co? Ja się teraz z Wami nie kłócę, nie musicie argumentować przeciwko mnie. xp ale ale ja chce ci tylko buzi dac crying eek chcesz dać buzi Babci? whee Daj! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 1:10 pm
Daedhel Baranina Daedhel Justinka Dziekuje pieknie, i mimo ze swieto komunistyczne to z milym akcentem, wiec nie rozumiem, czemu nie mialaby gho obchodzic skoro nikomu krzywda sie nie dzieje biggrin heart sarkazmu nie można stosować czy co? Ja się teraz z Wami nie kłócę, nie musicie argumentować przeciwko mnie. xp ale ale ja chce ci tylko buzi dac crying eek chcesz dać buzi Babci? whee Daj! mrgreen BABCIU exclaim BABCIU exclaim ... kiedy będzie renta question rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |