|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 01, 2008 10:55 am
W imieniu Zebry_Death zapraszam wszystkich chętnych do dołączenia do Hen Ichaer- elfiego Klanu Starszej Krwi. Oczywiście nazwa jest znacząca, więc jeśli masz w duszy choć trochę ze Starszego Ludu, to klan dla Ciebie! xd Szczegóły znajdziesz tutaj pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 01, 2008 10:59 am
*patrza*
/edit wyslalam requesta xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 01, 2008 11:24 am
owo Pogadanka na początku fajna. biggrin Wysłałam requesta. razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 01, 2008 11:28 am
Wysłałabym requesta, ale po całym dniu spędzonym na matmie moja kreatywność dzisiaj dąży do 0.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 01, 2008 3:40 pm
ale babcia jest wampirem! scream To niesprawiedliwe, każdy klan potrzebuje upiornej babci! stressed
I tak mi gra nie działa... mam 104. xp Jak zadziała, siem zgłoszę...
P.S. ciekawe czy dodadzą do sklepów nowe potions dla drowów i zombich?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 01, 2008 4:17 pm
Daedhel ale babcia jest wampirem! scream To niesprawiedliwe, każdy klan potrzebuje upiornej babci! stressed I tak mi gra nie działa... mam 104. xp Jak zadziała, siem zgłoszę... P.S. ciekawe czy dodadzą do sklepów nowe potions dla drowów i zombich? A co to jest za napój experiment 105? W co on zamienia? Dla mnie wydaje się, że wampir ma dużo z elfiej wyniosłości, myślę że do klanu Cię przyjmą. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 02, 2008 1:34 am
hm... ale babci z zasady sie przeca nie odmawia 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 02, 2008 2:08 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 02, 2008 7:17 am
ichabot A co to jest za napój experiment 105? W co on zamienia? to dla grombich i zombich, żeby odmienić się z innych ras z powrotem w czerwonookiego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 02, 2008 7:27 am
D:
Ja jestem dumny, że człowiek jestem.
Wy, wy, wy MUTASY!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 02, 2008 9:36 am
ILikeGreenChickenLegs D: Ja jestem dumny, że człowiek jestem. Wy, wy, wy MUTASY! fajnie masz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 02, 2008 12:49 pm
Justinka ILikeGreenChickenLegs D: Ja jestem dumny, że człowiek jestem. Wy, wy, wy MUTASY! fajnie masz
no.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 02, 2008 1:14 pm
ichabot Daedhel ale babcia jest wampirem! scream To niesprawiedliwe, każdy klan potrzebuje upiornej babci! stressed I tak mi gra nie działa... mam 104. xp Jak zadziała, siem zgłoszę... P.S. ciekawe czy dodadzą do sklepów nowe potions dla drowów i zombich? A co to jest za napój experiment 105? W co on zamienia? Dla mnie wydaje się, że wampir ma dużo z elfiej wyniosłości, myślę że do klanu Cię przyjmą. xd 104 to connectivity error. Część mojego generalnego wieszania się masterpointowego neta jak chodzi o łączenie z serwerami - choć, o dziwo, wmpowe radio mi działa, choć niby funkcjonuje na tej samej zasadzie, co winamp. ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 06, 2008 11:37 am
napoj 105 pozwala na powrot do bycia grombiem [ale tylko tym, ktorzy nimi byli]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 07, 2008 5:56 am
Lopatka to dla grombich i zombich, żeby odmienić się z innych ras z powrotem w czerwonookiego wilkus napoj 105 pozwala na powrot do bycia grombiem [ale tylko tym, ktorzy nimi byli] Dzięki all xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |