Pozwoliłam sobie zrobić osobny temat whee serdecznie zapraszam wszystkich chętnych!
Posted: Tue Jan 27, 2009 1:51 pm
Dawno dawno temu na polskiej gildii znalazło się wielu entuzjastów RPG. Założyli sobie nawet gildię przeznaczoną tylko do gry, ale pomysł szybko upadł (ale nie pamiętam dlaczego) a gildia została przerobione na spamowe centrum poll'owe.
Topik może zostać. Może ktoś będzie chciał pograć. 3nodding
Dawno dawno temu na polskiej gildii znalazło się wielu entuzjastów RPG. Założyli sobie nawet gildię przeznaczoną tylko do gry, ale pomysł szybko upadł (ale nie pamiętam dlaczego) a gildia została przerobione na spamowe centrum poll'owe.
dawno dawno dawno temu XD bo wtedy t nawet ja bylem aktywny XD
Posted: Sun Feb 08, 2009 3:48 pm
Falcone
Omega Sun
dawno dawno dawno temu XD bo wtedy t nawet ja bylem aktywny XD
Więc dlaczego się "zdeaktywowałeś"? xd Wszystkie osoby, które na początku istnienia gidlii nadawały jej klimat gdzieś zdezerterowały ninja
Omega Sun Captain
Falcone
Posted: Tue Feb 10, 2009 3:36 pm
Omega Sun
Więc dlaczego się "zdeaktywowałeś"? xd Wszystkie osoby, które na początku istnienia gidlii nadawały jej klimat gdzieś zdezerterowały ninja
XD a no wlasnie dlatego dużo osob poznikalo XD od gromo nowych przybylo ciezko sie polapac .... a no i "Ragnarok" troche temu pomogl ... ale postaram sie tu zagladac teraz troche czesciej XD ...