|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 08, 2009 9:37 am
Co byście zrobili gdybyście stracili 100k? Bo ja straciłem... crying Zastanawiam się nad sposobem samobójstwa... mrgreen Sznurek? Nóż? Tak to jest jak się wystwia Tama No Tamago po 18k, a nie 118... LOL! Wkurzyłem się, a koleś nie odpowiada... crying Co mam zrobić?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 08, 2009 10:47 am
koleś nie musi ci oddać, to wiadomo na pewno. a tak to musisz żyć dalej, nie ma rady.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 08, 2009 11:32 am
nooo, ja stracilem na tych kolach fortuny jakies 40 k XD ale mam bardzo lekcewazacy stosunek do kasy na gai.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 08, 2009 11:34 am
Zapamiętaj tę lekcję na przyszłość. Każdemu się może zdarzyć. Mnie także taki błąd nie ominął. Całe szczęście w nieszczęściu, że rzecz którą sprzedawałem nie była aż tak cenna... sweatdrop
Możesz spróbować zasypywać tego kolesia wiadomościami dopóki ci nie odpowie. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 08, 2009 11:37 am
No błagam, oddalibyście 100k gościowi tylko dlatego, że ten pomylił się przy wpisywaniu ceny ?
Nie martw się, wszystko będzie ok, jakoś nadrobisz smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 08, 2009 11:39 am
P a t e l n i a No błagam, oddalibyście 100k gościowi tylko dlatego, że ten pomylił się przy wpisywaniu ceny ? Nie martw się, wszystko będzie ok, jakoś nadrobisz smile Ja pewnie nie, ale trzeba próbować xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 08, 2009 12:59 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 08, 2009 1:48 pm
nie próbuj nawet. Ktokolwiek to kupił, może nawet nie mieć tyle pieniędzy, by Ci dopłacić. Poza tym, transakcja zakończona, nie próbował Cię oszukać, sam to zrobiłeś. Nie masz prawa się od niego domagać tych 100k, a jak będziesz go zamęczać, w najlepszym razie doda Cię do ignored, w najgorszym zgłosi modom.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 09, 2009 12:46 am
Można zgłaszać modom takiego natręta? O_O Dziwne trochę jak dla mnie xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 09, 2009 6:31 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 09, 2009 9:20 am
nei wiem, jak jest na Gai, ale w normalnym zyciu (XD) jesli zrobisz taki blad, masz prawo nie sprzedawac tego przedmiotu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 09, 2009 9:40 am
Jukatan nei wiem, jak jest na Gai, ale w normalnym zyciu (XD) jesli zrobisz taki blad, masz prawo nie sprzedawac tego przedmiotu.
hm? na allegro chyba czeba.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 09, 2009 10:00 am
Pamiętam, że koleś zamiast sprzedać auto za 20k to wystawił za 2k, a inny koleś miał taki program wychwytujący takie błędy i w ciągu 2 sekund auto zostało kupine za 2k... Koleś sprzedający się sądził i... wygrał...
Ale ja nie będę się przecież sądził... xp
A koleś dalej nie odpowiada...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 09, 2009 10:50 am
Ano rzeczywiście xp Z drugiej strony od takiego spamu jest właśnie opcja ignore...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 09, 2009 10:55 am
masz lekcję na przyszłość. ty masz pecha, on miał szczęście, to wszystko. tak bywa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |